• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Purmerend

Bent op zoek naar een betrouwbare, goede en goedkope stukadoor? in Purmerend die hoogwaardig stucwerk levert tegen een betaalbare prijs? Bij Stuc-Concurrent bent u aan het juiste adres. Wij bieden snelle en deskundige stucwerkservices, zodat uw woning binnen een week een prachtige nieuwe uitstraling kan krijgen.

stukadoor Purmerend

Bereken in 2 min uw prijs

Wat hebben wij u te bieden?

Snel en Vakkundig: Ons team werkt efficiënt en vakkundig. Binnen een week kunnen we uw muren stucen, zonder in te leveren op kwaliteit.

Transparante Prijzen: Bij de Stuc-Concurrent hanteren we duidelijke prijsafspraken. Voordat we aan de slag gaan, bespreken we de kosten grondig, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

BTW-tarief: Voor woningen ouder dan twee jaar geldt een btw-tarief van 6% voor klussen zoals stucen. Voor andere werkzaamheden geldt het standaardtarief van 21%. Raadpleeg de Belastingdienst voor meer informatie over het juiste tarief.

Online Prijsberekening: Op onze website kunt u eenvoudig de kosten van het stucwerk berekenen. Kies het juiste pakket, voer het aantal vierkante meters in dat u gestuct wilt hebben, en u ziet direct de prijs. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Kosten stukadoor Purmerend

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Dit heeft te maken met een strak inkoopbeleid bij onze vaste leveranciers, dit voordeel berekenen wij graag aan onze klanten door, Echter doet het geen afbreuk aan onze kwaliteit.

Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Purmerend en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stukadoors werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Purmerend zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen altijd te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekeningssysteem. Vul het bouwjaar in van uw woning, de juiste ondergrond (wat zit er nu op de wanden en plafonds) en de grootte (aantal m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk voor welk soort stucwerk u een keuze maakt.

stucwerk Purmerend
Stukadoor Purmerend plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Purmerend dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stukken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Purmerend

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Purmerend is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stukadoren. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

Mooiste stukadoor resultaten in Purmerend

Bij de Stuc-Concurrent .b.v begrijpen we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Wij streven naar perfectie in ons stucwerken, zodat u kunt genieten van prachtig gestucte muren tegen een betaalbare prijs. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw woning kunnen transformeren met hoogwaardig glad en strak stucwerk.

Badkamer laten stukadoren

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u namelijk benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de beste stukadoor voor u!

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stukadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Purmerend per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stukadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur.