• Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997
 • Bekend van TV

Wat doet een klusbedrijf?

Een klusbedrijf is een professioneel bedrijf dat een breed scala aan klus- en onderhoudsdiensten aanbiedt. Het is een handige oplossing voor zowel particulieren als bedrijven die behoefte hebben aan diverse kluswerkzaamheden. Een klusbedrijf beschikt over ervaren vakmensen die expertise hebben op verschillende gebieden, waaronder bouw, renovatie, reparatie en onderhoud.

Ze bieden professionele oplossingen voor zowel kleine als grote klusprojecten.

Bereken in 2 min uw prijs

Wat kan een klusbedrijf voor u betekenen?

Een klusbedrijf kan zich bezighouden met verschillende klussen, zoals het plaatsen van nieuwe vloeren, het installeren van keukens, het vervangen van kozijnen, het renoveren van badkamers, het schilderen van interieurs, het leggen van tegels, het aanleggen van elektrische systemen, het repareren van lekkages, en nog veel meer. Ze hebben de juiste kennis, vaardigheden en gereedschappen om deze klussen efficiënt en professioneel uit te voeren.

Wij zullen de meest voorkomende klussen op een rij voor u zetten:

 • Zolder aftimmeren
 • Plafond verlagen
 • Zolder verbouwen
 • Kozijnen laten plaatsen

Zoals u kunt zien kunnen zowel kleine klussen als grote klussen met gemak worden uitgevoerd tegen zeer scherpe prijzen. De meeste klusjesmannen rekenen een vast uurloon dat tussen de 25 en 35 euro per uur ligt.

Als de klus wat groter is dan kan het gehele project ook worden aangenomen voor een vaste prijs. Door de klusser een vaste prijs te laten maken weet u exact waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verassingen te staan. Wilt u weten wat de kosten zijn om uw klus te laten uitvoeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze lage prijzen!

Goedkoop klussenbedrijf

Klusbedrijven bieden ook vaak onderhoudsdiensten aan, zoals periodieke inspecties en reparaties om de functionaliteit en veiligheid van woningen en gebouwen te waarborgen. Ze kunnen helpen bij het oplossen van problemen zoals verstopte afvoeren, kapotte sloten, lekkende daken, beschadigde muren en andere gebreken.

U kunt meerdere klussenbedrijven vragen om een offerte uit te laten brengen voor bijvoorbeeld tegels laten zetten of een schildersklus. Het is verstandig om te weten met wie u in zee gaat en of u wel daadwerkelijk goedkoop uit bent om de klus te laten uitvoeren. Maak daarom een afspraak bij u thuis om de klus te laten beoordelen.

Meestal zegt een eerste, persoonlijke kennismaking veel meer dan een mail wisseling waarbij u elkaar niet in de ogen kunt kijken. Ons advies is dan ook een vrijblijvende offerte aan te vragen om de prijzen met andere bouwbedrijven te vergelijken. Vervolgens kunt u een afspraak maken om te zien of de klussenier een goede indruk maakt.

Probeer te besparen op uw klus!

Door een klusbedrijf in te schakelen, profiteer je van verschillende voordelen. Ze nemen het werk uit handen, besparen je tijd en moeite, en zorgen voor hoogwaardige resultaten. Bovendien beschikken ze over de nodige kennis van bouwvoorschriften en werken ze volgens de geldende normen en regelgeving.

U bent een allround klussenbedrijf aan het zoeken en nu heeft u er één gevonden! Spreek duidelijk vooraf af hoeveel uren er gewerkt zal moeten worden en voor welk bedrag. Een gemiddeld uurtarief voor een klusjesman ligt tussen de 25 en 35 euro per uur dit is exclusief de materiaal kosten maar inclusief de voorrijkosten.

Ook is het belangrijk te weten of de klussenier de klus bij u volledig afrondt, of dat er tussendoor ook andere klussen elders gedaan moeten worden. Let dus niet alleen op hoe goedkoop u uit bent maar ook op de werkwijze en planning van het uit te voeren werk!

Bereken in 2 min uw prijs

Oplevering van de klus

Wanneer de klus is afgerond, is het verstandig om samen met de klusser alles werkzaamheden even te beoordelen. Waar moet u opletten?

 • Is alles wel netjes afgewerkt?
 • Is de rommel opgeruimd?
 • Hoe zit het met de garantie van de klus
 • Bent u helemaal tevreden?

Wilt u nu toch meer informatie inzien over een klusbedrijf of  het uurloon van een timmerman dan kunt u op de rode links klikken en u zult worden doorverwezen naar  de website van de Verbouw-Gigant.nl allround klussenbedrijf waar wij regelmatig mee samenwerken.

Als u meteen een gratis offerte wilt dan kunt u geheel vrijblijvend het formulier invullen en het klussenbedrijf zal u dan zo spoedig mogelijk benaderen met een scherpe offerte.