Stucadoor Haarlem

  • Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997 actief

Als professionele en betaalbare stukadoor in Haarlem en omgeving krijgt ons stukadoorsbedrijf jaarlijks vele opdrachten. Zowel voor renovatiewoningen als nieuwbouw.

De variatie in de woningen is in Haarlem groots te noemen. De ene keer zijn wij in Haarlem Noord in een jaren dertig huis aan het stukadoren en de andere keer zijn onze stukadoors aan het werk in een nieuwbouw appartement in Schalkwijk.

Stucwerk dat binnen wordt toegepast kent een grote variatie. Met name in kleur, soort en textuur is het aanbod enorm groot. Onze stucadoors zijn allemaal in het bezit van vakdiploma’s en zijn al jaren werkzaam bij ons stukadoorsbedrijf.

Kijkt u hier op de website bovenaan onder de kop “Onze diensten” en u ziet in één oogopslag wat wij anno 2023 voor u kunnen en willen betekenen met de hiermee samenhangende vierkante meterprijzen. .

stucadoor Haarlem stukadoor

Bereken in 2 min uw prijs

Voor u betekent dat, dat u kunt rekenen op uitstekend uitgevoerd stucwerk. Of u nu een moderne smaak heeft en wellicht overweegt om in uw huis voor een betonlook te gaan of dat u een meer nostalgische sfeer wenst. Denkt u dan aan lijstwerk en ornamenten in uw plafonds,  alles is bij ons stukadoorsbedrijf mogelijk.

Kosten stukadoor Haarlem

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor Haarlem? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Haarlem en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Badkamer Haarlem waterdicht stucwerk

Stucwerk Haarlem

Wat voor stukadoorswerkzaamheden voert onze stukadoor in Haarlem uit? En wat zijn de exacte prijzen van het laten stucen van een muur of plafond?

Als u stucwerk wilt laten aanbrengen bent u bij de Stuc-Concurrent minimaal 30% goedkoper uit dan bij andere stukadoorsbedrijven. Hoe dit komt? Ons stukadoorsbedrijf koopt de materialen zeer groot in zodat wij een flinke korting krijgen en de vierkante meter prijzen van zowel stucen als verfspuiten aardig kunnen laten zakken.

Zo wordt een heel huis laten stucen en spuiten door de Stuc-concurrent betaalbaar voor iedere particulier.

Als u uw woning wilt laten stucen in Haarlem dan is het ook belangrijk dat u weet wat dit gaat kosten? Door een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen bet u daar zo achter!

Na het aanvragen van de offerte ontvangt u binnen enkele minuten de prijs voor het stucwerk van uw huis in uw mailbox. U kunt onze m2 prijzen vergelijken met die van andere stukadoorsbedrijven om te kunnen besparen op de kosten van een stukadoor.

Nieuwbouw Haarlem goedkoop laten stucen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Haarlem dan is het stucwerk altijd voordeliger dan dat u een renovatiewoning wilt laten stukadoren. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk het dunpleister systeem toe.

Dit wil zeggen dan het stucwerk gespoten wordt met een laagdikte van 2 tot 3 mm. Als het stucwerk éénmaal machinaal is aangebracht zullen onze stukadoors dit met de hand glad afwerken zowel op de muren als plafonds.

Zo zijn onze stucers niet alleen sneller klaar maar u bent een stuk goedkoper uit om uw woning glad te laten stucen. Leest u hier alles over goedkoop uw nieuwbouwwoning laten stucen.

Bij het stucen van nieuwbouw is de laagdikte van het stucwerk vele malen dunner dan in een oudere woning. Lees hier alles over het stucen van een nieuwbouwwoning en de prijzen per m2.

Goedkope stucadoor in Haarlem

De meeste mensen die een stukadoor nodig hebben kijken uiteraard naar de prijzen per vierkante meter die berekend worden. Een goedkope stucer is natuurlijk altijd wel te vinden. Echter kan goedkoop ook duurkoop worden. Let vooral op dat het stukadoorsbedrijf waar u mee in zee gaat aangesloten is bij de NOA of een andere garantie branche.

Wilt u graag weten hoe goedkoop onze stucadoors uw woning kunnen stucen? Vraag dan vrijblijvend de prijzen aan via ons offerte berekening systeem. Vergelijk onze prijs met die van andere stukadoorsbedrijven en u zult er snel achter komen dat wij een stuk voordeliger zijn.

Op deze manier stelt u zichzelf in de gelegenheid een vergelijking te maken. Let u niet alleen op de prijs, maar vergelijkt u ook condities en voorwaarden, met name het recht hebben op garantie.

Offerte voor uw stucwerk in Haarlem

Op het offerte formulier kunt u bij de omschrijving aangeven naar wat voor wandafwerking uw voorkeur uitgaat en om hoeveel vierkante meters het gaat. Op deze manier stelt u ons in de gelegenheid een op maat gemaakte offerte te maken.

Weet u nog niet zeker voor welk soort stucwerk u een keus gaat maken? Overlegt u dan telefonisch met onze collega die contact met u gaat opnemen nadat wij uw offerte aanvraag binnen hebben gekregen.

Wij hopen u als nieuwe klant te mogen begroeten. Graag tot ziens als nieuwe klant bij de Stuc-Concurrent.