• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stucadoors Noord-Holland

Ben je op zoek naar een professionele stukadoor in Noord-Holland? Zoek niet verder! Bij stukadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent in Noord-Holland staan we klaar om al je stucwerkbehoeften te vervullen. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van vakmensen leveren we hoogwaardig stucwerk voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Onze stucadoors zijn gespecialiseerd in diverse stucwerktechnieken, waaronder glad pleisterwerk, spachtelputz, sierpleister en betonlook. Of je nu een strakke en moderne uitstraling wilt creëren of juist een meer textuurrijk en authentiek uiterlijk zoekt, wij hebben de expertise om aan al je wensen te voldoen.

Uiteraard wilt u niet teveel betalen voor het laten stucen van uw huis? Leest u op deze pagina alles over onze stukadoors in de provincie Noord-Holland, de prijzen en soorten stucwerk die u kunt laten aanbrengen.

Stucadoors Noord-Holland
Stucadoors Noord-Holland

Stukadoorsbedrijf in hart en nieren

Stukadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent b.v is sinds 1997 al een vakbekwaam afwerkingsbedrijf dat zich grotendeels bezig houdt met het stukadoren van zowel wanden als plafonds. De meeste mensen die op zoek zijn naar een stucadoor in Noord-Holland komen op onze website terecht. Wat wij een belangrijk aspect vinden is dat onze klanten snel een prijsindicatie krijgen via ons online offerte systeem.

Iedere nieuwe klant vergelijkt graag de prijzen van stucwerk en de referenties van stukadoorsbedrijven. Logisch want u wilt wel weten of u met een goede stucadoor in zee gaat.

Onze stukadoor Noord-Holland
Onze stukadoor Noord-Holland

Prijsopgave stukadoor

Als professionele stukadoor begrijpen we het belang van kwaliteit en vakmanschap. We werken met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om een duurzaam en prachtig resultaat te garanderen. Onze stukadoors zijn nauwkeurig en precies, en streven ernaar om elke klus tot in de puntjes af te werken.

Als u uw woning wilt laten stucen in Noord-Holland dan is het ook belangrijk dat u weet wat dit gaat kosten? Door een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen bent u daar zo achter!

Na het aanvragen van de offerte ontvangt u binnen enkele minuten de prijs voor het stucwerk van uw huis in uw mailbox. U kunt onze m2 prijzen vergelijken met die van andere stukadoorsbedrijven om te kunnen besparen op de kosten van een stucadoor.

Wat kost het stucwerk?

Er zit een groot prijsverschil tussen de stukadoor kosten van het stucen van muren of plafonds. De gemiddelde kosten van een muur laten stucen liggen tussen de € 5 en € 18 per m2 (vierkante meter). Voor een plafond stucen liggen de bedragen tussen de € 15 en € 22 per m2, inclusief materiaal en stucadoor loonkosten.

Bent u op zoek naar een stucadoor dan is het belangrijk dat u zich een verdiept in de prijzen van stucwerk. Hieronder geven wij een indicatie van de gemiddelde kosten om uw bestaande- of nieuwbouwwoning te laten stucen door een erkende stukadoor:

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2 inlc btw
Spackspuitwerk ( structuur )Vanaf € 8,- tot aan € 10,
Behangklaar stucen ( bijna glad )Vanaf € 10,- tot aan € 15,
Sausklaar stucen ( glad stucwerk )Vanaf € 12 tot aan € 22,
Sierpleister (spachtelputz )Vanaf € 15 tot aan € 22,
Plafond stucen ( glad )Vanaf € 15 tot aan € 25,
Schuurwerk ( structuur )Vanaf € 18 tot aan € 25,
Raapwerk ( dik stucwerk )Vanaf € 17 tot aan € 28,

Dit prijsvoorbeeld geeft een goede indicatie om uw gehele woning te laten stucen. Wilt u toch graag exact weten wat de kosten zullen worden voor uw stucklus? Vraag dan geheel vrijblijvend een stucwerk offerte aan. Na het aanvragen heeft u binnen 2 werkdagen de exacte prijs ontvangen.

Bereken in 2 min uw prijs

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze stucadoor in Noord-Holland kan verschillende stucwerken voor u uitvoeren. We zullen de meest voorkomende even op een rij voor u zetten:

De prijzen van deze werkzaamheden kunt u achter halen door een gratis offerte aan te vragen.

Nieuwbouwwoningen in Noord Holland

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in de provincie Noord-Holland dan is het stucwerk altijd voordeliger dan dat u een renovatie woning heeft. Bij het stucen van nieuwbouw is de laagdikte van het stucwerk vele malen dunner dan in een oudere woning. Lees hier alles over het stucen van een nieuwbouwwoning en de prijzen per m2.

Bespaar op de kosten van stucwerk!

Het is natuurlijk voor iedereen de bedoeling niet teveel te betalen voor het stucen van uw huis of appartement in Noord-Holland. Maar hoe kunt u er nu voor zorgen dat u bespaart op de prijzen van het stucwerk?

Door onze offerte te vergelijken met die van andere stucadoors. Door te vergelijken kunnen wij u namelijk laten zien dat wij goedkoper zijn en u kunt besparen op het prijskaartje van uw nieuwe stucwerk.

Vraag nu geheel vrijblijvend uw offerte aan voor het stucwerk in Noord-Holland en profiteer van een scherpe offerte!

Kijk onderstaand of uw woonplaats er ook tussen staat…..hoe dan ook kunt u altijd een stucadoor offerte aanvragen bij ons en u ontdekt direct de laagste prijs voor uw project. Zijn wij actief in uw regio?

Bereken in 2 min uw prijs