• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Over ons

Sinds 1997 is Stuc-concurrent een begrip in de wereld van stukadoorsbedrijven. Met meer dan 45 jaar ervaring in het vak, heeft Stuc-concurrent zich bewezen als een betrouwbare en deskundige partner voor al uw stucwerk.

Onze missie is om de hoogste standaard van kwaliteit te bieden aan onze klanten, ongeacht de grootte of complexiteit van het project.

Wij geloven in werken met de beste materialen en technieken om de duurzaamheid en schoonheid van ons werk te garanderen. Onze stukadoors zijn geschoold en hebben de expertise om elke uitdaging met betrekking tot stucwerk aan te kunnen.

Als Stuc-concurrent hebben we een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd vanwege onze hoogwaardige service. Het is onze passie om uw visie om te zetten in werkelijkheid. We streven naar klanttevredenheid en dat blijkt ook wel uit onze vele positieve recensies.

Ons motto is daarom ook "Kwaliteit hoeft niet duur te zijn". Stuc-concurrent biedt betaalbare prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service. We werken samen met u om uw project binnen uw budget af te ronden zonder af te doen aan ons hoge niveau van excellentie.

Of het nu gaat om binnen- of buitenstucwerk, wij zijn er om uw droomproject op tijd, binnen budget en naar tevredenheid af te ronden. Bij Stuc-concurrent staan we voor onze klanten en garanderen we kwaliteitswerk dat blijft bestaan. Zie meer informatie op onze Instagram pagina!

 

Kantoor stuc-concurrent b.v
Kantoor stuc-concurrent b.v

Bereken in 2 min uw prijs

Ons team

Door een groot succes van verschillende tv opnames en onze naamsbekendheid zijn wij uitgegroeid tot een landelijk afwerkingsbedrijf. Wij hebben een zeer groot klantenbestand opgebouwd zowel bij verschillende aannemers, woningbouw coöperaties en particulieren.

60% van alle stukadoorswerkzaamheden die wij uitvoeren doen wij in nieuwbouwwoningen. Daarom worden wij ook wel de nieuwbouw stucadoor specialist genoemd. Inmiddels hebben wij een team van 4 man op ons kantoor in Zwanenburg / Amsterdam dat zich dagelijks bezighoudt met de planning van de stukadoorwerkzaamheden en het onderhouden van de website.

Wij willen niets anders dan de mensen de juiste informatie geven over zowel de m2 prijzen van stucwerk als de keuze voor het nieuwe stucwerk.

Een van onze groepen stukadoors
Bouke Klijn
Turgay Tumer & Musa Bektas
Maikel Klijn
stukadoor stuc-concurrent
Mijn zoon Senna Dane Klijn
Erkin met martijn
Erkin met Martijn Krabbe

Onze stukadoors

Ons team van stukadoors bestaat momenteel uit 22 man. Wij werken altijd met vaste ploegen die dagelijks met elkaar samen werken. Zo krijgt de klant het eindresultaat dat hij of zij in gedachten had, en worden de werkzaamheden altijd op tijd opgeleverd.

Al onze stukadoors hebben meer dan 8 jaar ervaring met verschillende stukadoorswerkzaamheden. Zo hebben wij specialisten die decoratief stucwerk uitvoeren maar ook schilders die latex spuiten.

Bedrijfsnaam:De Stuc-concurrent b.v
Adres:Venenweg 17  i
Postcode:1161 AK
Plaats:Zwanenburg
Telefoon:020 8900 181
E-mail:info@stuc-concurrent.nl
Kvk:34116426
btw:NL 818992402B01