• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Hillegom

Ben jij één van de ruim 22.500 inwoners van Hillegom, een prachtig dorp in de bollenstreek? Of ga je er binnenkort naartoe verhuizen? Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele stukadoor voor uw nieuwbouw- of doe-het-zelf woning? Onze stukadoors kunnen u helpen met diverse wandafwerkingen en plafondstucwerk.

De Stuc-Concurrent.nl is één van de bekendste Nederlandse stukadoorsbedrijven die al sinds 1997 een grote naam in de gipsbranche heeft.

Stukadoor Hillegom

Bereken in 2 min uw prijs

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten wandafwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Kosten stukadoor uit Hillegom

Ben je uiteraard benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij Stuc-Concurrent.nl rekenen wij gemiddeld een lagere prijs vergeleken met andere stukadoorsbedrijven. Onze kwaliteit wordt echter niet aangetast! Als stukadoors hebben wij zeer goede recensies en klantervaringen verzameld, waar wij erg trots op zijn. Lees hier de gemiddelde prijzen van pleisterwerk in Hillegom en omgeving.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stukadoors werken professioneel, snel en schoon. En de prijzen voor het stucwerk van het hele huis zijn relatief veel lager dan die van de concurrentie. Heeft u een vrijblijvende offerte aangevraagd, dan bespreken wij vooraf alles met u, zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen ontstaan.

Met Stuc-Concurrent weet u zeker dat zowel muren als plafonds glad en strak gestuukt worden en uw huis er als nieuw uitziet.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Wanneer u een gerenoveerde woning in Hillegom stucwerkt, ontvangt u een verlaagd BTW-tarief. Het BTW-tarief bedraagt ​​minimaal 9%. Als u een nieuwbouwwoning stucwerkt, betaalt u een hoger BTW-tarief van 21%. Voor woningen ouder dan 2 jaar geldt altijd een hoger BTW-tarief. Lees alles op de website van de Belastingdienst

Wilt u precies weten hoeveel uw gips gaat kosten? Maak daarom geheel vrijblijvend gebruik van ons offerteberekeningssysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, de juiste oppervlakte (wat er momenteel aan de muren hangt) en de grootte (aantal m2) van de te bepleisteren oppervlakte, en de prijs wordt binnen 2 minuten automatisch berekend.

Natuurlijk zijn de prijzen van onze stukadoors grotendeels afhankelijk van het soort stukadoorswerk dat gedaan moet worden.

Stukadoor Hillegom plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouww

Als je een nieuwbouwhuis in Hillegom hebt gekocht, is stukadoor altijd goedkoper dan het stukadoorswerk van een gerenoveerde woning. Bij nieuwbouwwoningen maken wij gebruik van een dunlaagpleistersysteem. Het bepleisteren van muren in een nieuwbouwwoning is goedkoper dan het aanbrengen van een dikke laag pleisterwerk, wat totaal niet nodig is.

De prijzen van dunpleister zijn 40% lager dan traditioneel gips. Alles over de prijzen per m2 voor het aanbrengen van dunne laagpleister leest u op deze pagina.

Muren & plafonds laten spuiten in Hillegom

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eén daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Hillegom is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben al vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd in het mooie Hillegom en omgeving. Hierdoor hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij vaak nieuwe woningen ter bepleistering aangeboden.

Of het nu gaat om het glad stucwerk van een zolder, woonkamer, uitbouw of slaapkamer, onze stukadoors staan ​​altijd klaar om u te helpen tegen een schappelijke prijs!

Stucen badkamer in Hillegom
Badkamer stucen in betonlook

Waterdichte badkamer stucen in Hillegom

Tegenwoordig zijn badkamers niet meer zo vaak betegeld als vroeger. In 80% van de gevallen kiest u voor waterdichte pleisters zoals beton, cirebeton of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de wanden als op de vloer worden aangebracht, waardoor een waterdicht eindresultaat wordt bereikt.

Benieuwd naar bijzondere soorten wandafwerkingen? Klik op de link Showroom House of Heaven. Dankzij onze samenwerking met dit bedrijf kunnen toekomstige klanten van Stuc-Concurrent de grootste showroom van Europa zien voor bijzondere wanden afwerkingen, zoals Cire beton, marmerlook en dergelijke.

Na het maken van uw keuze kunt u na uw bezoek contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij schaffen de benodigde materialen voor u aan en bepalen, afhankelijk van uw wensen, wanneer wij voor u aan de slag kunnen.

Geen vuile voegen meer schoonmaken, maar een prachtige waterdichte pleisterlaag waar u jarenlang plezier van heeft. De prijzen voor het uitrusten van badkamers met waterdicht gips variëren sterk. Gemiddelde prijzen variëren van 120 tot 200 euro per m2.

Altijd de goedkoopste stucadoor uit Hillegom

Bent u van plan te verhuizen of heeft u een nieuw huis gekocht? In de meeste gevallen zal het nodig zijn een stukadoor in te schakelen. Maar hoeveel kost een Hillegom stukadoor per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag vrijblijvend naar de kosten van onze stukadoors en ontvang binnen 2 minuten een stukadoorsofferte. Wij zullen u zeker niet teleurstellen en willen graag met u samenwerken.