Stukadoor Delft

  • Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997 actief

Woont u in het historische Delft, ook wel de Prinsenstad genoemd? Heeft u daar misschien een nieuwe woning gekocht of bent u na een verbouwing wellicht op zoek naar betrouwbare en goede stukadoors? Onze stukadoors kunnen uw wanden en/of plafonds perfect glad stucen. De Stuc-Concurrent.nl is één van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijven dat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren.

Wij onderscheiden ons al vele jaren met kwalitatief professioneel stukadoorswerk tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Leest u snel verder voor de informatie die u nodig heeft en bevalt hetgeen u leest, vraagt u dan een vrijblijvende gratis offerte aan. Wij adviseren u ook offertes aan te vragen bij meerdere stukadoors bedrijven om de prijzen en voorwaarden te vergelijken.

stukadoor Delft stucadoor

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

 

 

Stukadoor Delft kosten

Benieuwd naar de kosten van onze stukadoors? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Dit komt door onze prijsafspraken met onze toeleveranciers voor stuc benodigdheden. Dit prijsvoordeel berekenen wij aan u door. maar onze kwaliteit blijft van een hoog niveau.

Bovendien geven wij 5 jaar garantie op ons uitgevoerde stukadoorswerk! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Delft en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen, zoals eerder vermeld, relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles met u doornemen zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Delft zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Kies het bouwjaar van uw woning, de juiste ondergrond (wat zit er nu op de muren) en de grootte (aantal m2) van het de stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stukadoor Delft plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Delft dan is het stucwerk altijd goedkoper dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stuken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Delft

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

 

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

 

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Delft is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

Mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Delft afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij frequent nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een aanbouw, zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

soorten betonlook
Soorten & kleuren beton ciré

Waterdichte badkamer stucen in Delft

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer door ons aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u namelijk benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u makkelijk kunt schoonmaken en waar u jarenlang plezier van heeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Stukadoor Delft altijd voordelig!

Bent u uw woning aan het renoveren in Delft of van plan te verhuizen omdat u een nieuwbouwwoning heeft gekocht in Delft? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor aan te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Delft per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur en gaan ook graag bij u aan het werk.