• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Showroom House of Heaven

Als u een keuze gaat maken om uw nieuwbouw- dan wel bestaande woning te laten stucen, heeft u tal van mogelijkheden qua verschillende vormen van decoratieve wandafwerking.

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een eyecatcher van één of meerdere wanden. Kiest u ook voor een exclusieve decoratieve wandafwerking, laat u dan inspireren door de talloze voorbeelden in de showroom in Amsterdam van Ferry de Vet.

Ferry heeft met zijn bedrijf, House of Heaven in de laatste 25 jaar, een toonaangevende positie ingenomen binnen de wandafwerkingbranche. Interieurstylisten en architecten weten de weg naar zijn showroom moeiteloos te vinden om op zoek te gaan naar die unieke onderscheidende wandafwerking die feilloos past bij het huis en interieur die zij voor hun cliënten bedacht hebben.

Showroom House of Heaven in Amsterdam
Showroom House of Heaven in Amsterdam

Bereken in 2 min uw prijs

Samenwerking met de Stuc-Concurrent

Omdat wij de laatste jaren een toenemende trend zien in de aanvragen voor bijzondere soorten van wandafwerking zijn wij een samenwerkingsverband gestart met de eigenaar van Europa’s grootste showroom op het gebied van exceptionele wandafwerkingen, House of Heaven.

Wij begrijpen als geen ander dat als u een keuze maakt voor bijvoorbeeld Beton Cire in de badkamer, of een andere bijzondere vorm van wandafwerking, dat u graag met eigen ogen wilt zien waar u daadwerkelijk een keuze voor maakt. Deze vormen van stucwerk zijn namelijk niet goedkoop en uiteraard is het van belang dat bijvoorbeeld de kleurstelling past bij uw overige interieurkeuzes.

Overweegt u om een keus te maken voor deze one-of-a-kind wandafwerkingen dan kunt u als toekomstige klant van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in deze showroom. Op deze manier hopen wij uw keuze makkelijker te maken anders dan dat u alleen maar foto’s op onze website ziet.

Als u besluit de showroom te bezoeken geeft u dan aan dat u via onze website bij House of Heaven terecht bent gekomen. Alleen via ons bedrijf komt u in aanmerking voor een gereduceerd tarief. Heeft u na het bezoek aan de showroom een definitieve keuze gemaakt, neem dan contact met ons op.

Waar kunt u de showroom vinden?

Als u met eigen ogen de verschillende soorten wandafwerkingen wilt zien, bent u van harte welkom in de showroom House of Heaven, gevestigd Den Brielstraat 19-C, 1055 RV Amsterdam, tel. 0655153785. Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 16.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Diverse soorten decoratief stucwerk
Diverse soorten decoratief stucwerk

Bijzondere wandafwerkingen

Doorgaans wordt gekozen voor deze bijzondere wandafwerking in kantoorpanden en publieke ruimtes. Maar de laatste tijd merken wij dat ook steeds meer particulieren zich willen onderscheiden in hun interieur, door een keuze te maken voor een binnenwandafwerking die exclusief en onderscheidend is.

Als we spreken over een strak gestucte wandafwerking dan spreken wij vaak over de zogenaamde standaard ral kleuren. Maar als we u de bijzondere stucsoorten willen tonen, dan treft u op onze website foto’s van de ondergenoemde soorten wandafwerking aan.

De verschillende soorten van exclusief interieurdesign wandafwerkingen voor binnen:

Bereken in 2 min uw prijs

Kom langs en overtuig uzelf…

Foto’s kunnen een bepaalde indruk geven maar als u van plan bent om bijvoorbeeld uw gehele badkamer uit te laten voeren met Beton Cire dan wilt u uiteraard daadwerkelijk kunnen zien waar uw keuze naar uitgaat. Ook de kleurstelling is van groot belang

Vandaar dat wij u de mogelijkheid bieden om zelf met eigen ogen de verschillende soorten in de showroom House of Heaven (Den Brielstraat 19-C, 1055RV Amsterdam tel. 0655153785) te gaan zien. Er zijn hier talloze voorbeelden want House of Heaven is de grootste showroom in Europa op dit gebied. Volop keuze dus.

De showroom beschikt over verschillende modulaire wanden waar u op grote vlakken het resultaat kunt zien van de door u gekozen wandafwerking. Ook kunnen de verschillende voorbeelden tot inspiratie leiden als u nog niet zeker weet waar uw keuze naar uitgaat.

Maak ook van uw huis uw droompaleis en laat uw persoonlijke smaak tot uiting komen in uw keuze voor de wandafwerking. Er is een ruim aanbod van beton cire, betonlook en andere trendy wandafwerkingen. Wilt u weten wat de stucwerk prijzen per m2 zijn? Lees dan de volgende pagina: Stucwerk prijzen

Soorten en kleuren beton ciré
Soorten en kleuren beton ciré