Stukadoor Uithoorn

  • Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997 actief

Bent u een gelukkige inwoner uit Uithoorn? Misschien woont u al jaren in het dorpscentrum of gaat u verhuizen naar een woning in Legmeer of de Kwakel, en u zoekt een betrouwbare professionele stukadoor? Of het nu gaat om het stukadoren van een nieuwbouwwoning die we vervolgens voor u met latex kunnen spuiten of uw opknaphuis moet worden gestukadoord?

U kunt er van op aan dat wij door onze jarenlange opgedane ervaring beschikken over een grote deskundigheid voor wat betreft het stukadoren in de meest brede zin van het woord. De Stuc-Concurrent.nl is één van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijven dat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren, met bovendien zeer aantrekkelijk geprijsde vierkante meterprijzen. Leest u snel verder voor meer informatie.

stukadoor Uithoorn stucadoor

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

 

 

Kosten stukadoor Uithoorn

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Dit komt onder andere door de strakke inkoopafspraken met onze leveranciers waar u als toekomstige klant van mee kunt profiteren. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Uithoorn en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat alles overeenkomstig uw wens zal worden gestukadoord. Dit kan strak en glad zijn maar in ieder geval passend bij uw wensen en interieursmaak waar ook de muren onderdeel van uit maken. Er zijn namelijk volop mogelijkheden qua wandafwerking.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Uithoorn zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk bij ons gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, maak in uw offerte aanvraag duidelijk wat er nu op de muren en plafonds zit en schat het aantal te stuken vierkante meters in. Afhankelijk van deze informatie ontvangt u een prijsopgave in uw email.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stukadoor Uithoorn plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Uithoorn dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stukken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is in een nieuwbouwwoning.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Uithoorn

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. Let wel, dit is afhankelijk van de bestaande ondergrond. Wij adviseren wij u graag over.

 

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

 

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Uithoorn is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom Uithoorn afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij gelukkig frequent nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, aanbouw, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

stucen over tegels

Waterdichte badkamer stucen in Uithoorn

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u namelijk benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stucadoor Uithoorn

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Uithoorn per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur…