• Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997
 • Bekend van TV

Uurloon stucadoor

Indien u van plan bent om een stucadoor in te huren voor diverse soorten van stucwerk, dan bent u natuurlijk ook benieuwd naar de stucadoor prijzen.  Wat zijn de kosten van een stucadoor en wat is het gemiddelde uurtarief?

Op deze pagina zullen wij u alles vertellen over de prijzen van het laten aanbrengen van stucwerk op zowel uw muren als de plafonds in uw woning en het gemiddelde uurloon voor het inhuren van een goede stucadoor.

Wat zijn de stucadoor prijzen?

Als u een stucadoor nodig heeft voor het bepleisteren van uw oude muren is het handig om vooraf te weten wat de  stukadoor prijzen zijn. Door snel de kosten te achterhalen kunt u uiteraard een vrijblijvende stucadoor offerte aanvragen. Door meerdere offertes aan te vragen kunt u de richtprijs voor het nieuwe stucwerk vergelijken zodat u niet teveel betaalt per vierkante meter.

Als u één maal een goed gevoel heeft bij de stucadoor die u uitkiest kunt u deze vrijblijvend laten langskomen om de stucklus te laten bekijken. Nadat de stucadoor heeft ingemeten en de klus heeft bezichtigd kan deze een vaste prijs (aangenomen prijs) voor u maken.

We zullen u een prijstabel laten zien van de gemiddelde kosten van een stukadoor zodat u een beter inzicht krijgt voor uw budget:

Stuc prijs Kosten per uur Kosten per m2
Stucwerk muren€35 per uur tot - €40 per uurvanaf €10 per m² tot - €22 per m²
Stucwerk plafond€35 per uur tot - €40 per uurvanaf €15 per m² tot - €24 per m²
Spuitwerk plafond€30 per uur tot - €40 per uurvanaf €10 per m² tot - €12 per m²

Goedkoop uw woning laten stucen

U heeft de prijzen van uw nieuwe stucwerk van uw nieuwbouw- of bestaande woning grotendeels zelf in de hand. Uiteraard rekent een stucadoor het m2 tarief wat hij nodig heeft om het stucen van uw huis vakkundig tot een eindresultaat te brengen.

Maar de grote prijsfactor heeft u zelf in de hand, namelijk het soort stucwerk dat u op uw muren of plafonds wilt laten aanbrengen. Als u goedkoop uw huis wilt laten stucen dan is spackspuiten de voordeligste variant. Wilt u toch wat meer geld uitgeven voor de afwerking van uw wanden en plafonds denk dan eens aan de volgende opties:

Goedkope stucadoor inhuren

Nu zult u misschien twijfelen om het stucen zelf te doen, maar toch willen wij u wijzen op de voordelen die het inhuren van een goedkope stucadoor met zich mee kan brengen. Hieronder vindt u de voordelen van het inhuren van een betaalbare stucadoor.

 • Erkend
 • Garantie op stucwerk
 • Normale prijzen
 • Snelle offerte
 • Geen rommel

Bereken in 2 min uw prijs

Wat kan onze stucadoor voor u betekenen?

Een stucadoor kan verschillende onderdelen van uw woning stucen zoals de badkamer, woonkamer of de slaapkamers. Wilt u een enkele muur laten stucen in uw huiskamer dan moet u er rekening mee houden dat u altijd duurder uit bent dan dat u uw gehele woning opnieuw laat stucen. De meest voorkomende onderdelen van een huis die een stucadoor vaak onderhanden neemt zijn:

 • Een uitbouw van de bestaande woning
 • De woonkamer
 • De trapopgang
 • De badkamer

Niet iedereen kiest ervoor om meteen zijn of haar hele huis te laten stucen. Als u het hele huis laat stucen zal hier ook een flink prijskaartje aan hangen. Echter hoe meer u te stucen heeft hoe lager de vierkante prijs zal worden. Vaak als men een nieuwbouwwoning laat stucen gebeurt dit wel om zo in één keer klaar te kunnen zijn met al het stucwerk.

Uurloon stukadoor
Uurloon stukadoor

Besparen op het uurtarief

Het uurtarief dat een stucadoor in rekening kan brengen is grotendeels afhankelijk van de werkzaamheden. Mocht de stucadoor een m2 prijs berekenen voor het nieuwe stucwerk dan zal dit betekenen dat de werkzaamheden makkelijk te verrichten zijn. Als er gebruik gemaakt wordt van een uurloon dan zullen de werkzaamheden vaak meer tijd in beslag nemen dan bij het laten stucen van grotere oppervlaktes.

Als u offertes vergelijkt kunt u snel de goedkoopste vakman met het laagste uurtarief naar boven halen. Door prijzen te vergelijken betaalt u nooit teveel voor uw nieuwe stucwerk en bent u voordeliger uit dan u denkt. Het gemiddelde uurloon van stucadoors ligt tussen de 35,- euro en de 40,- euro per uur. deze prijzen zijn inclusief voorrijkosten en exclusief materiaal.

Wat kost een stucadoor?

De kosten stucadoor voor het leveren van stucwerk, zowel in een nieuwbouw als in bestaande woningen kunnen erg verschillend zijn. Door van te voren goed advies over stucwerk aan te vragen heeft u een veel beter inzicht in de daadwerkelijke kosten. Als u exact wilt weten wat een stucadoor kost dan is het handig een stucadoor offerte aan te vragen.

De meeste offertes zijn geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast. Door het aanvragen van een offerte kunt u snel bekijken of het nieuwe stucwerk binnen uw budget valt. Vergelijken van de prijzen is natuurlijk ook een mogelijkheid en u zult hierdoor flink besparen op het kostenplaatje.

Bereken in 2 min uw prijs

Offerte voor stucwerk zo aangevraagd !!

Stucwerk kan soms veel tijd in beslag nemen ook als het gaat om offertes aan te vragen bij verschillende stukadoorsbedrijven. Door een stucadoor aan te nemen of in te huren per dag of per uur heeft u meer tijd over voor de rest van de verbouwing.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een stukadoor? Vraag dan geheel vrijblijvend een stucadoor offerte aan bij de Stuc-Concurrent b.v en u zult zien dat wij 20 % goedkoper zijn dan onze concurrenten!

Meest gestelde vragen (FAQ)

Wat is het gemiddelde uurloon van een stukadoor?

Het gemiddelde uurloon van een stukadoor varieert, afhankelijk van verschillende factoren zoals ervaring, locatie en de aard van het project. Over het algemeen ligt het uurloon van een stukadoor tussen de €25 en €45 per uur.

Wat beïnvloedt het uurloon van een stukadoor?

Het uurloon van een stukadoor kan worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het werk, de omvang van het project, de regionale arbeidsmarkt, de ervaring en kwalificaties van de stukadoor, en de gevraagde afwerkingstechnieken.

Wordt het uurloon van een stukadoor inclusief materialen gerekend?

Over het algemeen is het uurloon van een stukadoor exclusief de kosten van materialen. De kosten van materialen worden meestal apart in rekening gebracht en kunnen variëren afhankelijk van het type stucwerk en de specifieke materialen die nodig zijn.

Zijn er extra kosten bovenop het uurloon van een stukadoor?

Ja, naast het uurloon van de stukadoor kunnen er extra kosten zijn, zoals voorrijkosten, kosten voor benodigde apparatuur of gereedschap, kosten voor speciale afwerkingstechnieken, en eventuele reis- of verblijfskosten als het project zich buiten de regio van de stukadoor bevindt.

Hoe kan ik besparen op de kosten van een stukadoor?

Om kosten te besparen bij het inhuren van een stukadoor, kun je offertes opvragen bij meerdere professionals en hun uurloon en voorwaarden vergelijken. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de omvang van het project en je verwachtingen. Het kan ook helpen om het stucwerk in één keer door dezelfde stukadoor te laten uitvoeren, in plaats van het op te splitsen in meerdere kleine projecten.

Bereken in 2 min uw prijs