Wilt je snel weten wat de kosten zijn om uw woning te laten stucen? Vul dan het vrijblijvende offerte formulier in en ontvang de prijs binnen 2 minuten!

Ontvang binnen 2 minuten uw prijsindicatie

Stap 1: Type object

Met behulp van deze online offerte-aanvraag krijgt u direct inzicht in de eventuele kosten voor het door u geplande project.

Stap 2: Locatie en type werkzaamheden

Hieronder kunt u per ruimte de locatie opgeven en de uit te voeren werkzaamheden selecteren. Op basis van deze gegevens kunnen we de offerte voor u gaan samenstellen.

Stap 3: Uw gegevens

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct de prijs voor de gevraagde werkzaamheden per email.

Browse…

Deze online calculator om de m2 prijzen van uw stucwerk te berekenen is gekoppeld aan automatisch prijsopgave systeem die zeer snel je stucwerk offerte berekent zodat u van te voren weet wat de te stucen prijzen voor uw bestaande of nieuwbouwwoning zullen wezen.

Weet u niet hoe u de vierkante meters van u wande of plafond of gehele huis moet berekenen? Ga hier dan naar de m2 calculator.

Nadat u het online calculator formulier heeft ingevuld krijgt u z.s.m de prijsindicatie van de vierkante meters en de totaalprijs toegestuurd. Bij het invullen van het stucwerk offerte formulier gaat u automatisch akkoord met onze privacy voorwaarden.

Stucwerk
De nummer 1 in stucwerk

Welke gemiddelde prijs kan je verwachten?

Als u een stucadoor gaat inschakelen om uw bestaande of nieuwbouwwoning te laten stucen dan is het natuurlijk van groot belang dat u van te voren weet wat de kosten van het stucwerk gaan worden en wat de prijzen stucadoor uiteindelijk zullen worden.

Het is daarom verstandig stucadoor offertes aan te vragen en de stucwerk prijzen te vergelijken zodat u niet teveel betaalt voor uw nieuwe afgewerkte muren of plafonds.

Als u de stuc prijs van de Stuc-Concurrent ontvangt dan zal u meteen kijken naar de totaalprijs van het nieuwe stucwerk. Dit is voor u uiterst belangrijk te weten uiteraard. Maar hoe wordt de totaalprijs van het stucwerk eigenlijk berekend?

Omdat wij een stukadoorsbedrijf zijn die gewoon eerlijke prijzen naar een klant berekenen zullen wij u de gemiddelde prijzen van verschillende soorten stucwerk laten inzien zodat u weet wat de gemiddelde stukadoor berekend voor het stucen van een gedeelte of je gehele woonhuis.

Lees hier de gemiddelde kosten van stucwerk: ( Prijzen zijn vergeleken van 5 verschillende stukadoorsbedrijven dus niet onze prijzen !!)

Stucwerk soortenGemiddelde m2 prijs van 5 bedrijven 
Spackspuitwerk ( gespoten korrel )€ 8 tot aan € 12
Behangklaar stucen ( Om je muur te behangen )€ 8 tot aan € 18
Sausklaar stucen ( Om je muur te schilderen )€ 10 tot aan € 25
Sierpleister ( Zoals spachtelputz )€ 16 tot aan  € 23
Plafond stucen ( Glad stucwerk )€ 15 tot aan € 30
Dunpleister ( Glad voor nieuwbouw )€ 10 tot aan  € 18
Raapwerk ( Zeer dik stucwerk glad )€ 18 tot aan € 28

Zoals u kunt zien zit er dus een aardig prijsverschil als je de prijzen van stucwerk gaat vergelijken met 5 verschillende stukadoorsbedrijven verdeeld over het land.

De exacte stucen prijs hangt dan ook van verschillende factoren af. Uiteraard spelen de tarieven die de stukadoors zelf berekenen een zeer grote rol. Maar ook de volgende aspecten hebben een grote invloed op de algemene kosten van het stukadoorswerk:

  • Zijn er veel vierkante meters te stucen?
  • Kan de stukadoor makkelijk zijn werk uitvoeren?
  • Is de woning leeg of bewoond?
  • Moet de woning geheel afgeplakt worden of alleen de vloer?

Dit zijn allemaal kleine vragen die best een behoorlijk invloed hebben op de totaalprijs van het stucen. Hoe groter het oppervlakte van uw wanden en plafond is hoe goedkoper de prijs van het stucwerk zal worden! ( Zeker bij de Stuc-Concurrent !!!)

Besparen op uw stucwerk bij de Stuc-Concurrent!

Of er nu behangklaar, sausklaar, pleisterwerk, spachtelputz of latexspuitwerk aangebracht moet worden onze stukadoors zorgen ten alle tijden voor een goedkope prijs!! De prijzen van stucwerk die u ontvangt via ons online offertesysteem zijn onder voorbehoud en geven u een goede kostenindicatie voor wat u tegemoet komt.

Vragen en antwoorden omtrent de stucen prijzen

Wat kost stucen?

De prijzen van stucen kunnen per stukadoorsbedrijf erg variëren. Wilt u de exacte prijs weten voor het stucen van uw woonhuis? Vraag dan hier geheel vrijblijvend een stucadoor offerte aan en ontvang de kosten binnen enkele minuten. .

Wat zijn de prijzen van stucwerk?

De gemiddelde prijzen van stucwerk variëren enorm per stukadoorsbedrijf. Zie hier op deze pagina de prijsverschillen van 5 stukadoorsbedrijven.

Hoe kan ik de stucen prijs berekenen?

Als u het aantal vierkante meters heeft wat er gestukadoord moet worden kunt u deze toevoegen in onze online berekeningscalculator. Binnen enkele minuten weet u de exacte prijs voor uw stucwerk.

Wat kost een stukadoor?

De kosten van stukadoors hangen af van meerdere aspecten. Denk hierbij aan het oppervlakte wat er gestukadoord moet worden ( het aantal m2 dus ) en de soort afwerking die u kiest. Leest u hier alles over de prijzen van een stucadoor en bereken wat uw stucwerk gaat kosten.

Goedkoop laten stucen kan dit?

Uiteraard zijn er ook goedkopere vormen van stucen. Denk hierbij aan spackspuiten of dun pleisterwerk. Bereken uw goedkope stucwerk hier binnen enkele minuten.

Wat is een normale prijs van een stukadoor?

Elke stukadoor heeft zijn eigen m2 prijs. Op deze pagina laten we u zien wat de gemiddelde prijzen van verschillende stukadoor en kunt u de prijs van de Stuc-Concurrent zelf berekenen via ons online offerte systeem.

Is stucen duur?

In het algemeen is stucwerk niet duur als je dit vergelijkt met behangen of tegelwerk. U kunt alle prijzen van stucen terug vinden op deze pagina.

 

In 2 min uw m2 prijs?      ↓