Wanden en plafonds stucen

Al het wandwerk en plafonds worden met uiterste zorg door onze stucadoors behandeld. Wij smeren altijd eerst een primer laag en daarna een dikke laag specie die varieert tussen de 5 en 8 mm dikte afhankelijk van de ondergrond ook als wij gipsplaten stucen. Dit vanwege de spanning die op de plafonds en wanden kunnen ontstaan.

Hierdoor voorkomen we scheurvorming en u krijgt een prachtige afwerking onder de normen en de waarden van het stucadoren. Het kan ook zo zijn dat we alleen een pleisterlaag aanbrengen van +/- 2mm dikte dit gebeurd dan ook vaak in de nieuwbouw deze wanden worden dan ook gepleisterd en glad afgewerkt tenzij uw een andere wandafwerking wilt zoals spachtelputz of een andere sierpleister.

Wanden en plafonds stucen in een nieuwbouwwoning

Wanden stucen en  Plafonds stucen, alles wordt met uiterste zorg door onze stucadoors behandeld. Het kan voorkomen (vooral bij stucen in de nieuwbouw) dat wij werken met een kunsthars gebonden mortel, deze mortel is zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen. Bovendien is deze mortel sterker dan het traditionele gips.

Deze kunsthars gebonden mortel scheurt 60% minder dan gips en de top laag is vele malen harder en zal minder snel beschadigen. De kunsthars afwerking wordt glad afgeleverd voor zowel wanden en plafonds. De Keuze is aan u om deze afwerking verder af te laten ronden door middel van de airless spuit techniek met latex verf.
Kant en klaar dus!

Klik op een kleine foto om deze te vergroten!