• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stucadoor Flevoland

Bent u op zoek naar een erkend stukadoorsbedijf dat zijn stucwerk regelmatig in Flevoland uitvoert? De meeste nieuwbouwbewoners of nieuwe bewoners van een renovatiewoning komen op onze website uit.

Of u nu woont in Dronten, Zeewolde, Almere, Emmeloord of Lelystad wij komen graag uw nieuwbouw- of bestaande woning stucadoren. Voor gladde muren en plafonds, bent u bij ons aan het juiste adres.

De Stuc-Concurrent b.v is een NOA erkend familiebedrijf dat al sinds 1997 alle soorten stucwerken uitvoert. Bent u van plan om uw muren en plafonds eens grondig aan te laten pakken? Dan raden wij u aan om onze stucadoor prijzen te vergelijken met die van andere stucadoors. U zult er snel achter komen dat er een enorm prijsverschil in de offertes te voorschijn komt.

Woont u in Flevoland dan bent u ons stucadoorsbedrijf vast al een keer tegengekomen. Misschien bent u wellicht net verhuisd of wordt het sowieso tijd om uw woning van strak pleisterwerk te voorzien? Met het inhuren van een stukadoor kunt u uw wanden en plafonds een eigentijdse nieuwe uitstraling geven.

U kunt ons stucadoorsbedrijf inhuren voor al uw stucwerk in de provincie van Flevoland. Van een nieuwbouwwoning tot aan een bestaande renovatie woning kunnen wij al het stucwerk voordelig voor u uitvoeren.

Stucadoor Flevoland
Stucadoors in Flevoland

Wat is de prijs van onze stukadoor?

Als u uw woning wilt laten stucen dan is het ook belangrijk dat u weet wat dit gaat kosten? Door een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen bent u daar zo achter!

Na het aanvragen van de offerte ontvangt u binnen enkele minuten de prijs voor het stucwerk van uw huis in uw mailbox. U kunt onze m2 prijzen vergelijken met die van andere stukadoorsbedrijven om te kunnen besparen op de kosten van een stukadoor.

Om u alvast een indruk te geven wat een gemiddelde stukadoor berekend, hebben wij hier de meest voorkomende wandafwerkingen onder elkaar gezet:

Stucwerken Gemiddelde prijs per m2 inlc btw
Spackspuitwerk (structuur)Vanaf € 8,- tot aan € 9,
Behangklaar stucen (bijna glad)Vanaf € 8,- tot aan € 15,
Sausklaar stucen (glad stucwerk)Vanaf € 10 tot aan € 22,
Sierpleister (spachtelputz)Vanaf € 15 tot aan € 22,
Plafond stucen (glad)Vanaf € 15 tot aan € 25,
Schuurwerk (structuur)Vanaf € 18 tot aan € 25,
Raapwerk (dik stucwerk)Vanaf € 17 tot aan € 28,
Wanden en plafonds stucen
Wanden en plafonds stucen

Stucadoorsbedrijf inhuren

Een stucadoor voor stucwerk in Flevoland kan verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. We zullen de meest voorkomende even op een rij voor u zetten:

De prijzen van deze werkzaamheden kunt u achterhalen door een gratis offerte aan te vragen.

Nieuwbouwwoning in Flevoland

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Flevoland dan is het stucwerk altijd voordeliger dan dat u een renovatie woning heeft. Bij het stucen van nieuwbouw is de laagdikte van het stucwerk vele malen dunner dan in een oudere woning. Lees hier alles over het stucen van een nieuwbouwwoning en de prijzen per m2.

Bereken in 2 min uw prijs

Bespaar op de kosten van stucwerk!

Het is natuurlijk voor iedereen de bedoeling om niet teveel te betalen voor het stucen van uw huis in Flevoland. Maar hoe kunt u er nu voor zorgen dat u bespaart op de prijzen van het stucwerk?

Door onze offerte te vergelijken met die van andere stucadoors. Door te vergelijken kunnen wij u namelijk laten zien dat wij goedkoper zijn en u kunt besparen op het prijskaartje van uw nieuwe stucwerk.

Vraag nu geheel vrijblijvend uw offerte aan voor het stucwerk in Flevoland en profiteer van een scherpe offerte!

Bereken in 2 min uw prijs