• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Reeuwijk

Ben jij een van de gelukkige inwoners van Reeuwijk of omgeving, of misschien ga jij er binnenkort naartoe verhuizen? Heeft u binnenkort stukadoors nodig om uw wanden en plafonds naar wens af te werken? Dan bent u op de juiste website terecht.

De Stuc-Concurrent is een professioneel, scherp geprijsd stucwerkbedrijf dat sinds 1997 een grote speler is op de gipsmarkt. Voor ieder verbouw-, renovatie- of nieuwbouwproject staan ​​wij klaar om als inwoner van Reeuwijk onze stukadoorskunsten aan u te demonstreren.

Van elegante en moderne pleisterwerken, bijvoorbeeld in een nieuwbouwwoning, tot klassieke en rustieke pleisterwerken in een historisch of monumentaal pand. Voor iedere gewenste wandafwerking hebben wij een uitstekend assortiment stukadoors.

Lees de rest van deze pagina om meer te weten te komen over onze verschillende stukadoorswerken. De verschillende soorten wandafwerking worden besproken met de daarbij behorende vierkante meterprijzen. U kunt ook verder surfen op onze website door op de links te klikken als het onderwerp u interesseert.

stukadoor Reeuwijk

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatie-kluswoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Kosten stukadoor Reeuwijk

Ben je uiteraard benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij Stuc-Concurrent.nl rekenen wij gemiddeld een lagere prijs vergeleken met andere stukadoorsbedrijven. Dit komt mede door gunstige tarieven voor het inkopen van gips bij onze vaste leveranciers.

Wij geven dit voordeel aan u door. Onze kwaliteit wordt echter niet aangetast! Als stukadoors hebben wij zeer goede recensies en klantervaringen verzameld, waar wij erg trots op zijn. Lees hier de gemiddelde gipsprijzen in Reeuwijk en omgeving.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stukadoors werken professioneel, snel en schoon. En de prijzen voor het stucwerk van het hele huis zijn relatief veel lager dan die van de concurrentie. Heeft u een geheel vrijblijvende offerte aangevraagd, dan bespreken wij alles met u voordat we de samenwerking aangaan, zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen ontstaan.

Met Stuc-Concurrent weet je zeker dat zowel wanden als plafonds glad en strak gestuukt worden.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Wanneer u een gerenoveerde woning in Reeuwijk stucwerkt, profiteert u van een verlaagd BTW-tarief. Het BTW-tarief bedraagt ​​minimaal 9%. Als u een nieuwbouwwoning stucwerkt, betaalt u een hoger BTW-tarief van 21%. Voor woningen ouder dan 2 jaar geldt altijd een hoger BTW-tarief. Lees alles op de website van de Belastingdienst

Wilt u precies weten hoeveel uw gips gaat kosten? Maak daarom geheel vrijblijvend gebruik van ons offerteberekeningssysteem. U geeft het bouwjaar van de woning, de juiste oppervlakte (die momenteel op de wanden en plafonds zit) en de grootte (aantal m2) van de te bepleisteren oppervlakte op, en binnen 2 minuten wordt de prijs automatisch berekend.< /p>

 

Stukadoor Reeuwijk plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Reeuwijk dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Reeuwijk

Als traditionele pleisters te duur zijn, is er altijd een goedkopere oplossing. Eén daarvan is het spuiten van de muren of plafonds in uw woning. Je zou kunnen denken aan:

  • Structuurspuiten
  • Dunne pleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latex spuitverf (wit of gekleurd)

Het machinaal afwerken van wanden en plafonds in uw woning in Reeuwijk is goedkoper en sneller dan traditioneel stukadoorswerk. Bij nieuwbouw is het spuiten van wanden en plafonds echter gebruikelijk. Waarom? Omdat nieuwe huizen leeg staan ​​en er weinig te bedekken is.

Hier leest u alles over het goedkoop spuiten van wanden en plafonds in een nieuwe of gerenoveerde woning.

De strakste eindresultaten in Reeuwijk

Onze stukadoors hebben vele projecten gerealiseerd in het prachtige Reeuwijk en omgeving. Wij hebben een zeer goede reputatie opgebouwd en bieden regelmatig nieuwe woningen ter bepleistering aan. Of het nu gaat om het gladpleisteren van een zolder, uitbouw, woon- of slaapkamer, onze stukadoors staan ​​altijd klaar om u te helpen tegen een redelijke prijs!

stucwerk-badkamer

Waterdichte badkamer stucen in Reeuwijk

Tegenwoordig zijn badkamers niet meer zo vaak betegeld als vroeger. In 80% van de gevallen kiest u voor waterdichte pleisters zoals beton, cirebeton of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de wanden als op de vloer worden aangebracht, waardoor een waterdicht eindresultaat wordt bereikt.

Benieuwd naar bijzondere soorten wandafwerkingen? Klik op onderstaande linkShowroom House of Heaven. Dankzij onze samenwerking met dit bedrijf kunnen toekomstige klanten van Stuc-Concurrent de grootste showroom van Europa zien voor bijzondere wanden afwerkingen, zoals Cire beton, marmerlook en dergelijke.

Na het maken van uw keuze kunt u na uw bezoek contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij schaffen de benodigde materialen voor u aan en bepalen, afhankelijk van uw wensen, wanneer wij voor u aan de slag kunnen.

Geen vieze tegelvoegen meer, maar een prachtige waterdichte pleisterlaag waar je jarenlang plezier van hebt. De prijzen voor het uitrusten van badkamers met waterdicht gips variëren sterk. Gemiddelde prijzen variëren van 120 tot 200 euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor Reeuwijk

Bent u van plan te verhuizen of heeft u een nieuw huis gekocht? In de meeste gevallen zal het nodig zijn een stukadoor in te schakelen. Maar hoeveel kost een Reeuwijk stukadoor per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag vrijblijvend naar de kosten van onze stukadoors en ontvang binnen 2 minuten een stukadoorsofferte. Wij zullen u zeker niet teleurstellen en werken graag met u samen.