Stukadoor Reeuwijk

  • Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997 actief

Bent u één van de gelukkige inwoners van Reeuwijk of directe omgeving, of gaat u daar binnenkort naar toe verhuizen? En heeft u binnen afzienbare tijd stukadoors nodig, die uw wanden en plafonds overeenkomstig uw wens afwerken? Dan bent u nu beland op de juiste Internet pagina. De Stuc-Concurrent is een professioneel gunstig geprijsd dynamisch stukadoorsbedrijf dat al vanaf 1997 een grote speler is op de stukadoorsmarkt. Voor elke verbouwing, renovatie- of nieuwbouwproject staan wij voor u, als inwoner van Reeuwijk klaar, om onze stukadoorsvaardigheden te tonen.

Van strak en modern stucwerk, in bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning, tot klassiek en rustiek in een historisch- of monumentaal pand. Voor iedere gewenste wandafwerking hebben wij de perfecte stukadoorkeuze.

Leest u verder op deze pagina om u verder te oriënteren over onze diverse stucwerkzaamheden. De verschillende soorten wandafwerking komen namelijk aan de orde met de hierbij horende vierkante meterprijzen. Ook kunt u verder over onze website surfen door op de linken te klikken als het onderwerp uw interesse heeft.

stukadoor Reeuwijk stucadoor

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatie-kluswoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

 

 

Kosten stukadoor Reeuwijk

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Dit komt onder andere door onze gunstige inkooptarieven op stuc benodigdheden bij onze vaste toeleveranciers. Dit voordeel berekenen wij aan u door. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Reeuwijk en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij voordat wij bij u van start gaan, alles met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Reeuwijk zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. U vult het bouwjaar van de woning in, de juiste ondergrond (wat zit er nu op de muren en plafonds en de grootte (aantal m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stukadoor Reeuwijk plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Reeuwijk dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Reeuwijk

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

 

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

 

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Reeuwijk is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben veel projecten in en rondom het prachtige Reeuwijk afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij met enige regelmaat nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, aanbouw, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

stucwerk-badkamer

Waterdichte badkamer stucen in Reeuwijk

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten? Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar een prachtige waterdichte laag stucwerk waar u jarenlang plezier van heeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stucadoor Reeuwijk

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Reeuwijk per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur en gaan graag bij u aan de slag.