• Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997
 • Bekend van TV

Stukadoor Castricum

De Stuc-Concurrent.nl is één van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijven wat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren. Bent u op zoek naar een professionele stukadoor in Castricum voor hoogwaardig stucwerk in uw huis? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze ervaren stukadoors leveren vakmanschap van topkwaliteit voor zowel oude als nieuwe woningen in Castricum en omgeving.

stukadoor Castricum

Bereken in 2 min uw prijs

Onze diensten

Glad Stucwerk: Onze stukadoors zijn experts in glad stucwerk, waardoor uw muren en plafonds een strakke en moderne uitstraling krijgen.

Sierpleister en Spachtelputz: Op zoek naar een decoratieve afwerking? Ontdek onze sierpleister- en spachtelputz-opties voor textuur en stijl in elke ruimte.

Raapwerk: Voor een egale ondergrond passen wij raapwerk toe, ideaal voor ruwe muren in oude woningen.

Buitengevel Stucwerk: Wij verzorgen ook stucwerk voor buitengevels, waardoor uw huis zowel van binnen als van buiten een fraaie uitstraling krijgt.

Kosten stukadoor Castricum

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Castricum en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van tevoren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Waarom kiezen voor de Stuc-Concurrent?

Ervaring en Vakmanschap: Met jarenlange ervaring bieden onze stukadoors expertise in diverse stucwerktechnieken, van traditioneel tot modern.

Transparante Prijzen: Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Wij hanteren eerlijke prijzen per vierkante meter en verstrekken gedetailleerde offertes vooraf.

Persoonlijke Service: Wij geloven in persoonlijke aandacht. Ons team luistert naar uw wensen en biedt advies op maat voor het beste resultaat.

Snel en Betrouwbaar: Onze stukadoors werken efficiënt en leveren projecten op tijd op, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Stucwerk Castricum
Stukadoor Castricum plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Castricum dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stuken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Kenmerken van stucwerk

De voordelen van nieuw aangebracht stucwerk zijn:

 • Uw ruimte wordt strakker en mooier
 • U geniet vele jaren van uw prachtige muren en plafonds
 • Het licht wordt beter verspreid in de ruimte
 • Bij eventuele verkoop verhoogt u de waarde van uw woning
 • Met stukwerk creëert u een meer dan prima ondergrond voor muurverf, behang, etc. Overigens kunt u voor het laten spuiten van uw woning ook bij ons terecht.

Muren & plafonds laten spuiten in Castricum

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

 • Spackspuiten met een structuur
 • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
 • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Castricum is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste resultaten in Castricum

Klaar om uw huis in Castricum te transformeren met hoogwaardig stucwerk? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek waarom wij de favoriete keuze zijn als het gaat om stukadoorswerk in Castricum en omstreken.

Stucwerken
Soorten & kleuren beton ciré

Badkamer laten stukadoren in Castricum

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

U kunt kiezen om de muren te voorzien van een gladde waterdichte stuclaag die gemakkelijk het water begeleid naar de afvoerput (drain)

Door een speciale waterdichte 2 componenten coating zal het aangebrachte stucwerk niet in aanraking komen met vocht. U hoeft dus echt niet meer uw muren in uw badkamer of douche te laten betegelen met tegelwerk. Lees meer informatie over het stucen in een badkamer en de prijs de meter op deze pagina.

Decoratieve wandafwerkingen

Bent u benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk waar u jarenlang plezier plezier van heeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stukadoor aan te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Castricum per m2? Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stukadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur.