• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Utrecht

Bent u op zoek naar een goede en vakbekwame stukadoor in Utrecht en omgeving? Bij de Stuc-Concurrent vindt u de stukadoor die het mooiste stucwerk aflevert voor een betaalbare prijs. Al onze stukadoors werken schoon en netjes en denken altijd met ieder project mee. Of het nu gaat om het stucen van een nieuwbouwwoning of om een renovatiehuis.

Woont u in de omgeving van Utrecht en bent u op zoek naar een vakkundige stukadoor? Bijvoorbeeld om uw nieuwbouwwoning of bestaande woon-klushuis te laten stucen?  Zoekt u dan niet verder! Stucadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent heeft de beste stucadoors voor alle stucklussen in en rondom Utrecht.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de verschillende soorten stucwerk, zowel in bestaande woningen als in een nieuwbouw woning, en de gemiddelde vierkante meter prijzen van stucwerk.

Stukadoor Utrecht
Stukadoor in de stad Utrecht

Wat kost onze stucadoor?

Als u uw nieuwbouwwoning of bestaande oudere woning wilt laten stucen in de omgeving van of in Utrecht dan is het ook belangrijk dat u weet wat het nieuwe stucwerk gaat kosten? Door een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen bent u daar zo achter!

Er kan een flink prijsverschil zitten tussen de stukadoor kosten voor het laten stucen van een muur of plafond. De gemiddelde kosten van een muur laten stucen liggen tussen de € 10 en € 28 per m2 en voor een plafond laten stucen € 14 € 23 per m2, inclusief materiaal en stucadoor loonkosten.

Omdat deze prijzen vaak voor mensen wat onduidelijk zijn hebben wij een gemiddelde prijzentabel gemaakt zodat de kosten van een stukadoor beter voor u in zicht komen. Hieronder ziet u een indicatie van de kosten per m² voor het laten stucen van een woning of appartement.

Stucwerken Gemiddelde prijs per m2
Spackspuitwerk (korrel structuur)€ 8 - € 10
Behangklaar stucen (bijna glad stucwerk)€ 10 - € 15
Sausklaar stucen (glad stucwerk)€ 12 - € 22
Sierpleister (spachtelputz)€ 15 - € 23
Plafond stucen (glad stucwerk)€ 15 - € 25
Schuurwerk (structuur)€ 18 - € 25
Raapwerk (dik stucwerk)€ 18 - € 28

Wilt u na deze kostentabel weten wat het stucwerk in uw situatie gaat kosten? Vraag dan geheel kosteloos een stucwerk offerte aan!

Na het aanvragen van de offerte ontvangt u binnen enkele minuten de prijs voor het stucwerk van uw huis in uw mailbox. U kunt onze m2 prijzen vergelijken met die van andere stukadoorsbedrijven om te kunnen besparen op de prijs van een stucadoor.

Nieuwbouw plafond stucen in Utrecht
Nieuwbouw plafond stucen in Utrecht

Stucadoorsbedrijf in Utrecht

Een stucadoor voor stucwerk in Utrecht kan verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. We zullen de meest voorkomende van ons stukadoorsbedrijf op een rij voor u zetten. Als u meer wilt weten over het onderwerp, klikt u op de betreffende link en wordt u doorverwezen naar de juiste pagina voor de gewenste informatie.

De prijzen van deze werkzaamheden kunt u achterhalen door een gratis offerte aan te vragen.

Nieuwbouw stucen

Bent u eigenaar van een prachtig nieuwbouwhuis in Utrecht? Dan zullen de muren en in sommige gevallen de plafonds een laagje stucwerk nodig hebben. Bij het stucen van nieuwbouw is de laagdikte van het stucwerk vele malen dunner dan in een oudere woning. De prijzen om een nieuwbouwhuis helemaal te laten stucen liggen dus een stuk lager dan het stucwerk in een bestaande woning.

U kunt rekening houden met prijzen om wanden te laten stucen vanaf 12,- euro per m2. Voor het laten stucen van plafonds ligt de prijs ongeveer op 15,- euro per vierkante meter. Wilt u meer weten over het laten stucen en de soorten stucwerk in een nieuwbouwwoning?

Lees hier alles over het stucen en de prijzen van nieuwbouwwoningen.

Bereken in 2 min uw prijs

Bespaar op de kosten van stucwerk in Utrecht!

Het is natuurlijk voor iedereen de bedoeling niet teveel te betalen voor het stucen van uw huis in Utrecht. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u bespaart op de prijzen van het stucwerk?

Door onze offerte te vergelijken met die van andere stucadoors. Door te vergelijken kunnen wij u namelijk laten zien dat wij goedkoper zijn en u kunt besparen op het prijskaartje van uw nieuwe stucwerk. Vraag nu geheel vrijblijvend uw offerte aan voor het stucwerk in Utrecht en profiteer van een scherpe offerte!

Wanden glad stucen
Wanden glad stucen

De beste stukadoor Utrecht voor u!

Kijk of onderstaand uw woonplaats ook vermeld staat, dan weet u of wij ook in uw woonplaats werken. Staat deze er niet bij? Wij zijn altijd in voor vernieuwing en uitdaging, vraag  gratis een stukadoor offerte aan en ontdek het laagste tarief voor vakkundig stucwerk.

U kunt voor het aanvragen van een offerte gebruik maken van ons online offerteformulier. Het is makkelijk in te vullen en spreekt voor zich.

Wij vragen echter wel uw aandacht om bij de omschrijving uitgebreid de maten aan te geven van de te behandelen wanden en plafonds. Op deze manier zijn wij in staat een op maat gemaakte offerte voor u te verzorgen.

Bereken in 2 min uw prijs

Vragen & Antwoorden

Wat kost een stukadoor in Utrecht?

Heeft u een nieuwbouwwoning of bestaande woning gekocht in de omgeving van Utrecht? Lees hier dan alles over de prijs van een stukadoor.

Berekenen jullie voorrijkosten naar Utrecht?

Nee, onze stukadoors berekenen geen voorrijkosten voor stucwerk in Utrecht.