• Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997
 • Bekend van TV

Stukadoor Zaandam

Welkom bij Stukadoorsbedrijf Zaandam, jouw betrouwbare partner voor professioneel stucwerk in Zaandam en omgeving. Onze ervaren stukadoors zijn gespecialiseerd in diverse stucwerkzaamheden en bieden hoogwaardige diensten voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Stukadoor Zaandam

Bereken in 2 min uw prijs

Onze diensten

Glad Stucwerk voor een Naadloze Afwerking: Ons team van stukadoors in Zaandam is experts in glad stucwerk. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken, badkamer of plafonds, wij zorgen voor een perfecte, naadloze afwerking die elke ruimte transformeert.

Sierpleister en Spachtelputz voor een Stijlvolle Touch: Op zoek naar een decoratieve afwerking? Ontdek onze sierpleister- en spachtelputz-opties. Personaliseer je muren met texturen en kleuren die passen bij jouw smaak en interieur.

Raapwerk voor Een Strakke Basis: Voor een strakke basis in je woning bieden wij raapwerk aan. Dit zorgt voor een egale ondergrond en is essentieel voor een hoogwaardige afwerking van muren en plafonds.

Stucwerk Renovatie en Nieuwbouwprojecten: Of je nu je bestaande stucwerk wilt renoveren of nieuw stucwerk nodig hebt voor een nieuwbouwproject, wij hebben de expertise en ervaring om aan al je stucbehoeften te voldoen.

 

Waarom kiezen voor de Stuc-Concurrent

 • Lokale Expertise: Als een vertrouwd stukadoorsbedrijf in Zaandam begrijpen we de lokale behoeften en trends, waardoor we diensten op maat kunnen leveren.

 • Transparante Prijzen: Onze tarieven zijn eerlijk en transparant. Vraag een offerte aan en ontdek hoe betaalbaar hoogwaardig stucwerk kan zijn.

 • Professionele Uitvoering: Ons team van stukadoors werkt efficiënt en professioneel. We leveren niet alleen kwaliteit, maar ook op tijd.

 • Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar je wensen en streven ernaar deze te overtreffen bij elke opdracht.

Ben je op zoek naar ervaren stukadoors in Zaandam? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe ons vakmanschap je huis kan transformeren.

Gemiddelde prijzen stucwerken

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behangklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Zaandam die jouw huis kan transformeren met naadloos stucwerk? Bij Stukadoorsbedrijf Zaandam zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardig vakmanschap voor elke ruimte in je woning. Of het nu gaat om een strakke afwerking voor je woonkamer, een stijlvolle upgrade voor je keuken of het herstellen van beschadigd stucwerk, wij zijn hier om aan al je stucwerkbehoeften te voldoen.

Stucwerk voor iedere woning!

Of u nu een appartement of een historisch pand bewoond in Zaandam, onze stucadoors hebben met al hun ervaring iedere soort woning van binnen (en ja ook buiten) van een mooie nieuwe stuclaag voorzien op wanden en plafonds.

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Zaandam zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, de juiste huidige ondergrond en de grootte (m2) van het te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stucwerk Zaandam
Stukadoor Zaandam plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Zaandam dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stukken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Zaandam

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eén daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

 • Spackspuiten met een structuur
 • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
 • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Zaandam is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten behalen

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Zaandam afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij elke dag wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

betonlook-stucen-badkamer
Badkamer stucen in betonlook

Bij stukadoorsbedrijf Zaandam zijn wij trots op

 • Vakmanschap: Ons team bestaat uit ervaren stukadoors die streven naar perfectie bij elke opdracht.

 • Betrouwbaarheid: Wij komen onze beloftes na en leveren stucwerk van topkwaliteit op tijd en binnen het budget.

 • Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid is onze prioriteit. We luisteren naar je wensen en adviseren je over de beste stucwerkoplossingen.

Altijd de goedkoopste stukadoor

Ben je klaar om je woning te transformeren met professioneel stucwerk? Neem vandaag nog contact op met Stukadoorsbedrijf Zaandam voor een vrijblijvende offerte. Ontdek waarom wij de voorkeurskeuze zijn voor stucwerk in Zaandam en omgeving.