Stuc-Concurrent op TV

 • Het Blok
 • Lifestyle Xperience
 • Lifestyle Xperience
 • RTL5 Het Blok
 • VTWonen
 • Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Bekend van TV
 • Sinds 1997

Stukadoor Amstelveen

Ben je op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Amstelveen voor hoogwaardig stucwerk? Zoek niet verder! Ons toegewijde team van stukadoors staat klaar om jouw huis te transformeren met vakmanschap en precisie.

stukadoor Amstelveen

Bereken in 2 min uw prijs

Onze stukadoor diensten in Amstelveen

1. Stucwerk Op Maat: Onze stukadoors begrijpen dat elk huis uniek is. Of je nu glad stucwerk, sierpleister of specifieke texturen wilt, wij bieden stucwerk op maat dat past bij jouw stijl en smaak.

2. Professioneel Advies: Onze experts staan klaar om je te adviseren over de beste stucwerkoplossingen voor jouw woning in Amstelveen. Van kleurkeuzes tot texturen, we begeleiden je door het proces om het perfecte resultaat te bereiken.

3. Snelle en Nauwkeurige Uitvoering: Wij begrijpen dat tijd belangrijk is. Ons team zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige uitvoering van het stucwerk, zonder in te boeten aan kwaliteit.

4. Lokale Expertise: Als lokale stukadoors in Amstelveen begrijpen we de architectonische stijlen en de voorkeuren van bewoners in de regio. Onze diensten zijn afgestemd op de unieke behoeften van Amstelveen.

5. Betaalbare Kwaliteit: Kwalitatief hoogwaardig stucwerk hoeft niet duur te zijn. Wij bieden betaalbare tarieven voor stucwerk van topkwaliteit, zodat je kunt genieten van een prachtige afwerking binnen jouw budget.

Kosten stukadoor uit Amstelveen

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Amstelveen en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk (dik stucwerk)€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan bij onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd en u heeft ons de opdracht gegund dan zullen wij voordat wij van start gaan alles met u doorspreken, zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw- of renovatiewoning laten stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Amstelveen zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekeningssysteem. vermeld het bouwjaar van uw woning, de ondergrond en de grootte (m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend en in uw email verschijnen.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

stucwerk Amstelveen
Stukadoor Amstelveen plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht in Amstelveen dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stukken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Amstelveen

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

 • Spackspuiten met een structuur
 • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
 • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Amstelveen is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten in Amstelveen

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Amstelveen afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij elke dag wel nieuwe aanvragen om in Amst4elveen te stucen.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Badkamer stucwerk Amstelveen
Badkamer stucen in betonlook

Waterdichte badkamer stucen in Amstelveen

Tegenwoordig worden badkamers niet zoveel meer betegeld als vroeger. Tachtig % van onze klanten kiest voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

U kunt kiezen om de muren te voorzien van een gladde waterdichte stuclaag die gemakkelijk het water begeleid naar de afvoerput (drain)

Door een speciale waterdichte 2 componenten coating zal het aangebrachte stucwerk niet in aanraking komen met vocht. U hoeft dus echt niet meer uw muren in uw badkamer of douche te laten betegelen met tegelwerk. Lees meer informatie over het stucen in een badkamer en de prijs per vierkante meter op deze pagina.

Neem contact op voor jouw stucwerk project!

Laat ons je helpen om jouw huis in Amstelveen te transformeren met meesterlijk stucwerk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek waarom wij de favoriete stukadoors zijn in Amstelveen en laat ons jouw huis omtoveren tot een ware blikvanger.

Altijd de goedkoopste stucadoor uit Amstelveen

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor aan te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Amstelveen per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stukadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur.