Nieuws

  • Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997 actief

Op deze pagina vind u alle nieuwe artikelen betreft stucwerk de mogelijkheden en de prijzen. Leest u alles over stuc- en schilderwerk wat u moet weten en de beste tips die wij als stukadoorsbedrijf kunnen geven.

3 tips voor het kiezen van een goede stukadoor

Het belang van een goede stukadoor kan niet genoeg benadrukt worden. Een goede stucadoor heeft namelijk invloed op het uiteindelijke resultaat van de wanden, plafonds, vloeren en meer in uw huis. 

Begrijp de kosten van stucwerk in 2023

Bij Stuc-concurrent begrijpen we dat de kosten een belangrijke factor zijn bij stucwerk. Je wilt hoogwaardig werk ontvangen zonder je budget te overschrijden. Daarom bieden we je waardevolle informatie over de kosten van stucwerk in 2023. 

Stukadoor collectief inhuren bespaar tips

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare stukadoor? Overweeg dan het collectief inhuren van een stukadoor! Om zo de m2 prijs van het stucwerk te verlagen voor uw nieuwbouw woning of renovatieklus.

Muur egaliseren hoe wordt dit gedaan?

Wanneer je een muur wilt schilderen, behangen of gewoon een strakke afwerking wilt creëren, is het egaliseren van de muur (muur glad maken) een essentiële stap. Lees hier alle tips en ons advies.

Welke plafondafwerking past er bij u woning?

Het plafond is een belangrijk onderdeel van elke ruimte en de afwerking ervan speelt een cruciale rol in het algehele uiterlijk en de sfeer van een kamer. Lees hier alles over een plafondafwerking van stucwerk.

Welke soort stucwerk kiezen?

Het kiezen van de juiste soort stucwerk is essentieel voor zowel functionele als esthetische doeleinden. Stucwerk biedt bescherming, verfraait oppervlakken en creëert een gladde en duurzame afwerking. 

stukadoren-muren

Is stucwerk het zelfde als pleisterwerk?

Stucwerk en pleisterwerk zijn termen die vaak worden gebruikt in de mond van stukadoors. Hoewel ze vergelijkbare technieken en materialen delen, is er een subtiel verschil tussen beide. Leest u hier wat nu het verschil is..

Wat is het voordeel van je huis laten stucen?

Het laten stucen van je huis biedt talrijke voordelen, zowel op het gebied van duurzaamheid als esthetiek. Op deze pagina vind je de belangrijkste voordelen van het stucen van je muren en plafonds. en de kosten per m2...

Wat zijn de stukadoor prijzen?

Als je van plan bent om stukwerk uit te laten voeren in je huis of pand, is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de stukadoor prijzen. Leest u hier alle informatie die u nodig heeft voordat u over gaat om een stukadoor in te huren...

Waarom moet je een nieuwbouwwoning nog stucen?

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een spannende stap, waarbij je veel keuzes moet maken om het perfecte huis te creëren. Een vraag die vaak opkomt bij nieuwbouwbezitters is: "Moet ik mijn nieuwbouwwoning nog stucen?"

strak-stucwerk

Hoeveel kost het om je woning te laten stucen door een stukadoor?

Ben je op zoek naar een stukadoor voor je kluswoning of nieuwbouwwoning, maar weet je niet hoeveel het kost om je woning te laten stucen? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel alles over de stucwerk prijzen..

Hoe zorgt latex spuitwerk voor een gelijkmatig oppervlak?

ls je op zoek bent naar een verftechniek die zorgt voor een strak en egaal resultaat, dan is latex spuitwerk de oplossing. In dit blogartikel gaan we dieper in op wat latex spuitwerk precies inhoudt, en welke vierkante meter prijzen er worden berekend.

Wat zijn de kosten van een huis stucen?

Het stucen van een huis is een cruciale stap om een strakke en naadloze afwerking van muren en plafonds te bereiken. Maar hoeveel kost het eigenlijk om jouw huis te laten stucen? Lees hier het antwoord..

Hoelang moet voorstrijk drogen?

Bij het uitvoeren van schilder- of behangwerkzaamheden, is het essentieel om te weten wanneer je voorstrijk droog is. De voorstrijk droogtijd is cruciaal omdat het zorgt voor een optimale werking van de muurverf of het behang.

Alles wat je moet weten over stucen

Stucen is een veelgebruikte techniek om muren en plafonds af te werken om een ruimte een luxueuze uitstraling te geven. Het is ook een unieke manier om een ruimte te verfraaien met mooie patronen en verfraaiingen.

Wat kost een woonkamer laten stucen?

Een prachtig gestucte woonkamer kan een indrukwekkende transformatie aan je huis geven. Maar voordat je je woonkamer laat stucen, is het essentieel om inzicht te krijgen in de kosten en tarieven die hiermee gemoeid zijn. 

Wat kost een trapgat stucen?

Het laten stucen van een trapgat kan een slimme manier zijn om een overgangsruimte tussen verdiepingen in je huis te verfraaien en te renoveren. Of je nu je trapgat wilt opknappen voor esthetische doeleinden of omdat het toe is aan reparatie.

Wat is de prijs van sausklaar stucwerk?

Het sausklaar stucen van je woonkamer kan een indrukwekkende transformatie aan je huis geven. Het biedt niet alleen een strakke en gladde afwerking, maar ook de mogelijkheid om de ruimte naar jouw wensen aan te passen.