• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Nieuwbouw stucen Haarlem

De meeste bestaande en geplande nieuwbouwprojecten in de stad Haarlem zijn bij ons stukadoorsbedrijf welbekend. Wij bieden dunpleister stucwerk aan voor een zeer scherpe prijs per m2.

Leest u op deze pagina alles over het aanbrengen van een filmlaag en het latex spuiten van een nieuwbouw woning.

Zo hebben wij nieuwbouwwoningen gestuct van het project Deo Neo, Ripperda Kazerne en het Spaarne. Maar ook het stucen van uw nieuwbouwwoning in de onderstaande gedeeltes van Haarlem is voor ons een koud kunstje:

  • Haarlem Noord
  • Haarlem centrum
  • Heemstede
  • Aerdenhout
  • Haarlemmerliede / Haarlemmermeer

Een nieuwbouwwoning in Haarlem word in het algemeen netjes door de bouwers opgeleverd in samenwerking met de huidige bewoners. De muren zowel de betonnen als de gibo muren worden behangklaar opgeleverd.

Een muur die behang klaar is opgeleverd is niet glad en strak genoeg om te voorzien van een verflaag. U zult eerst de muren in een nieuwbouwhuis moeten laten stucen met een dun laagje gips. Door het pleisteren van de betonwanden zullen deze strak en glad aanvoelen zodat deze gereed zijn om met latexverf te spuiten of te rollen.

Het verfspuiten van latex muurverf is niet te vergelijken met het afwerken van verf met een roller. Met het rollen van latexverf zult u altijd strepen en banen blijven zien en laat de roller een lichte structuur achter. Dit is bij airlles spuitwerk niet het geval! Het eindresultaat is super strak en glad zonder enige structuurvorming.

Nieuwbouw muren stucen in Haarlem
Nieuwbouw muren stucen in Haarlem

Nieuwbouw en stucen

Kan je een nieuwbouwhuis wel laten stucen? Dit is een van de meest voorkomende vragen die wij regelmatig krijgen. U kunt uw nieuwbouw woning gewoon laten stucen onder een goede garantie. Omdat een nieuwgebouwde woning nog de eerste 4 jaar aardig doorwerk kan er een lichte scheurvorming optreden. Deze kleine haarscheurtjes zijn zo fijn dat het herstellen hiervan vrij gemakkelijk te doen is.

Na het repareren van de kleine scheurtjes is hier niets meer van terug te zien. Wij raden dan ook aan de oppervlaktes zoals de wanden en de plafonds glad af te laten werken.

Nieuwbouwwoning Haarlem stucen

De wanden en plafonds zijn prima behang klaar en hoeven hierdoor maar een dun stuclaagje van 2 mm dikte te hebben. Op deze manier blijft de prijs voor het stuccen van de nieuwbouw Haarlem laag voor de bewoners en kan elke nieuwbouw bewoner zijn nieuwbouwwoning laten stucen.

  • Collectief laten stucen: Wist u dat in de meeste nieuwbouwprojecten collectief stucwerk wordt aangevraagd? Door een scherpe prijsafspraak te maken met de huidige bewoners van een nieuwbouwproject betaalt u per m2 een stuk minder dan dat u uw nieuwbouwhuis apart laat stucen. Hoe meer woningen hoe lager de m2 prijzen zullen worden.

Bereken in 2 min uw prijs

Mogelijkheden stucwerk

Omdat de wanden en plafonds dus behangklaar worden opgeleverd kunt u zelf voor de gewenste afwerking gaan kiezen. Echter adviseren wij u in een nieuwbouwwoning of appartement een gladde afwerking te kiezen voor zowel de wanden of de plafonds.

Dit in verband met het werken van de woning de eerste komende 4 jaar. Door het werken van een nieuwbouwwoning kunnen er kleine scheurtjes ontstaan en zal het gladde stukwerk bijgewerkt moeten worden wat vrij makkelijk gaat.

Bij andere afwerkingen is dit altijd vele malen moeilijker en zal je deze bewerkte plekken altijd blijven zien. Denk hierbij aan:

Bespaar op uw stucwerk!

Wilt u niet teveel geld uitgeven maar toch u wanden of plafonds laten stucen in uw nieuw gebouwde woning in Haarlem? Vergelijk dan eens onze m2 prijzen met die van een andere stukadoor.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het stucwerk in uw nieuwbouwwoningen en ontvang binnen enkele minuten de kosten in uw mailbox!

Moet u wachten met stucen van uw nieuwbouwwoning?

Moet u wachten met het stucwerk aanbrengen of juist niet? Natuurlijk kan u gewoon het stukadoorswerk uit laten voeren want het fabeltje dat u 4 tot 5 jaar moet wachten in verband met de scheurvorming is verleden tijd.

De materialen van tegenwoordig zijn zodanig aangepast dat er nauwelijks tot aan geen scheurvorming meer voorkomt in een nieuwgebouwde woning.

Niet alleen het gaasband houd de krimpscheuren tegen ook de speciale mortels met een vezel zulle aanzienlijk sterker zijn dan de tot nu toe gebruikte gipsen. U loopt dus geen enkel risico en u kunt uw nieuwbouwwoning gewoon laten stucen.

Goedkoop stucen in uw nieuwbouwwoning

Er zijn veel verschillende stukadoorsbedrijven die prijzen aanbieden voor het stucen van u nieuwbouwwoning in Haarlem. De prijzen voor het stucen variëren van 10 euro per m2 naar 22 euro per m2. Het is niet nodig een dikke raap laag (stuclaag) aan te laten brengen zoals hierboven al verteld is.

Een dun pleister laagje van 2 mm is meer dan genoeg om zo een prachtig eindresultaat te krijgen en u betaald dan zeker ook niet teveel namelijk maar 10 tot 12 euro per m2. Vraag hier eens een vrijblijvende stukadoors offerte aan en ontdek het zelf.

Nieuwbouw stucen Amsterdam, Nieuwbouw stucen Utrecht, Nieuwbouw stucen Rotterdam