Laatste update: 1 augustus 2016

Stucadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent b.v.

In het Noord-Hollandse Zwanenburg / Amsterdam is stucadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent een bekende naam.

Al generaties lang staan wij garant voor stucwerk van de beste kwaliteit en voor een goedkope prijs.

Van standaard stucwerk, tot de meest bijzondere toepassingen en afwerkingen voor u wanden en plafonds maken wij waar.

stucwerk

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met steeds vernieuwende materialen en technieken voor stucken en natuurlijk de uitstekende service is uw stucwerk project bij ons in goede handen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een accentmuur uitgevoerd in een beton- of marmerlook? Of u nu in een dertiger jaren huis woont, een nieuwbouw woning, woonboot of in een monumentaal pand. Voor ons is iedere wand of plafond een uitdaging.

Welke stucwerk soorten kunnen wij voor u aanbrengen? Hieronder geven wij u een overzicht van de meest voorkomende plafond en wandafwerkingen zowel in een renovatie als nieuwbouwwoning:

Wanden en plafonds goedkoop laten stucen

stucadoorsbedrijfAls uw wanden en plafonds gestuct zijn, lijkt het alsof u een nieuwe woning heeft betrokken.

Maar niet alleen visueel verandert er veel, uw muren zijn beter beschermd, de isolerende waarde neemt toe en het indringen van vocht en geluid wordt geminimaliseerd.

Wij staan vooral bekend als specialist in het stucen van een nieuwbouwwoning maar ook voor vochtbestrijding deinzen wij niet terug!

Als we ons door de jaren heen opgebouwde imago in één woord moeten samenvatten, rolt daar het woord betrouwbaarheid uit.

Klant blijft koning!

Dat bij stucadoorsbedrijf  de Stuc-Concurrent de klant nog steeds koning is merkt u als opdrachtgever ook aan het feit dat we een bijzonder compleet pakket leveren.

Onze werkwijze maakt maat oplossingen mogelijk, met flexibele levertijden en lage prijzen als bijkomend voordeel.

Waarom ons afwerkingsbedrijf?

Waarom zult u nu kiezen voor ons stucadoorsbedrijf terwijl er zoveel andere afwerkingsbedrijven zijn? Wij zullen al onze voordelen voor u op een rijtje zetten zodat wij u er van kunnen overtuigen dat u met het beste bedrijf in zee zal gaan:

Ons stucadoorsbedrijf denkt met u mee

Natuurlijk denken wij mee met de installateurs en verbouwing dat bespaart u dus een hoop werk en stress. Voor specifiek informatiemateriaal, offertes en/of een afspraak kunt u te allen tijden bellen, of even E-mailen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zich eerst nader wilt oriënteren of wilt weten voor wie stucadoorsbedrijf de Stuc-concurrent allemaal heeft gewerkt.

Kijkt u dan een op deze pagina zij gingen u voor of op televisie stukadoors  zijn wij wel actief  in uw regio?

Kiest u voor ons? neem dan contact op met ons kantoor in Zwanenburg / Amsterdam en wij zullen al uw vragen beantwoorden. Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.

Stucadoorsbedrijf
4.35 (87.06%) 34 votes