• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Amsterdam

Staat uw dijkwoning aan de Schellingwoude dijk in Amsterdam Noord of woont u in een monumentaal pand aan de Amsterdamse grachten in het Centrum? Of wacht u wellicht op de oplevering van uw nieuwbouwhuis aan het Amsterdamse IJ, de nieuwbouw in IJburg of het Zeeburgereiland .

Onafhankelijk van de soort woning en de locatie in Amsterdam, de stukadoor Amsterdam van De Stuc-Concurrent zal graag uw wanden en plafonds van een nieuwe gladde stuclaag voorzien.

Laat je Amsterdamse woning opnieuw stucen!

Dus bent u op zoek naar een professioneel stukadoorsbedrijf voor uw woning in Amsterdam en omgeving, schakel dan de professionele maar goedkope stukadoor van de Stuc-Concurrent in.

Ongeacht de keuze die u maakt voor het soort stucwerk waar uw voorkeur naar uitgaat, wij kunnen dit voor u verzorgen voor een aantrekkelijke vierkante meterprijs. Kijkt u hier bovenaan onder de kop “Onze diensten” en u ziet in één oogopslag wat wij anno 2024 voor u kunnen betekenen.

stukadoor Amsterdam

Bereken in 2 min uw prijs

Wat heeft de Stuc-Concurrent uit Amsterdam te bieden?

Snel en Vakkundig: Ons team werkt efficiënt en vakkundig. Binnen een week kunnen we uw muren stucen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Transparante Prijzen: Bij de Stuc-Concurrent hanteren we duidelijke prijsafspraken. Voordat we aan de slag gaan, bespreken we de kosten grondig, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

BTW-tarief: Voor woningen ouder dan twee jaar geldt een btw-tarief van 6% voor klussen zoals stucen. Voor andere werkzaamheden geldt het standaardtarief van 21%. Raadpleeg de Belastingdienst voor meer informatie over het juiste tarief.

Online Prijsberekening: Op onze website kunt u eenvoudig de kosten van het stucwerk berekenen. Kies het juiste pakket, voer het aantal vierkante meters in dat u gestuct wilt hebben, en u ziet direct de prijs. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Kies voor kwaliteit in Amsterdam!

Er zijn veel stukadoorsbedrijven die goedkoop stucwerk aanbieden maar toch achteraf wat steken laten vallen. Bij de Stuc-Concurrent bv bent u altijd verzekerd van vakmanschap met een goede garantie op het nieuw geleverde stucwerk.

Wij zijn al sinds 1997 het stukadoorsbedrijf in en om Amsterdam en wij zijn de specialist in dunpleister, traditioneel stucwerk, betoncire, leemstuc, spuitwerk nieuwbouw en decoratief stucwerk.

Goedkoop? Ja…..de Stuc-Concurrent ligt gemiddeld in prijs 30% lager voor het stucwerk dan andere stukadoors.

Uw budget is het belangrijkste….

U gaat op zoek naar een betrouwbaar stukadoorsbedrijf Amsterdam waar vakmensen werken en waar de prijs voor het stucen van uw huis per m2 binnen uw budget past.

Voor spiegelglad stucwerk van uw wanden en plafonds zijn wij het aangewezen stukadoorsbedrijf in Amsterdam om uw woning om te toveren in een splinternieuwe versie.

Stukadoorsbedrijf Amsterdam: Het stucwerk dat binnen wordt toegepast kent een grote variatie. Het aanbod in soort, kleur en textuur is enorm groot. Maar ook technische aspecten kunnen een rol spelen. Met glad stucwerk verbetert u ook de geluidswerend en brandwerendheid en bovendien heeft uw vernieuwde afwerking van uw muren een vocht regulerende werking. Alleen maar voordelen dus.

Twee soorten stucwerk

Leest u hier de twee onderscheidende soorten stucwerk;

  • Stucwerk als onderlaag: Zijn uw plafonds en muren ongelijk of zitten er scheuren in? Dan kunt u ze laten stucen. Door het aanbrengen van een stuclaag zullen de muren en plafonds weer glad en vlak worden. Deze laag (pleisterwerk) genoemd zorgt ervoor dat u weer gemakkelijk uw muren kan gaan schilderen of behangen. Ook bij de wat kleinere oneffenheden in uw muren kan een dun laagje stucwerk wonderen verrichten.

  • Stucwerk als eindafwerking: U kunt uw muren en plafonds laten stucen als eindafwerking. Nadat de laag is aangebracht door een stucadoor hoeft deze niet meer te worden voorzien van een verflaag (sauzen) of behang. De stukadoor kan de stuclaag aanbrengen in de gewenste kleur en structuur (glad of met een korrel)

De Stuc-Concurrent is een erg ervaren stukadoorsbedrijf dat zich al sinds 1997 bezig houdt met het stucen van zowel wanden als plafonds. Wij zijn uw stucadoor in Amsterdam en leveren stucwerk snel, strak, schoon en tegen voordelige tarieven.

Stucadoor Amsterdam: De gemiddelde m2 prijzen

Er kan een aanzienlijk prijsverschil bestaan tussen de stukadoor kosten van het stucen van muren of plafonds in Amsterdam. De gemiddelde kosten van een muur laten stucen liggen tussen de € 10 en € 18 per m2 (vierkante meter).

Voor een plafond stucen liggen de bedragen tussen de € 15 € 22 per m2, inclusief materiaal en stukadoor loonkosten. Bent u op zoek naar een stukadoor dan is het belangrijk dat u zich een beetje verdiept in de prijzen van stucwerk.

Hieronder geven wij een indicatie van de gemiddelde kosten om uw renovatie- of nieuwbouwwoning te laten stucen door een erkende stukadoor:

Soort stucwerk Stukadoor prijs per m2 inlc btw
Spackspuitwerk (structuur)Vanaf € 8,- tot aan € 10,
Behangklaar stucen (bijna glad)Vanaf € 8,- tot aan € 15,
Sausklaar stucen (glad stucwerk)Vanaf € 10 tot aan € 22,
Sierpleister (spachtelputz)Vanaf € 15 tot aan € 22,
Plafond stucen (glad)Vanaf € 14 tot aan € 25,
Schuurwerk (structuur)Vanaf € 18 tot aan € 25,
Raapwerk (dik stucwerk)Vanaf € 17 tot aan € 28,

Dit prijsvoorbeeld geeft een goede indicatie om uw gehele woning in Amsterdam of omgeving te laten stucen. Wilt u toch graag exact weten wat de kosten zullen worden voor uw stucklus? Vraag dan geheel vrijblijvend een stucwerk offerte aan. Na het aanvragen heeft u binnen enkele minuten de exacte prijs ontvangen.

Ervaren stukadoorsbedrijf Amsterdam

Winkelpanden in de PC Hooftstraat of nieuwbouwwoningen in Amsterdam-West, ons stukadoorsbedrijf staat voor elke stucklus klaar. Of wij betaalbaar zijn? Ja wij zijn één van de goedkoopste stukadoorsbedrijven van Nederland.

Kan uw oudere hoek-, tussenwoning of zelfs uw nieuwbouwwoning wel een opknapbeurt gebruiken? Bereken dan heel eenvoudig wat het stucen van uw woonhuis gaat kosten op deze pagina en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe gladde muren.

Wij kunnen gerust zeggen dat onze stukadoors in Amsterdam of andere regio’s erg behulpzaam zijn.

Buiten dit ronden zij hun stukwerk snel en netjes af en kunnen (als u dit wilt) alles meteen in de latexverf spuiten. Leest u hier alles over de prijzen van latexspuitwerk… 

Latex spuiten in Amsterdam

Wij als stukadoor uit de regio van Amsterdam zijn niet alleen maar gespecialiseerd in het stucen van muren en plafonds. U wilt uiteraard als klant dat het gehele eindresultaat er tip top uit komt te zien.

Daarom hebben wij ons al jarenlang verdiept in het spuiten van latexverf. Latexverf laten spuiten kan zowel op de wanden als de plafonds en geeft een streep- en baanloos eindresultaat. Nadat het nieuwe stucwerk droog is plakken wij opnieuw de gehele bestaande- of nieuwbouwwoning af.

We lopen eerst alle muren en plafonds na op kleine oneffenheden en strijken de oppervlaktes voor om zo een goede hechting tussen de latexverf en het stucwerk te krijgen.

Kijkt u hier naar de film hoe latexspuiten in zijn werk gaat. Of lees meer informatie op de pagina latex laten spuiten.

Betaal niet teveel voor uw stucwerk!

Omdat de prijzen van stukadoorsbedrijven sterk variëren bestaat er een grote kans dat u teveel gaat betalen voor uw nieuwe stucwerk. Besparen op de prijzen voor stuccen wilt natuurlijk iedereen. Maar hoe kunt u dit het beste doen? .. Door de prijzen per vierkante meter te vergelijken!

Als u geheel vrijblijvend een offerte aanvraagt bij de Stuc-Concurrent dan ontvangt u binnen enkele minuten een zeer scherpe prijsindicatie.

Om te besparen kunt u onze prijzen vergelijken met die van andere stukadoorsbedrijven en op deze manier ziet u zelf hoe goedkoop wij per m2 zijn.

U kunt via ons online offerte systeem snel een stucadoor offerte aanvragen. Wat voor ons belangrijk is om te weten: Wat is de staat van uw wanden en plafonds, om hoeveel vierkante meters gaat het in totaal en voor welke soort wandafwerking maakt u een keus.

Bereken in 2 min uw prijs

Waarom bij ons een offerte aanvragen?

Als erkend en goed aangeschreven stukadoorsbedrijf willen wij u laten weten dat wij niet alleen maar vakwerk afleveren maar ook nog eens zeer scherpe stucwerk prijzen berekenen. Waarom duur betalen als dit helemaal niet nodig is? Om de onderstaande redenen vragen de meeste bezoekers bij ons vrijblijvend een stucwerk offerte bij ons aan:

Stucwerk Amsterdam

Wat kost een stukadoor en het stucwerk in Amsterdam?

Wat zijn de kosten van stucwerk per m2? Deze vraag krijgen wij elke dag te horen. De kosten van stucwerk per m2 zijn geheel afhankelijk van wat voor soort stucwerk u kiest. Ook de laagdikte is bepalend voor de uiteindelijke m2 prijs.

In een renovatie woning kunt u er van uitgaan dat stukwerk dikker aangebracht moet worden dan stucwerk in een nieuwbouwwoning. Stukadoorswerk is er in veel verschillende soorten. Zo bestaan er al wandafwerkingen vanaf 7 euro per m2 maar bestaat er ook stucwerk van 40 euro of duurder.

Wilt u graag weten wat de kosten stucwerk per m2 voor u gaan zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang de prijzen snel in uw mailbox.

Stukadoren in Amsterdam
Stukadoor in Amsterdam glad stucwerk muren

Nieuwbouw stucen in Amsterdam

Zowel in Amsterdam centrum als in Amsterdam Zuid, Oost , West worden er jaarlijks vele nieuwbouwwoningen de grond uitgeduwd. De meeste van deze nieuwbouwwoningen worden door onze stukadoors dan ook gestukadoord voor een zeer scherpe vierkante meter prijs.

Bij het stucen van een nieuwbouwwoning is de laagdikte van het stucwerk of ook wel spuitpleister genoemd vele male dunner dan een traditionele stuclaag.

U kunt alles vinden over nieuwbouwwoningen stucen en de prijzen per m2 op deze pagina. Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Amsterdam en u wilt deze laten stucen door een stukadoor uit de omgeving van Amsterdam? Dan is het stucwerk altijd voordeliger dan u een renovatiewoning heeft gekocht.

Garantie op stucwerk

Zodra u weet wat u wilt kunnen wij daar een tarief tegenover zetten. Als u er nog niet helemaal uit bent over de wijze van afwerking, dan kunt u ons uiteraard advies vragen.

Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren over alle mogelijkheden van stucwerk en de garantie die moet worden afgegeven. Welk soort stucwerk wij u allemaal aan kunnen bieden zullen wij u nu laten zien:

  • Glad stucwerk
  • Sierpleister
  • Spackspuiten
  • Spuitwerk

Uiteraard zijn de bovenstaande soorten wand en plafondafwerkingen de meest voorkomende en kunnen wij meerdere afwerkingen naar keuze voor u aanbrengen.

Offerte aanvragen voor stucwerk in Amsterdam

Wilt u uw woning in Amsterdam graag goedkoop laten stucen? Maar u wilt dit laten uitvoeren door een goedkope stucadoor? Dan kunt u nu op de prijs van uw stucwerk besparen!!

Vraag snel, in 3 stappen en geheel vrijblijvend een offerte aan bij stucadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent uit Amsterdam. En u krijgt direct inzage over de kosten van ons stucwerk. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Wist u dat wij ook in Rotterdam werken? Kijk snel op de pagina stucadoor in Rotterdam of stucadoor Utrecht voor meer informatie!

Veel gestelde vragen over stukadoorsdiensten in Amsterdam

Werken jullie ook in Amsterdam Noord?

Jazeker, Wij werken door heel Amsterdam. Amsterdam Zuid, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Oost en Amsterdam Centrum.

Wat is de prijs van een stukadoor in de regio van Amsterdam?

De gemiddelde prijs die wij berekenen vind u op deze pagina. Lees hier wat de Stuc-Concurrent per vierkante meter berekend en vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan!

Hoe zit het met parkeergeld in Amsterdam?

Helaas moeten wij het parkeergeld doorberekenen aan onze klanten. Echter zoeken wij altijd de goedkoopste plek op om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Stucen jullie ook nieuwbouw in Amsterdam?

Jazeker, Wij stucen ook vele nieuwbouwprojecten door geheel Amsterdam. Lees hier alles over de prijzen van nieuwbouwwoningen stucen.

Wat doet een stukadoor in Amsterdam?

Een stukadoor in Amsterdam is een vakman die gespecialiseerd is in het aanbrengen van stucwerk op muren, plafonds en andere oppervlakken. Dit kan variëren van glad stucwerk tot sierpleister en spachtelputz.

Wat zijn de voordelen van stucwerk in Amsterdam?

Stucwerk verbetert niet alleen de esthetiek van je huis, maar het beschermt ook muren en plafonds tegen vocht en scheuren. Het creëert een duurzame en naadloze afwerking.

Hoe vind ik een betrouwbare stukadoor in Amsterdam?

Zoek naar stukadoorsbedrijven in Amsterdam met positieve recensies en vraag om aanbevelingen in je netwerk. Controleer of ze gecertificeerd en verzekerd zijn voor een professionele service.

Wat beïnvloedt de kosten van stucwerk in Amsterdam?

De kosten variëren op basis van het type stucwerk, de oppervlakte, de bereikbaarheid en eventuele voorbereidende werkzaamheden. Het is raadzaam om offertes van verschillende stukadoors in Amsterdam te vergelijken.

Hoe lang duurt het voordat het stucwerk volledig droog is?

Dit hangt af van het type stucwerk en de omgevingsomstandigheden. Over het algemeen duurt het enkele dagen tot enkele weken voordat het stucwerk volledig is uitgehard en gedroogd.

Is stucwerk in Amsterdam geschikt voor buitengebruik?

Ja, er zijn speciale soorten stucwerk die geschikt zijn voor buitengebruik. Deze bieden niet alleen een mooie afwerking maar beschermen ook de gevel tegen weersinvloeden.

Bieden stukadoors in Amsterdam ook renovatiediensten aan?

Ja, veel stukadoorsbedrijven in Amsterdam bieden renovatiediensten aan, inclusief het herstellen van beschadigd stucwerk, het verwijderen van oude lagen en het aanbrengen van nieuwe stuclagen.

Zijn er milieuvriendelijke stucwerkopties beschikbaar in Amsterdam?

Ja, er zijn milieuvriendelijke stucwerkproducten beschikbaar die minder schadelijke stoffen bevatten. Vraag je stukadoor naar ecologische en duurzame opties.