• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Dordrecht

Overweeg je zelf je wanden te stucen? Het is belangrijk om te beseffen dat stucen een zware en specialistische klus is. Als je bijvoorbeeld te traag werkt, kan het stucwerk te snel drogen, wat resulteert in oneffenheden op de wand. Dat is echter niet het enige probleem: het is voor een doe-het-zelver ook uitdagend om strakke wanden te realiseren.

Wil je er zeker van zijn dat jouw wanden en plafonds er professioneel uitzien? Schakel dan een ervaren stukadoor uit de regio Dordrecht in. Dit is niet alleen ideaal voor jouw monumentale pand in Merwestein-Noord of de binnenstad, maar ook voor alle stuc-klussen in jouw nieuwbouwwoning in Amstelwijck of Sterrenburg.

Stukadoor Dordrecht

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

 

Stukadoor Dordrecht kosten

Het is begrijpelijk dat je graag wilt weten wat de kosten zijn voordat je een stukadoor uit Dordrecht inschakelt. De prijs voor het stucen van jouw wanden en plafonds hangt af van verschillende factoren. Over het algemeen varieert het tarief tussen de € 10,- en € 25,- per vierkante meter voor binnenshuis stucwerk. Voor buitenshuis stucwerk ligt de prijs doorgaans tussen de € 40,- en € 80,- per vierkante meter.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Wil je nauwkeurig weten wat de kosten zijn voor een stukadoorsbedrijf uit Dordrecht? Plaats dan kosteloos en vrijblijvend je stucklus bij de Stuc-Concurrent. Onze automatische calculator berekend vervolgens een op maat gemaakt prijsvoorstel voor je op. Om onaangename verrassingen te voorkomen, is het essentieel om de klus zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven. Weet je bijvoorbeeld al welk type stucwerk je op de muren wilt, zoals Tadelakt, leemstuc, beton ciré, sierpleister, of spackspuitwerk? Elk van deze varianten heeft een verschillend kostenplaatje.

Daarnaast is het voor de stukadoor uit de omgeving van Dordrecht van belang om te weten hoeveel vierkante meters je wilt laten stucen en wat de kwaliteit van de ondergrond is. Moet de professional eerst oud stucwerk repareren of de muur grondig voorbereiden voordat de stuc wordt aangebracht? In dergelijke gevallen betaal je vaak iets meer per vierkante meter.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om zelf antwoord te geven op deze vragen. Zorg er daarom voor dat je voldoende foto's toevoegt, zodat de stukadoor uit Dordrecht zelf een accurate inschatting kan maken van de situatie in jouw woning.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Dordrecht zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, beschrijf de juiste ondergrond (wat zit er momenteel op de muren) en de grootte (aantal m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stucwerk in Dordrecht
Stukadoor Dordrecht plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Dordrecht dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben nieuwbouwprojecten in- en rondom het prachtige Dordrecht afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij frequent wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Dordrechtse badkamer stucen

Badkamer stucen in Dordrecht

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u namelijk benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Nooit geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk waar u jarenlang plezier van heeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Stukadoor Dordrecht gezocht?

Overweeg je een stukadoor uit Dordrecht in te schakelen voor jouw project? Vraag dan geheel kosteloos een prijsopgave aan bij de Stuc-Concurrent. 

Op onze website tref je meerdere reviews aan van eerdere opdrachten van onze stukadoors. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de werkwijze van de stukadoor uit Dordrecht en kun je de professional met vertrouwen inschakelen. Als de stukadoor jouw muren, plafonds, of buitenmuren heeft gestuct, overweeg dan ook om zelf een beoordeling achter te laten. Op die manier help je toekomstige klanten een goed beeld te krijgen van de stukadoor uit Dordrecht.