• Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997
 • Bekend van TV

Stukadoor Amstelveen

Ontdek de kunst van perfect stucwerk met Stuc-Concurrent in Amstelveen!

Stuc-Concurrent: Uw expert in stucwerk in Amstelveen

Op zoek naar een stukadoor in Amstelveen die vakmanschap en kwaliteit levert tegen concurrerende prijzen? Zoek niet verder dan Stuc-Concurrent, het vooraanstaande stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in het transformeren van uw woon- of werkruimte met ongeëvenaard stucwerk. Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw project met precisie en zorg uit te voeren.

stukadoor Amstelveen

Bereken in 2 min uw prijs

Waarom kiezen voor Stuc-Concurrent in Amstelveen?

Bij Stuc-Concurrent begrijpen we dat elk project uniek is. Ons doel is om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en budget. Of u nu een moderne, gladde afwerking wenst of een traditionele sierpleister, ons team gebruikt de nieuwste technieken en materialen om een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk resultaat te garanderen.

Onze diensten: Van sausklaar tot sierpleister

 • Sausklaar stucen: Voor muren die klaar zijn om direct geschilderd te worden.
 • Sierpleister: Voeg textuur en karakter toe met diverse sierpleisteropties.
 • Spackspuitwerk: Een kosteneffectieve oplossing voor een egale afwerking.
 • Schuurwerk: Creëer een warme en natuurlijke uitstraling met fijn schuurwerk.

Prijzen stukadoor Amstelveen

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Amstelveen en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk (dik stucwerk)€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan bij onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd en u heeft ons de opdracht gegund dan zullen wij voordat wij van start gaan alles met u doorspreken, zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Een duurzame keuze voor stucwerk!

Stuc-Concurrent in Amstelveen zet zich in voor duurzaamheid. Wij gebruiken milieuvriendelijke materialen en methodes die niet alleen goed zijn voor de planeet maar ook de levensduur van uw stucwerk verlengen. Kies voor een groene toekomst zonder in te leveren op kwaliteit.

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Amstelveen zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekeningssysteem. vermeld het bouwjaar van uw woning, de ondergrond en de grootte (m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend en in uw email verschijnen.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

stucwerk Amstelveen
Stukadoor Amstelveen plafondafwerking

Betaalbaar vakmanschap!

Wij geloven dat topkwaliteit stucwerk toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom biedt Stuc-Concurrent competitieve prijzen zonder compromissen te sluiten op het gebied van afwerking of duurzaamheid. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij meerwaarde kunnen bieden aan uw ruimte.

Nieuwbouw gekocht in Amstelveen?

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht in Amstelveen dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stukken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Amstelveen

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

 • Spackspuiten met een structuur
 • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
 • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Amstelveen is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten in Amstelveen

Maak vandaag nog de keuze voor Stuc-Concurrent, uw betrouwbare partner voor stucwerk in Amstelveen. Met onze expertise, toewijding aan duurzaamheid en betaalbare prijzen, zijn wij dé keuze voor al uw stucadoorsbehoeften. Transformeer uw ruimte met de meesters van Stuc-Concurrent en ervaar de perfectie die wij leveren.

Badkamer stucwerk Amstelveen
Badkamer stucen in betonlook

Waterdichte badkamer stucen in Amstelveen

Tegenwoordig worden badkamers niet zoveel meer betegeld als vroeger. Tachtig % van onze klanten kiest voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

U kunt kiezen om de muren te voorzien van een gladde waterdichte stuclaag die gemakkelijk het water begeleid naar de afvoerput (drain)

Door een speciale waterdichte 2 componenten coating zal het aangebrachte stucwerk niet in aanraking komen met vocht. U hoeft dus echt niet meer uw muren in uw badkamer of douche te laten betegelen met tegelwerk. Lees meer informatie over het stucen in een badkamer en de prijs per vierkante meter op deze pagina.

Neem contact op voor jouw stucwerk project!

Laat ons je helpen om jouw huis in Amstelveen te transformeren met meesterlijk stucwerk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek waarom wij de favoriete stukadoors zijn in Amstelveen en laat ons jouw huis omtoveren tot een ware blikvanger.

Altijd de goedkoopste stucadoor uit Amstelveen

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor aan te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Amstelveen per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stukadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur.