Stuc-Concurrent op TV

 • Het Blok
 • Lifestyle Xperience
 • Martijn Krabe, Uitstel van ExecutieUitstel van Executie
 • RTL5 Het Blok
 • VTWonen

Stucadoor offerte online zo aangevraagd

 • Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997
 • Bekend van TV

Wilt u direct inzicht krijgen in de kosten voor het stucen van uw woning? Vul dan ons vrijblijvende stukadoor offerteformulier in en ontvang de prijs binnen slechts 2 minuten.

Ontvang in 2 minuten uw prijsindicatie

 

Deze online calculator om de m2 prijzen van uw stucwerk te berekenen is gekoppeld aan een automatisch prijsopgave systeem. Naar aanleiding van uw informatie wordt de stucwerk offerte berekent zodat u van tevoren weet wat de stucen prijzen voor uw bestaande- of nieuwbouwwoning is.

Nadat u het online calculator formulier heeft ingevuld krijgt u zo spoedig mogelijk de prijsindicatie van de vierkante meters en de totaalprijs toegestuurd. Bij het invullen van het stucwerk offerte formulier gaat u automatisch akkoord met onze privacy voorwaarden

Hulp nodig bij het aanvragen van een stukadoor offerte?

Het zal ons niks verbazen dat u niet exact weet hoe u het aanvraag formulier moet invullen, of u niet weet hoe u de vierkante meters van u wand, plafond of gehele huis moet berekenen? Wij helpen u hier graag bij.

 • Weet u niet hoe de berekening van een m2 werkt?
  Dan hebben wij een handige tool voor u die de m2 berekend voor uw stucwerk.
 • Weet u niet wat voor ondergrond u heeft?
  Bel dan met ons kantoor 020 8900181
 • Weet u niet welke soort afwerking u moet kiezen?
  Wij snappen dat het soms moeilijk is om de juiste keuze te maken. U kunt een kijkje nemen op onze website en de verschillende soorten stucwerk ondervinden of belt u even met ons kantoor in Zwanenburg 020 8900181
Stukadoor offerte
De nummer 1 in stucwerk

Welke m2 prijzen kun je verwachten?

Als u een stucadoor gaat inschakelen om uw bestaande- of nieuwbouwwoning te laten stucen dan is het natuurlijk van groot belang dat u van te voren weet wat de kosten van het stucwerk gaan worden en wat de prijzen stucadoor uiteindelijk zullen worden.

Het is daarom verstandig stukadoor offertes aan te vragen en de stucwerk prijzen te vergelijken zodat u niet teveel betaalt voor uw nieuwe afgewerkte muren of plafonds.

Als u de stuc prijs van de Stuc-Concurrent ontvangt dan zal u meteen kijken naar de totaalprijs van het nieuwe stucwerk. Dit is voor u uiterst belangrijk te weten uiteraard. Maar hoe wordt de totaalprijs van het stucwerk eigenlijk berekend?

Omdat wij een stukadoorsbedrijf zijn die gewoon eerlijke m2 prijzen naar een klant berekenen zullen wij u de gemiddelde prijzen van verschillende soorten stucwerk laten inzien. Zo weet u wat de gemiddelde stukadoor berekend voor het stucen van een gedeelte of uw gehele woonhuis.

Lees hier de gemiddelde kosten van stucwerk: (Prijzen zijn vergeleken met 5 verschillende stukadoorsbedrijven dus niet onze prijzen !!)

Gemiddelde stucwerk m2 prijzen per afwerkoptie

Soort stucwerk Prijs per vierkante meter
Spackspuitwerk (gespoten korrel)€ 8 tot aan - € 12
Behangklaar stucen (om uw muur te behangen)€ 8 tot aan - € 18
Sausklaar stucen (om je muur te schilderen)€ 10 tot aan - € 25
Sierpleister (zoals spachtelputz)€ 16 tot aan  - € 23
Plafond stucen (glad stucwerk)€ 15 tot aan - € 30
Dunpleister (glad voor nieuwbouw)€ 10 tot aan  - € 18
Raapwerk (zeer dik stucwerk glad)€ 18 tot aan - € 28

Zoals u kunt zien bestaat er dus een aardig prijsverschil als u de prijzen van stucwerk gaat vergelijken met 5 verschillende stukadoorsbedrijven verdeeld over het land.

De exacte stucen prijs hangt dan ook van verschillende factoren af. Uiteraard spelen de tarieven die de stukadoors zelf berekenen een zeer grote rol. Maar ook de volgende aspecten hebben een grote invloed op de algemene kosten van het stukadoorswerk:

 • Zijn er veel vierkante meters te stucen?
 • Kan de stukadoor makkelijk zijn werk uitvoeren?
 • Is de woning leeg of bewoond?
 • Moet de woning geheel afgeplakt worden of alleen de vloer?

Dit zijn allemaal kleine vragen die best een behoorlijk invloed hebben op de totaalprijs van het stucen. Hoe groter het oppervlakte van uw wanden en plafond is, des te goedkoper de prijs van het stucwerk zal worden! (Zeker bij de Stuc-Concurrent !!!)

Bespaar op uw stucwerk bij de Stuc-Concurrent!

Of er nu behangklaar, sausklaar, pleisterwerk, spachtelputz of latexspuitwerk aangebracht moet worden. Onze stukadoors zorgen altijd voor een goedkope prijs!! De prijzen van stucwerk die u ontvangt via ons online offertesysteem zijn onder voorbehoud en geven u een goede kostenindicatie.

Veel gestelde vragen (FAQ) over de stucen prijzen

Hoe kan ik de stucen prijs berekenen?

Om de stucwerk prijs te berekenen, kun je de volgende stappen ondernemen:
 1. Meet de oppervlakte: Meet de lengte en hoogte van de muren of het plafond waarop je stucwerk wilt laten aanbrengen. Vermenigvuldig deze twee waarden om de totale oppervlakte te berekenen in vierkante meters (m²). Als er ramen, deuren of andere onderbrekingen zijn, meet dan alleen het daadwerkelijke stucbare oppervlak.

 2. Bepaal het gewenste type stucwerk: Kies het type stucwerk dat je wilt laten aanbrengen, zoals raapwerk, glad pleisterwerk, sierpleister, etc. Verschillende soorten stucwerk hebben verschillende prijzen per vierkante meter.

 3. Raadpleeg een prijsgids: Zoek naar een betrouwbare prijsgids voor stucwerk in jouw regio. Deze gidsen geven een indicatie van de gemiddelde prijzen voor verschillende soorten stucwerk per vierkante meter.

 4. Bereken de prijs: Vermenigvuldig de oppervlakte met de prijs per vierkante meter die je hebt gevonden in de prijsgids. Dit geeft je een ruwe schatting van de totale kosten voor het stucwerk.

Houd er rekening mee dat de uiteindelijke prijs kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de staat van de ondergrond, de complexiteit van het project, de locatie, de bereikbaarheid van de ruimte, en eventuele extra voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn.

Het is altijd verstandig om offertes aan te vragen bij verschillende stukadoorsbedrijven in jouw regio. Op die manier krijg je een nauwkeurigere prijsopgave op basis van jouw specifieke stucwerk project en kun je de prijzen en diensten vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Hoeveel kost 100 m2 stucen?

De kosten voor het stucen van 100 m² kunnen variëren en afhankelijk zijn van de ondergronden. 

Als richtlijn kunt u uitgaan van een prijs per vierkante meter voor het stucwerk, dat kan variëren tussen € 15 en € 22, afhankelijk van het gekozen type stucwerk. Laten we als voorbeeld uitgaan van een gemiddelde prijs van € 15 per vierkante meter.

In dat geval zou de berekening er als volgt uitzien: 100 m² x € 15 per m² = €1500,- exclusief btw (wat afhankelijk is of u een nieuwbouwwoning heeft of een woning die ouder is dan 2 jaar)

Wat is een stukadoor offerte en waarom heb ik er een nodig?

Een stukadoor offerte is een document waarin de stukadoor de geschatte kosten en details van de uit te voeren stucwerkzaamheden uiteenzet. Het omvat vaak de prijs, het type stucwerk, de benodigde materialen en de verwachte duur van het project. Een stukadoor offerte is essentieel omdat het je een overzicht geeft van de te verwachten kosten en je helpt bij het vergelijken van prijzen en diensten tussen verschillende stukadoors.

Hoe kan ik een stuc offerte aanvragen?

Het aanvragen van een stukadoor offerte is meestal eenvoudig. Je kunt contact opnemen met de stukadoor via telefoon, e-mail of hun website. Geef details over het project, zoals de grootte van de ruimte, het gewenste type stucwerk en eventuele specifieke vereisten. De stukadoor zal dan een offerte op maat opstellen op basis van deze informatie.

Is de prijs in de stukadoor offerte definitief?

In de meeste gevallen is de prijs in de stukadoor offerte een schatting op basis van de gegeven informatie. De uiteindelijke prijs kan variëren afhankelijk van eventuele wijzigingen in het project of onverwachte omstandigheden tijdens de uitvoering. Het is belangrijk om te verifiëren of de prijs inclusief btw is en of er eventuele bijkomende kosten zijn.

Wat moet ik doen als ik meerdere offertes ontvang?

Als je meerdere offertes van verschillende stukadoors ontvangt, is het belangrijk om ze grondig te vergelijken. Let niet alleen op de totale prijs, maar ook op de specificaties van het stucwerk, de kwaliteit van de materialen en de opgenomen garanties. Kies niet automatisch voor de goedkoopste optie; overweeg ook de reputatie en ervaring van de stukadoor.

Zijn er factoren die de prijs in de offerte beïnvloeden?

Ja, verschillende factoren kunnen de prijs in de stukadoor offerte beïnvloeden. Dit omvat de omvang van het project, het type stucwerk dat wordt gekozen, de staat van de ondergrond, de bereikbaarheid van de oppervlakken en zelfs de locatie. Eventuele extra werkzaamheden of specifieke afwerkingen kunnen ook de prijs beïnvloeden.

Is de stucwerk offerte bindend?

In de meeste gevallen is een stukadoor offerte niet bindend, tenzij anders vermeld in de offerte zelf. Het is belangrijk om de voorwaarden en geldigheidsduur van de offerte te controleren. Sommige stukadoors kunnen een geldigheidsduur opnemen, waarna de prijzen kunnen veranderen.

Het is altijd raadzaam om eventuele vragen of onduidelijkheden over de stukadoor offerte direct met de stukadoor te bespreken voordat je akkoord gaat met de overeenkomst. Zo zorg je ervoor dat je een goed begrip hebt van de diensten die worden aangeboden en de kosten die ermee gemoeid zijn.