• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Uitgeest

Bent u inwoner van Uitgeest of één van de andere locaties in de samenwerkingsregio Buch (Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo)? Bent u op zoek naar betrouwbare en professionele stukadoors voor uw nieuwbouw- of doe-het-zelf woning? Onze stukadoors kunnen u helpen met het afwerken van wanden of gipsplafonds.

De Stuc-Concurrent.nl is één van de bekendste Nederlandse gipsbedrijven en al sinds 1997 een grote naam in de gipsbranche.

Stukadoor Uitgeest

Bereken in 2 min uw prijs

Voor het stukadoorswerk van een nieuwbouw woning kunt u onze stukadoors inhuren, maar ook zijn wij gespecialiseerd in diverse soorten afwerkingen van een gerenoveerde woning. Overweeg het volgende:

Kosten stukadoor Uitgeest

Ben je uiteraard benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij Stuc-Concurrent.nl rekenen wij gemiddeld een lagere prijs vergeleken met andere stukadoorsbedrijven. Dit komt mede door de jarenlange goede contracten die wij hebben met onze leveranciers. Onze kwaliteit wordt echter niet aangetast!

Als stukadoors hebben wij zeer goede recensies en klantervaringen verzameld, waar wij erg trots op zijn. Bekijk hier de gemiddelde gipsprijzen in Uitgeest, Bergen, Castricum en Heiloo.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stukadoors werken professioneel, snel en schoon. En de prijzen voor het stucwerk van het hele huis zijn relatief veel lager dan die van de concurrentie. Heeft u een vrijblijvende offerte aangevraagd, dan bespreken wij vooraf alles met u, zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen ontstaan.

Met Stuc-Concurrent weet je zeker dat zowel wanden als plafonds glad en strak gestuukt worden.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Wanneer u uw gerenoveerde woning in Uitgeest stucwerkt, moet u rekening houden met een verlaagd BTW-tarief. Het BTW-tarief bedraagt ​​minimaal 9%. Als u een nieuwbouwwoning stucwerkt, betaalt u een hoger BTW-tarief van 21%. Voor woningen ouder dan 2 jaar geldt altijd een hoger BTW-tarief. Lees alles op de website van de Belastingdienst

Wilt u precies weten hoeveel uw gips gaat kosten? Maak daarom geheel vrijblijvend gebruik van ons offerteberekeningssysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, de juiste oppervlakte (wat er momenteel aan de muren en plafonds zit) en de grootte (aantal m2) van de te stucen oppervlakte, en de prijs wordt binnen 2 minuten automatisch berekend.

 

stucwerk Uitgeest
Stukadoor Uitgeest plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht in Uitgeest, dan is stucwerk altijd goedkoper dan het stukadoorswerk van een gerenoveerde woning. Bij nieuwbouwwoningen maken wij gebruik van een dunlaagpleistersysteem. Het bepleisteren van muren in een nieuwbouwwoning is veel goedkoper dan het aanbrengen van een dikke laag pleisterwerk, wat totaal niet nodig is.

De prijzen van dunpleister zijn 40% lager dan traditioneel gips. Alles over de prijzen per m2 voor het aanbrengen van dunne laagpleister leest u op deze pagina.

Muren & plafonds laten spuiten in Uitgeest

Als traditionele pleisters te duur zijn, is er altijd een goedkope oplossing. Eén daarvan is het spuiten van de muren of plafonds in uw woning. Je zou kunnen denken aan:

  • Structuurspuiten
  • Dunne pleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latex spuitverf (wit of gekleurd)

Het machinaal afwerken van wanden en plafonds in uw woning in Uitgeest is goedkoper en sneller dan traditioneel stukadoorswerk. Bij nieuwbouw is het spuiten van wanden en plafonds echter gebruikelijk. Waarom? Omdat nieuwe huizen leeg staan ​​en er weinig te bedekken is.

Hier leest u alles over het goedkoop spuiten van wanden en plafonds in een nieuwe of gerenoveerde woning.

De mooiste eindresultaten in Uitgeest

Onze stukadoors hebben vele bouwprojecten gerealiseerd in het mooie Uitgeest en omgeving. Hierdoor hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij vaak nieuwe woningen ter bepleistering aangeboden.

Of het nu gaat om het glad stucwerk van een zolder, woonkamer, uitbouw of slaapkamer, onze stukadoors staan ​​altijd klaar om u te helpen tegen een schappelijke prijs!

Badkamer stucen in Uitgeest

Waterdichte badkamer stucen in Uitgeest

Tegenwoordig zijn badkamers niet meer zo vaak betegeld als vroeger. In 80% van de gevallen kiest u voor waterdichte pleisters zoals beton, cirebeton of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de wanden als op de vloer worden aangebracht, waardoor een waterdicht eindresultaat wordt bereikt.

Benieuwd naar bijzondere soorten wandafwerkingen? Klik op onderstaande linkShowroom House of Heaven. Dankzij onze samenwerking met dit bedrijf kunnen toekomstige klanten van Stuc-Concurrent de grootste showroom van Europa zien voor bijzondere wanden afwerkingen, zoals Cire beton, marmerlook en dergelijke.

Na het maken van uw keuze kunt u na uw bezoek contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij schaffen de benodigde materialen voor u aan en bepalen, afhankelijk van uw wensen, wanneer wij voor u aan de slag kunnen.

Makkelijker schoon te maken dan voegentegels, maar het is gewoon een waterdichte pleisterlaag waar je jarenlang plezier van hebt. De prijzen voor het uitrusten van badkamers met waterdicht gips variëren sterk. Gemiddelde prijzen variëren van 120 tot 200 euro per m2.

Altijd de goedkoopste stucadoor!

Bent u van plan te verhuizen of heeft u een nieuw huis gekocht? In de meeste gevallen zal het nodig zijn een stukadoor in te schakelen. Maar hoeveel kost een stukadoor uit Uitgeest per m2? Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag vrijblijvend naar de kosten van onze stukadoors en ontvang binnen 2 minuten een stukadoorsofferte. Ook voor jou gaan wij graag binnenkort aan de slag.