• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Ervaringen en reviews

Welkom bij De Stuc-Concurrent B.V. - uw betrouwbare partner voor professioneel stucwerk en hoogwaardige afwerkingen. Bij ons streven we er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en een uitstekende ervaring te bieden. We zijn er trots op dat we positieve feedback en geweldige reviews ontvangen op Google van onze tevreden klanten.

Onze klantenervaringen en reviews op Google zijn de kern van ons bedrijf. We geloven in transparantie en het opbouwen van vertrouwen met onze klanten. Daarom delen we graag enkele van de opmerkingen en feedback die we hebben ontvangen:

Met meer dan 85 echte recensies op Google review

beoordeeld met 4.71
/
72 recensies op
Google

Bereken in 2 min uw prijs

Knap stukje stucwerk

Wellicht één van de voordeligste stukadoorsbedrijven van Amsterdam hebben wij ingehuurd om onze nieuwbouwwoning te laten stucen. Voor een prijs van 9 euro per m2 waren alle 410 m2 keurig glad afgewerkt.

Ook hebben wij de muren laten spuiten met latex spuitwerk voor 8,- euro per m2. De totaalprijs was 20% goedkoper dan bij andere stukadoorsbedrijven waar wij een offerte bij op hadden gevraagd. Wij kunnen de Stuc-Concurrent dan ook echt aanraden als een zeer betaalbaar stukadoorsbedrijf.

Met vriendelijke groet Jaap Kampsteeg 6 mei 2024

Vochtbestrijding

In onze kelder aan de Rozengracht in Amsterdam hadden wij continu water staan. Na een bezoek aan de Stuc-Concurrent waren wij er van overtuigt dat hun ons vochtprobleem konden oplossen.
Ze hebben een geweldig product om een kelder waterdicht te maken en dit hebben ze op onze klus toegepast. Het resultaat mag er dan ook niet om liegen en is er perfect werk afgeleverd.

5 mei 2023 F.de Wens

Uitstekend stucwerk in L’avenue.

Bij ons nieuwbouwproject in Amsterdam hadden wij de Stuc-Concurrent ingehuurd als stucadoorsbedrijf. Ze hebben ons huis prachtig en snel gestukadoord. Wij zijn bijzonder tevreden over het stucwerk dat deze stucadoors geleverd hebben. Namens alle bewoners van ons project willen wij jullie bedanken voor het prachtige stucwerk dat jullie verzorgd hebben.

4 jan 2023

Bereken in 2 min uw prijs

Stucadoor nodig?

Wij hebben goede ervaringen met De Stucconcurrent www.stuc-concurrent.nl
Binnen 2 dagen hadden zij ons hele huis (3 verdiepingen, circa 250 m2) gestuct, en het ziet er echt perfect uit. Daarnaast zijn ze ook relatief voordelig, en je hebt de zekerheid van een officieel bedrijf i.p.v. het bekende ‘mannetje’.
Succes ermee!
Claudia, blok 11a   dec 2022

Goede ervaring Arthur en Franka Bremmer,

De stucadoors van De Stuc-concurrent hebben prima werk geleverd. Het stucwerk van onze nieuwe huis ziet er werkelijk prachtig uit. De door ons zelf gebouwde trapkast en muur langs de trap zijn door De Stuc-Concurrent eveneens voorzien van een stuc- en verflaag en zijn nu helemaal geëntegreerd in de woonkamer.

Door onvoorziene omstandigheden moesten wij twee kozijnen geheel vervangen waarbij het (nieuwe) stucwerk werd beschadigd, dit was niet te voorkomen. Als extra service heeft De Stuc-concurrent de beschadigingen en scheuren kosteloos gerepareerd, echt helemaal top! Mannen, nogmaals bedankt !'Ps goed dat jullie vertelde over het laag btw tarief dat scheelt weer!!

Met vriendelijke groet,

Arthur en Franka Bremmer  nov 2021

Frank Jansen, Haarlem

'Samen met mijn vriendin hebben we begin maart een een oud boerderijtje gekocht waar nog veel aan gedaan moest worden. Toen de verbouwing eenmaal van start ging zijn we via vrienden in contact gekomen met De Stuc-concurrent. Binnen 2 weken waren al onze muren gestuukt.

De heren adviseerden ons om de wanden te laten spuiten in plaats van zelf met de rollers en kwasten in de weer te gaan. Ze hebben ons echt over de streep getrokken, maar wat een resultaat zeg: dat hadden we zelf echt niet beter kunnen doen. TOP!' okt 2023

Bereken in 2 min uw prijs

Dhr en Mevrouw Pietersen, Amsterdam

'Voor het restaureren van de lijsten en ornamenten in ons 17e eeuws grachtenpand zochten we naar een bedrijf dat hierin bedreven is. Na contact te hebben gehad met een aantal klusbedrijven zijn we uiteindelijk in zee gegaan met De Stuc-Concurrent.

Zij hebben de ornamenten keurig hersteld en de wanden sluiten er netjes op aan met superstrak pleisterwerk. Het eindresultaat is boven onze verwachting'.

Paul de Graaf, Bussum

'In een woord klasse! Ga zo door jongens'.

Marion van Buuren, Alkmaar

'Ze zeggen weleens van stucadoors dat het de mooimakers van je huis zijn. En ik weet nu wel waarom dat wordt gezegd. Maar voordat het zover is moet je wel door een hoop troep heen ziet te komen. Grote gipswolken, stof, witte voetsporen en ga zo maar door. Maar elke dag werd het netjes opgeruimd. De stofzuiger en zelfs de dweil kwam er aan te pas. En mijn muren zijn mooi en strak geworden. Super!  18 juni 2021

Bereken in 2 min uw prijs

Mevrouw de Slegte, Vleuten Goede ervaring

'In mei dit jaar heb ik een appartement gekocht in een nieuwbouwwijk. Ik zocht naar een goed stucadoorsbedrijf date perfect stucwerk leverden na even googlen kwam ik al snel bij De Stuc-Concurrent uit.

Op hun site kon ik binnen een paar minuten de stucwerk prijzen per m2  ontvangen en ik werd dezelfde dag nog gebeld. In het begin had ik mijn twijfels hierover omdat het zo raar is om stucadoors via het internet te bestellen. Maar achteraf heb ik hier absoluut geen spijt van gehad. Deze vaklieden hebben uitstekend werk geleverd en zelfs mijn muurtje in de wc hebben ze voor niets glad gestuukt. Bij deze wil ik jullie nog hartelijk bedanken.'

Ik heb via mijn weblog stuc concurrent gepromoot omdat ze veruit het goedkoopst waren en ik via via veel positieve verhalen had gehoord. Zie het QASA nieuwbouw forum van Nederland.

Is er al  in uw woning gestuct? Laat dan een reactie achter over je ervaringen zodat andere bewoners hier iets van kunnen leren. mvrg Marcel Kooiman 11 maart 2021

Februari 2021 Gerard Jongeneel

Ik en mijn vrouw zijn apen trots op onze nieuwe woning die de stuc-concurrent heeft gestuukt en geschildert. Voor niet teveel geld en in een paar dagen tijd hebben zie een aanzienlijk mooi plaatje achtergelaten. Wat eerst een bouwval was is nu een paleisje geworden! Jeetje wat knapt dat huis op met het stukadoren zeg. Bedankt voor jullie goede zorg en handig dat je nu ook een klus kan plaatsen op jullie website voor een andere vakman.

Jean vd Gerardse  Rotterdam 21 juni 2019

Ook wij hebben stucadoorsbedrijf de Stucconcurrent ingehuurd als partij onze nieuwbouw woning te laten stukadoren in Rotterdam. In een woord super netjes hun werk uitgevoerd en voor een betaalbare prijs. Wij hadden natuurlijk meerdere offertes aangevraagd maar dit bedrijf was 20% voordeliger dan de rest. Ook las ik veel goede ervaringen over hun wat bij mij de knoop doorhakte aldus een aanrader!!

Zoals u kunt lezen bent u voor professioneel stucwerk bij ons aan het juiste adres!

Bereken in 2 min uw prijs