• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Gouda

Wilt u een stukadoor in Gouda inhuren voor het stucen van uw wanden en plafonds? Maak dan kennis met stukadoorsbedrijf De Stuc-Concurrent, waar betrouwbare en professionele stukadoors nieuwe en gerenoveerde woningen stucwerk maken tegen scherpe prijzen. Onze stukadoors kunnen u helpen met het afwerken van wanden en/of pleisterplafonds.

De Stuc-Concurrent.nl is één van de bekendste Nederlandse gipsbedrijven en al sinds 1997 een grote naam in de gipsbranche.

stukadoor Gouda

Bereken in 2 min uw prijs

Voor het stukadoorswerk van een nieuwbouw woning kunt u onze stukadoors inhuren, maar ook zijn wij gespecialiseerd in diverse soorten afwerkingen van een gerenoveerde woning. Overweeg het volgende:

Kosten stukadoor uit Gouda

Ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij Stuc-Concurrent.nl rekenen wij gemiddeld een lagere prijs vergeleken met andere stukadoorsbedrijven. Onze kwaliteit wordt echter niet aangetast! Als stukadoors hebben wij zeer goede recensies en klantervaringen verzameld, waar wij erg trots op zijn. Lees hier de gemiddelde prijzen van pleisterwerk in Gouda en omgeving.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stukadoors werken professioneel, snel en schoon. En de prijzen voor het stucwerk van het hele huis zijn relatief veel lager dan die van de concurrentie. Heeft u een vrijblijvende offerte aangevraagd, dan bespreken wij vooraf alles met u, zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen ontstaan.

Met Stuc-Concurrent weet je zeker dat zowel wanden als plafonds glad en strak gestuukt worden.

Stukadoor Gouda wandafwerking

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Wanneer u een gerenoveerde woning in Gouda stucwerkt, ontvangt u een verlaagd BTW-tarief. Het BTW-tarief bedraagt ​​minimaal 9%. Als u een nieuwbouwwoning stucwerkt, betaalt u een hoger BTW-tarief van 21%. Voor woningen ouder dan 2 jaar geldt altijd een hoger BTW-tarief. Lees hier alles op de website van de Belastingdienst.

Wilt u precies weten hoeveel uw gips gaat kosten? Maak daarom geheel vrijblijvend gebruik van ons offerteberekeningssysteem. Selecteer de ouderdom van uw huis, de juiste oppervlakte en de grootte (m2) van de te bepleisteren oppervlakte, en de prijs wordt binnen 2 minuten automatisch berekend.

Dunpleister voor nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht in Gouda, dan is stukadoorswerken altijd goedkoper dan het stukadoorswerk van een woning na renovatie. Bij nieuwbouwwoningen maken wij gebruik van een dunlaagpleistersysteem. Het bepleisteren van muren in een nieuwbouwwoning is veel goedkoper dan het aanbrengen van een dikke laag pleisterwerk, wat totaal niet nodig is.

De prijzen van dunpleister zijn 40% lager dan traditioneel gips. Alles over de prijzen per m2 van het aanbrengen van dunne pleister leest u op deze pagina.

Muren & plafonds laten spuiten in Gouda

Als traditionele pleisters te duur zijn, is er altijd een goedkope oplossing. Eén daarvan is het spuiten van de muren of plafonds in uw woning. Je zou kunnen denken aan:

  • Structuurspuiten
  • Dunne pleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latex spuitverf (wit of gekleurd)

Het machinaal afwerken van wanden en plafonds in uw huis in Gouda is goedkoper en sneller dan traditioneel stukadoorswerk. Bij nieuwbouw is het spuiten van wanden en plafonds echter gebruikelijk. Waarom? Omdat nieuwe huizen leeg staan ​​en er weinig te bedekken is.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd in het mooie Gouda en omgeving. Op deze manier hebben we een zeer goede reputatie opgebouwd en bieden we regelmatig nieuwe woningen ter bepleistering aan.

Of het nu gaat om het glad stucwerk van een zolder, woonkamer of slaapkamer, onze stukadoors staan ​​altijd klaar om u te helpen tegen een redelijke prijs!

Waterdichte badkamer stucen in Gouda

Tegenwoordig zijn badkamers niet meer zo vaak betegeld als vroeger. In 80% van de gevallen kiest u voor waterdichte pleisters zoals beton, cirebeton of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de wanden als op de vloer worden aangebracht, waardoor een waterdicht eindresultaat wordt bereikt.

Benieuwd naar bijzondere soorten wandafwerkingen? Klik op de link Showroom House of Heaven. Dankzij onze samenwerking met dit bedrijf kunnen toekomstige klanten van Stuc-Concurrent de grootste showroom van Europa zien voor bijzondere wanden afwerkingen, zoals Cire beton, marmerlook en dergelijke.

Na het maken van uw keuze kunt u na uw bezoek contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij schaffen de benodigde materialen voor u aan en bepalen, afhankelijk van uw wensen, wanneer wij voor u aan de slag kunnen.

Geen vuile voegen tussen tegels meer schoonmaken, het enige wat je nodig hebt is een waterdichte pleisterlaag waar je jarenlang plezier van hebt. De prijzen voor het uitrusten van badkamers met waterdicht gips variëren sterk. Gemiddelde prijzen variëren van 120 tot 200 euro per m2.

Stukadoor uit Gouda altijd de goedkoopste..

Bent u van plan te verhuizen of heeft u een nieuw huis gekocht? In de meeste gevallen zal het nodig zijn een stukadoor in te schakelen. Maar hoeveel kost een stukadoor uit Gouda per m2? Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag vrijblijvend naar de kosten van onze stukadoors en ontvang binnen 2 minuten een stukadoorsofferte. Wij zullen u zeker niet teleurstellen.