• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Uithoorn

Ben jij een gelukkige inwoner van Uithoorn? Misschien woont u al jaren midden op het platteland, of misschien verhuist u naar een woning in Legmeer of De Kwakel en bent u op zoek naar een betrouwbare, professionele stukadoor? Of het nu gaat om het stukadoorswerk van een nieuwbouwwoning waarbij wij vervolgens latex voor u kunnen spuiten, of heeft uw huis na renovatie een stukpleisterwerk nodig?

U kunt er zeker van zijn dat wij dankzij onze jarenlange ervaring beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van het breed begrepen stukadoorswerk. Stuc-Concurrent.nl is één van de bekendste Nederlandse stukadoorsbedrijven en sinds 1997 een toonaangevend merk in de stukadoorsbranche met zeer aantrekkelijke prijzen per vierkante meter. Lees verder voor meer informatie.

stukadoor Uithoorn

Bereken in 2 min uw prijs

Voor het stukadoorswerk van een nieuwbouw woning kunt u onze stukadoors inhuren, maar ook zijn wij gespecialiseerd in diverse soorten afwerkingen van een gerenoveerde woning. Overweeg het volgende:

Kosten stukadoor Uithoorn

Ben je uiteraard benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij Stuc-Concurrent.nl rekenen wij gemiddeld een lagere prijs vergeleken met andere stukadoorsbedrijven. Dit komt mede door strikte inkoopafspraken met onze leveranciers, waar u als toekomstige klant van kunt profiteren. Onze kwaliteit wordt echter niet aangetast! Als stukadoors hebben wij zeer goede recensies en klantervaringen verzameld, waar wij erg trots op zijn. Lees hier de gemiddelde gipsprijzen in Uithoorn en omgeving.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stukadoors werken professioneel, snel en schoon. En de prijzen voor het stucwerk van het hele huis zijn relatief veel lager dan die van de concurrentie. Heeft u een vrijblijvende offerte aangevraagd, dan bespreken wij vooraf alles met u, zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen ontstaan.

Met Stuc-Concurrent weet u zeker dat alles naar wens wordt gestuukt. Het mag dan elegant en strak zijn, het past in ieder geval bij uw wensen en bij de smaak van het interieur, waartoe ook de wanden behoren. Er zijn veel mogelijkheden voor wandafwerking.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Wanneer u uw gerenoveerde woning in Uithoorn stucwerk, profiteert u van een verlaagd BTW-tarief. Het BTW-tarief bedraagt ​​minimaal 9%. Als u een nieuwbouwwoning stucwerk, betaalt u een hoger BTW-tarief van 21%. Voor woningen ouder dan 2 jaar geldt altijd een hoger BTW-tarief. Lees alles op de website van de Belastingdienst.

Wilt u precies weten hoeveel uw gips ons gaat kosten? Maak daarom geheel vrijblijvend gebruik van ons offerteberekeningssysteem. Geef het bouwjaar van uw woning op, geef in de offerteaanvraag aan wat er momenteel aan de wanden en plafonds zit en schat het aantal te bouwen vierkante meters. Afhankelijk van deze informatie ontvangt u een offerte in uw e-mail.

 

Stucwerk Uitgeest
Stukadoor Uithoorn plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Uithoorn dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stukken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is in een nieuwbouwwoning.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Uithoorn

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. Let wel, dit is afhankelijk van de bestaande ondergrond. Wij adviseren wij u graag over.

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Uithoorn is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom Uithoorn afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij gelukkig frequent nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, aanbouw, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Badkamer stucen in Uitgeest

Waterdichte badkamer stucen in Uithoorn

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u namelijk benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stucadoor Uithoorn

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stukadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Uithoorn per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stukadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur…