• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Nieuws

Op deze pagina vind u alle nieuwe artikelen betreft stucwerk de mogelijkheden en de prijzen. Leest u alles over stuc- en schilderwerk wat u moet weten en de beste tips die wij als stukadoorsbedrijf kunnen geven.

Stuc-Concurrent geeft u advies..

3 tips voor het kiezen van een goede stukadoor

Het belang van een goede stukadoor kan niet genoeg benadrukt worden. Een goede stukadoor heeft invloed op het uiteindelijke effect van muren, plafonds, vloeren en andere elementen in uw woning.

Begrijp de kosten van stucwerk in 2023

Bij Stuc-concurrent begrijpen we dat kosten een belangrijke factor zijn bij stukadoorswerk. Daarom voorzien wij u van waardevolle informatie over de kosten van stukadoorswerken in 2024.

Stukadoor collectief inhuren bespaar tips

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare stukadoor? Overweeg dan om gezamenlijk een stukadoor in te schakelen! Om de prijs van m2 gips te verlagen bij het bouwen van een nieuw huis of het renoveren ervan.

Muur egaliseren hoe wordt dit gedaan?

Als je wilt schilderen, behangen of simpelweg een elegante wandafwerking wilt creëren, is het egaliseren van de muur (egaliseren) een essentiële stap. Lees hier alle tips en ons advies.

Welke plafondafwerking past er bij u woning?

Het plafond is een belangrijk onderdeel van elke kamer en de afwerking ervan speelt een sleutelrol in de algehele look en feel van de kamer. Hier leest u alles over plafondafwerking stucwerk.

Welke soort stucwerk kiezen?

Het kiezen van het juiste type stucwerk is belangrijk om zowel functionele als esthetische redenen. Stucco biedt bescherming, verfraait oppervlakken en zorgt voor een gladde en duurzame afwerking.

stukadoren-muren

Is stucwerk het zelfde als pleisterwerk?

Tiuk en gips zijn termen die veel gebruikt worden door stukadoors. Hoewel ze vergelijkbare technieken en materialen hebben, is er een subtiel verschil tussen beide. Lees wat het verschil is...

Wat is het voordeel van je huis laten stucen?

Je huis bepleisteren biedt veel voordelen, zowel op het gebied van duurzaamheid als esthetiek. Op deze pagina vindt u de belangrijkste voordelen van het stucwerk van wanden en plafonds. en kosten per m2...

Wat zijn de stukadoor prijzen?

Als u van plan bent uw woning of gebouw te laten bepleisteren, is het belangrijk om een ​​duidelijk beeld te hebben van de prijzen van de stukadoors. Lees hier alle informatie die u nodig heeft 

 

Waarom moet je een nieuwbouwwoning nog stucen?

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een spannende stap waarbij u veel keuzes moet maken. Lees hier alle informatie betreft het stucwerk in een nieuwbouwwoning.

 

strak-stucwerk

Hoeveel kost het om je woning te laten stucen door een stukadoor?

Bent u op zoek naar een stukadoor voor uw doe-het-zelf- of nieuwbouwwoning, maar weet u niet hoeveel het kost om uw huis te stucen? Dit artikel gaat geheel over de stucwerk prijzen..

Hoe zorgt latex spuitwerk voor een gelijkmatig oppervlak?

Als u op zoek bent naar een schildertechniek die een glad en egaal resultaat oplevert, dan is latexspuiten de oplossing. In dit blogartikel gaan we dieper in op wat latexspuiten precies inhoudt.

Wat zijn de kosten van een huis stucen?

Het pleisteren van uw huis is een belangrijke stap naar een elegante en gladde afwerking van uw muren en plafonds. Maar hoeveel kost het eigenlijk om een ​​huis te stucen? Lees hier het antwoord..

Hoelang moet voorstrijk drogen?

Bij het schilderen of behangen is het belangrijk om te weten wanneer de primer droogt. De droogtijd van de primer is cruciaal omdat deze zorgt voor een optimale prestatie van de muurverf of het behang.

Alles wat je moet weten over stucen

Stucwerk is een veelgebruikte techniek voor het afwerken van wanden en plafonds, waardoor de kamer een luxe uitstraling krijgt. Het is bovendien een unieke manier om de ruimte te verrijken met prachtige patronen en decoraties.

Wat kost een woonkamer laten stucen?

Een mooi gestucte woonkamer kan een indrukwekkende transformatie in je huis teweegbrengen. Voordat u uw woonkamer gaat stucen, is het echter belangrijk om inzicht te hebben in de kosten en tarieven die hiermee gemoeid zijn.

Wat kost een trapgat stucen?

Het pleisteren van een trap kan een slimme manier zijn om de overgangsruimte tussen verdiepingen in uw huis te verfraaien en te renoveren. Ongeacht of u de trap wilt renoveren om esthetische redenen of omdat deze gerepareerd moet worden.

Wat is de prijs van sausklaar stucwerk?

Gebruiksklare pleisters in uw woonkamer kunnen een indrukwekkende transformatie van uw woning teweegbrengen. Het biedt niet alleen een elegante en gladde afwerking, maar ook de mogelijkheid om de ruimte aan te passen aan je eigen wensen.

stucwerk-schilderen

Binnenschilderwerk: Wat zijn de kosten?

Het interieur, zoals de muren, plafonds, deuren of kozijnen van een bestaande of nieuwbouwwoning, is uiteraard niet compleet zonder mooi en betaalbaar binnenschilderwerk. Lees hier alles wat u moet weten over de kosten.

Stukadoor in de buurt inhuren wat is het voordeel?

Bent u op zoek naar een stukadoor die stukadoorswerkzaamheden uitvoert in de buurt van uw woning of kantoor? Overweeg dan zeker om een ​​plaatselijke stukadoor in te schakelen. Waarom? Lees hier het antwoord..

Kosten schilderwerk 2024

Het toevertrouwen van schilderwerk aan specialisten garandeert een professioneel resultaat. Maar wat zijn de werkelijke kosten van een schilder? Lees hier het antwoord..

stukadoor Huizen stucadoor

Huis verven: Wat zijn de kosten?

Of u nu een oud huis opnieuw wilt schilderen of een nieuw huis in aanbouw wilt schilderen, op deze pagina vindt u alle prijsinformatie die u nodig heeft om zowel de binnen- als buitenkant van uw huis opnieuw te schilderen.

Goedkoop laten stucen?

Bent u op zoek naar manieren om te besparen op de kosten voor het stukadoorswerk van uw huis? Zoek niet verder! In dit artikel delen we enkele handige tips en trucs over hoe je goedkoop kunt pleisteren.

Spachtelputz glad maken kan dit?

Ben je de ruwe structuur van je muren met stopverf beu? Wilt u een gladde wandafwerking? Het gladmaken van spachtelputz (sierpleister) is een effectieve manier om ruwe muren een moderne en elegante uitstraling te geven.

Kan je over tegels heen stucen?

Overweeg je een frisse strakke uitstraling voor je wanden zonder de moeite van het verwijderen van tegels? Het is zeker mogelijk! Ontdek de voordelen van tegels over stucen en geef je ruimte een moderne make-over.

Wanden en plafonds sauzen hoe doe je dit?

Overweegt u de muren en plafonds van uw woning een nieuwe verflaag te geven? Dit kan nodig zijn vanwege verkleuringen door de jaren heen. Het opnieuw sauzen van uw wanden en plafonds is echter geen eenvoudige klus. Lees hier alle informatie.

Hoe en waarom stucwerk schuren?

Een pas gestucte muur oogt glad en strak, maar waarom zou je nog schuren? De reden hiervoor schuilt in het feit dat vers stucwerk vaak onzichtbare oneffenheden bevat, zoals kleine korreltjes en stof. Lees hier hoe je stucwerk schuurt.

Betoncire aanbrengen: Hoe wordt dit gedaan?

Hoe wordt Beton Cire aangebracht? En op welke ondergronden kan deze betonlook worden toegepast? Lees op deze pagina alles wat u moet weten over Beton Cire!