Woont u in de buurt of regio van Amsterdam? En u bent op zoek geraakt naar een goede en redelijk goedkope stucadoor? Dan bent u bij stukadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent b.v op het juiste adres.

De Stuc-Concurrent is een erg ervaren stukadoorsbedrijf wat al sinds 1997 bezig houd met het stucen van zowel wanden als plafonds. Wij zijn uw stucadoor in Amsterdam en leveren stucwerk snel, strak en schoon.

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht of een bestaande woning in bijvoorbeeld Amsterdam Zuid, West of Oost en deze wilt gaan opknappen dan komt u er natuurlijk niet onderuit om een stucadoor in te huren. Maar wat kost een stucadoor? En wat kost stucwerk?

Moeten de muren en de plafonds opnieuw gestukadoord worden dan wilt u uiteraard ook niet de hoofdprijs betalen. U bent dus op zoek naar een goede maar goedkope stukadoor in de omgeving van Amsterdam.

Er zijn veel stukadoorsbedrijven die goedkoop stucwerk aanbieden maar toch achteraf wat steken laten vallen.Bij de Stuc-Concurrent bv bent u altijd verzekerd van vakmanschap met een goede garantie op het nieuw geleverde stucwerk.

Goedkoop? Ja…..de Stuc-Concurrent ligt gemiddeld in prijs 30% lager dan andere stukadoors hun prijsberekening!

Uw budget is belangrijk….

U gaat op zoek naar een betrouwbaar stukadoorsbedrijf Amsterdam waar vakmensen werken en waar de prijs voor het stucen van uw huis per m2 niet binnen uw budget past.

Voor spiegelglad stucwerk van uw wanden en plafonds zijn wij het aangewezen bedrijf in Amsterdam om uw woning om te toveren in een splinternieuwe versie.

Stukadoorsbedrijf Amsterdam: Het stucwerk dat binnen wordt toegepast kent een grote variatie. Het aanbod in soort, kleur en textuur is enorm groot. Maar ook technische aspecten kunnen een rol spelen.

Met stucwerk verbetert u ook de geluidswerend en brandwerendheid en bovendien heeft uw vernieuwde afwerking van uw muren een vocht regulerende werking.

Wat kost stucwerk in Amsterdam?

Er kan een aanzienlijk prijsverschil tussen de stukadoor kosten van het stucen van muren of plafonds. De gemiddelde kosten van een muur laten stucen liggen tussen de € 10 en € 18 per m2 ( vierkante meter ).

Voor een plafond stucen liggen de bedragen tussen de € 15 – € 22 per m2, inclusief materiaal en stucadoor loonkosten. Bent u op zoek naar een stucadoor dan is het belangrijk dat u zich een beetje verdiept in de prijzen van stucwerk.

Hieronder geven wij een indicatie van de gemiddelde kosten om uw renovatie of nieuwbouwwoning te laten stucen door een erkende stukadoor:

Soort stucwerkStukadoor prijs per m2 inlc btw
Spackspuitwerk ( structuur )Vanaf € 8,- tot aan € 10,-
Behangklaar stucen ( bijna glad )Vanaf € 8,- tot aan € 15,-
Sausklaar stucen ( glad stucwerk )Vanaf € 10 tot aan € 22,-
Sierpleister (spachtelputz )Vanaf € 15 tot aan € 22,-
Plafond stucen ( glad )Vanaf € 14 tot aan € 25,-
Schuurwerk ( structuur )Vanaf € 18 tot aan € 25,-
Raapwerk ( dik stucwerk )Vanaf € 17 tot aan € 28,-

Dit prijsvoorbeeld geeft een goede indicatie om uw gehele woning in Amsterdam of omgeving te laten stucen. Wilt u toch graag exact weten wat de kosten zullen worden voor uw stucklus? Vraag dan geheel vrijblijvend een stucwerk offerte aan. Na het aanvragen heeft u binnen enkele minuten de exacte prijs ontvangen.

Ervaren stukadoorsbedrijf Amsterdam

Winkelpanden in de PC Hoofdstraat of nieuwbouwwoningen in Amsterdam-West ons stukadoorsbedrijf staat voor elke stucklus klaar. Of wij betaalbaar zijn? Ja wij zijn een van de goedkoopste stukadoorsbedrijven van Nederland.

Kan uw oudere hoek, tussenwoning of zelfs uw nieuwbouwwoning wel eens een opknapbeurt gebruiken? Bereken dan heel eenvoudig wat het stucen van uw woonhuis gaat kosten op deze pagina en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe gladde muren.

Wij kunnen gerust zeggen dat onze stucadoors in Amsterdam of andere regio’s erg behulpzaam zijn.

Buiten dit ronden zij hun stukwerk snel en netjes af en kunnen ( als u dit wilt ) alles meteen in de latexverf spuiten. Leest u hier alles over de prijzen van latexspuitwerk… 

Latex spuiten

Wij als stucadoor uit de regio van Amsterdam zijn niet alleen maar gespecialiseerd in het stucen van muren en plafonds. U wilt uiteraard als klant dat het gehele eindresultaat er tip top uit komt te zien.

Daarom hebben wij ons al jaren lang verdiept in het spuiten van latexverf. Latexverf laten spuiten kan zowel op de wanden als de plafonds en geeft een steep- en baanloos eindresultaat. Nadat het nieuwe stucwerk droog is plakken wij opnieuw de gehele bestaande of nieuwbouwwoning af.

We lopen eerst alle muren en plafonds na op kleine oneffenheden en strijken de oppervlaktes voor om zo een goede hechting tussen de latexverf en het stucwerk te krijgen.

Kijk hier naar de film hoe latexspuiten in zijn werk gaat. Of lees meer informatie op de pagina latex laten spuiten.

Stucadoor Amsterdam de laagste stukadoors prijzen

Omdat de prijzen van stukadoorsbedrijven sterk variëren bestaat er een grote kans dat u teveel gaat betalen voor uw nieuwe stucwerk. Besparen op de prijzen voor stuccen wilt natuurlijk iedereen. Maar hoe kunt u dit het beste doen? .. Door de prijzen per vierkante meter vergelijken!

Als u geheel vrijblijvend een offerte aanvraagt bij de Stuc-Concurrent dan ontvangt u binnen enkele minuten een zeer scherpe prijsindicatie.

Om te besparen kunt u onze prijzen vergelijken met die van andere stukadoorsbedrijven en op deze manier ziet u van zelf hoe goedkoop wij per m2 eigenlijk zijn.

U kunt via ons online offerte systeem snel een stucadoor offerte vinden. Voorwaarde is dat u ons zoveel als mogelijk informeert over de afmetingen van de te behandelen muren en de gekozen stijl.

Waarom bij ons een offerte aanvragen?

Als erkend en goed aangeschreven stukadoorsbedrijf kunnen wij u mededelen dat wij niet alleen maar vakwerk afleveren maar ook nog eens zeer scherpe stucwerk prijzen berekenen. Waarom duur betalen als dit helemaal niet nodig is? Om de onderstaande redenen vragen de meeste bezoekers bij ons vrijblijvend een stucwerk offerte bij ons aan:

  • Geheel vrijblijvend
  • Goedkoop
  • Snel
  • Betrouwbaar
  • Goede reviews en ervaringen

Kosten stucwerk per m2

Wat zijn de kosten van stucwerk per m2? Deze vraag krijgen wij elke dag te horen. De kosten van stucwerk per m2 zijn geheel afhankelijk van wat voor soort stucwerk u kiest. Ook de laagdikte is bepalend voor de uiteindelijke m2 prijs.

In een renovatie woning kunt u er van uit gaan dat stukwerk dikker aangebracht moet worden dan stucwerk in een nieuwbouwwoning. Stukadoorswerk is er in veel verschillende soorten.

Zo bestaan er al wandafwerkingen vanaf 7 euro per m2 maar heb je ook stucwerk van 40 euro of duurder.

Wilt u graag weten wat de kosten stucwerk per m2 voor u gaan kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang de prijzen snel in uw mailbox.

Nieuwbouw stucen Amsterdam

Zowel in Amsterdam centrum als in Amsterdam Zuid, Oost of West worden er jaarlijks vele nieuwbouwwoningen de grond uitgeduwd. De meeste van deze nieuwbouwwoningen worden door onze stukadoors dan ook gestukadoord voor een zeer scherpe vierkante meter prijs.

Bij het stucen van een nieuwbouw woning is de laagdikte van het stucwerk of ook wel spuitpleister genoemd vele male dunner dan een traditionele stuclaag.

U kunt alles vinden over nieuwbouwwoningen stucen en de prijzen per m2 op deze pagina. Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Amsterdam en u wilt deze laten stucen door een stukadoor uit de omgeving van Amsterdam? Dan is het stucwerk altijd voordeliger dan u een renovatiewoning heeft gekocht.

stukadoor-Amsterdam
Stukadoor in Amsterdam glad stucwerk muren

Garantie op stucwerk

Zodra u weet wat u wilt kunnen wij daar een tarief tegenover zetten. Als u er nog niet helemaal uit bent over de wijze van afwerking, dan kunt u ons uiteraard advies vragen.

Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren over alle mogelijkheden van stucwerk en de garantie die moet worden afgegeven. Welk soort stucwerk wij u allemaal aan kunnen bieden zullen wij u nu laten zien:

  • Glad stucwerk
  • Sierpleister
  • Spackspuiten
  • Spuitwerk

Uiteraard zijn de bovenstaande soorten wand en plafondafwerkingen de meest voorkomende en kunnen wij meerdere afwerkingen naar keuze voor u aanbrengen.

Offerte stucwerk in Amsterdam

Wilt u uw woning in Amsterdam graag goedkoop laten stucen? Maar u wilt dit laten uitvoeren door een goedkope stucadoor? Dan kunt u nu op de prijs van uw stucwerk besparen!!

Vraag snel, in 3 stappen en geheel vrijblijvend een offerte aan bij stucadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent uit Amsterdam. En u krijgt direct inzage over de kosten van ons stucwerk. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Wist u dat wij ook in Rotterdam werken? Kijk snel op de pagina stucadoor in Rotterdam of stucadoor Utrecht voor meer informatie!

Wat moet u weten over ons?

Werken jullie ook in Amsterdam Noord?

Jazeker, Wij werken door heel Amsterdam. Amsterdam Zuid, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Oost en Amsterdam Centrum.

Wat is de prijs van een stukadoor in de regio van Amsterdam?

De gemiddelde prijs die wij berekenen vind u op deze pagina. Lees hier wat de Stuc-Concurrent per vierkante meter berekend en vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan!

Hoe zit het met parkeergeld in Amsterdam?

Helaas moeten wij het parkeergeld doorberekenen aan onze klanten. Echter zoeken wij altijd de goedkoopste plek op om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Stucen jullie ook nieuwbouw in Amsterdam?

Jazeker, Wij stucen ook vele nieuwbouwprojecten door geheel Amsterdam. Lees hier alles over de prijzen van nieuwbouwwoningen stucen.

In 2 min uw m2 prijs?      ↓