• Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997
 • Bekend van TV

Stukadoor Nieuw Vennep

Woont u in Nieuw Vennep in de gemeente Haarlemmermeer? Of bent u voornemens daar een woning te huren of te kopen. Want in de gemeente Haarlemmermeer komen tot 2040 veel nieuwe woningen. Als u op zoek bent naar betrouwbare en goede stukadoors dan bent u bij de Stuc-Concurrent aan het juiste adres.

Onze stukadoors kunnen u met verschillende wandafwerkingen of het stucen van uw plafonds helpen. De Stuc-Concurrent.nl is één van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijven dat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren.

Stukadoor Nieuw Vennep

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatie/kluswoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Kosten stukadoor Nieuw Vennep

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoors? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Dit komt onder andere door onze strakke afspraken qua inkoop met onze toeleveranciers van stucmaterialen.

Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stukadoren in Nieuw Vennep en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken hard, vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw- of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Nieuw Vennep zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekeningssysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, de juiste ondergrond (wat zit er momenteel op de muren) en de grootte (m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stucwerk Nieuw Vennep
Stukadoor Nieuw Vennep plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Nieuw Vennep dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stukadoren van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stukken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Nieuw Vennep

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

 • Spackspuiten met een structuur
 • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
 • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Nieuw Vennep is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Nieuw Vennep afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij frequent gelukkig nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, uitbouw, woonkamer of uw slaapkamers onze stukadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Waterdichte badkamer stucen in Nieuw Vennep

Badkamers zijn in het algemeen vochtig, het is daarom van belang dat er met een cementgebonden product wordt gewerkt. Een badkamer zonder tegelwerk is prachtig en strak, mits het juiste materiaal wordt aangebracht. Maar welk materiaal kan er dan op de muren van de badkamer worden aangebracht? Hieronder treft u een overzicht van de juiste producten om in een badkamer te gebruiken:

 • Betonlook (betonstuc)
 • Tadelakt
 • Microcement
 • Beton Cirë

Bent u benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen lastig schoon te maken voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk waar u jarenlang plezier van heeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor!

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Nieuw Vennep per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stukadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte.