• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Kosten loodgieter

U bent een installatiebedrijf aan het zoeken in Amsterdam of omstreken om uw cv-installatie te vervangen of een waterleiding aan te laten leggen? Op deze pagina vertellen wij u alles wat u moet weten over een loodgietersbedrijf voordat u over gaat tot het inhuren van een loodgieter.

Bereken in 2 min uw prijs

Een loodgieter kan allemaal verschillende soorten werkzaamheden uitvoeren in uw woning die te maken hebben met gas en water. We zullen u hier onder een voorbeeld geven van de meest voorkomende werkzaamheden van een loodgieter:

  • Gasleiding afpersen
  • Cv-ketel vervangen
  • Afvoer aanleggen
  • Gasleiding verleggen
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Centrale verwarming aanleggen

Zoals u kunt zien zit er redelijk wat variatie in het werk van loodgieters. Een installateur weet ook alles van het aanleggen van pvc pijpen. Hij kan op een gestructureerde manier pijpleidingen maken en vasthechten zodat u nooit en te nimmer last van lekkage zult krijgen.

Een loodgieter van een loodgietersbedrijf zorgt ervoor dat u zowel koud als warm water in uw woning krijgt en dat u in de winter een lekker verwarmde woning heeft door het aanleggen en het onderhouden van uw cv-ketel.

Wat kost een loodgieter?

De meeste loodgieters kosten tussen de € 40 € 60 per uur. De meeste loodgieters kunt u inhuren als ZZP’er. Een zelfstandige loodgieter bepaalt het uurtarief vaak zelf. We zullen u voor de meest voorkomende loodgieterswerkzaamheden de vaste prijzen laten inzien, zodat u weet waar u aan toe bent als u een loodgieter wilt inhuren.

Bekijk onderstaand de loodgieter prijzen voor deze projecten:

Werkzaamheden Gem. kosten incl materiaal
CV ketel laten onderhouden€ 75
Dak lekkage laten opsporen€ 75
Afvoer laten ontstoppen€ 90
Dakgoot laten repareren€ 150
Riool laten ontstoppen€ 150

Loodgieters kunnen overweg met allerlei elektrische gereedschappen zoals draad snijmachines, voor als er bijvoorbeeld een pijpleiding ingekort moet worden. Het gemiddelde uurloon van een loodgieter ligt tussen de 25 en 35 euro per uur. Deze prijzen zijn gebaseerd op een zzp er.

Een loodgietersbedrijf zal ten alle tijden iets duurder zijn dan het inhuren van een zzp er. Echter heeft een wat groter loodgietersbedrijf meer ruimte om zo snel mogelijk de klus bij u thuis te kunnen klaren en zit een zzp er sneller vol in zijn/haar planning.

Een goedkope loodgieter wordt in de meeste gevallen per uur betaald. Het gemiddelde uurtarief ligt tussen de €25 en €35 per uur. Een loodgieter kan de loodgietersklus ook aannemen voor een vast bedrag. U weet dan exact waar u aan toe bent en er zullen achteraf geen kosten meer berekend kunnen worden.

Cv leidingen aanleggen
Cv leidingen aanleggen

24 uur service in Amsterdam

Een goedkope loodgieter kan voor u alle loodgietersklussen oplossen in huis die u zelf niet kunt of wilt doen. Helaas kunt u natuurlijk zelf niet overal verstand van hebben.

Bij lekkages of verstoppingen is het erg handig een goede loodgieter in de buurt te hebben. Bij het loodgietersbedrijf uit Amsterdam kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht. Wilt u weten wat uw loodgietersklus gaat kosten? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan en wij zorgen voor de scherpste prijs!

Goedkoop laten uitvoeren

Het inhuren van een loodgieter van een loodgieters bedrijf, gebeurt vaak per uur. Iedereen wil natuurlijk zo goedkoop mogelijk uit zijn voor het repareren van een cv-ketel tot aan het aanleggen van een waterleiding. Maar hoe doet u dit?

Door offertes te vergelijken met andere loodgietersbedrijven bij u in de buurt! Vult u geheel vrijblijvend ons offerte formulier in en vergelijk onze prijzen van een loodgieter met die van andere installatiebedrijven. Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen 2 dagen een prijsindicatie in uw mailbox. Lekkages komen veelal voor en het repareren hiervan is voor een loodgieter kinderspel.

Soms kan het gebeuren dat uw hoofdkraan van het water lekt en dan is het verstandig om een loodgieter in te huren.

Bereken in 2 min uw prijs

Bespaar op de kosten loodgieter

Als u nu toch nog meer informatie wilt over loodgieter werkzaamheden dan kunt u op de rode links klikken en wordt u naar de website van de Loodgieter-Expert doorverwezen voor meer informatie.

Bron van deze geschreven pagina is van loodgietersbedrijf de Loodgieter Expert uit Amsterdam.

Bereken in 2 min uw prijs