• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Voorschoten

Ben je op zoek naar een ervaren stukadoor in Voorschoten? Zoek niet verder! Ons team van vakkundige stukadoors staat klaar om jouw huis om te toveren met hoogwaardig stucwerk. Of je nu je bestaande interieur wilt vernieuwen of een nieuwbouwproject wilt starten, wij bieden stucdiensten van topkwaliteit om aan al jouw wensen te voldoen.

De Stuc-Concurrent.nl is een van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijf wat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren.

Bereken in 2 min uw prijs

Waarom kiezen voor onze stukadoor in Voorschoten?

Onze stukadoor in Voorschoten beschikt over uitgebreide ervaring en expertise in diverse stuctechnieken. We hebben al vele tevreden klanten geholpen met onze vakkundige stucdiensten. Ongeacht de omvang van jouw project, we streven naar perfectie en zorgen voor een naadloze en strakke afwerking van de muren en plafonds.

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Onze stucdiensten in Voorschoten

 Wij bieden een uitgebreid scala aan stucdiensten in Voorschoten om aan verschillende behoeften te voldoen:

  1. Glad Pleisterwerk: Creëer een strakke en egale uitstraling met glad pleisterwerk. Ideaal als basis voor schilderwerk, behang of andere afwerkingen.

  2. Sierpleister: Geef jouw interieur karakter met sierpleister. We bieden verschillende texturen en kleuren om een unieke en decoratieve afwerking te realiseren.

  3. Spachtelputz: Kies voor duurzaamheid en een moderne uitstraling met spachtelputz. Dit stucmateriaal is stootvast en geschikt voor zowel binnen als buiten.

Leest u hier de gemiddelde prijzen van stucwerk in Voorschoten en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Betaalbare Stukadoor in Voorschoten

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om hoogwaardige stucdiensten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Voorafgaand aan het project voorzien we je van een gedetailleerde offerte op maat, zodat je precies weet wat je kunt verwachten qua kosten. Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stukadoor Voorschoten
Stukadoor Voorschoten

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Voorschoten dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stuken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Voorschoten

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkope oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Voorschoten is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten door stucwerk

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Voorschoten afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij elke dag wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Neem contact op met onze stukadoor in Voorschoten

Ben je klaar om jouw woning naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardig stucwerk? Neem vandaag nog contact op met onze stukadoor in Voorschoten. Wij bespreken graag jouw wensen, bieden advies op maat en staan klaar om een vakkundige afwerking te leveren die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Altijd het goedkoopste stucwerk

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Voorschoten per m2? Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur…