• Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997
 • Bekend van TV

Stukadoor Assendelft

Woont u in het prachtige Assendelft? In de wijk Zuideinde of Langeheit. Of heeft u een woning gekocht in Kreekrijk en u bent op zoek naar een betrouwbare en goede stukadoor? Onze stukadoors kunnen u met verschillende wandafwerkingen en/of het stucen van uw plafonds helpen. De Stuc-Concurrent.nl is één van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijven, dat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren.

Als uw muren en plafonds wel een goede opknapbeurt kunnen gebruiken dan kunt u nadenken om ze te laten stucen. Maar wat kost het stucen van een huis? Stucen is niets anders dan het egaal maken en afwerken van muren en plafonds met een laag specie.

De stuclaag kan onder meer worden aangebracht op metselwerk, gipsplaten, beton, bakstenen, giboblokken of kalkzandsteen. Stucen brengt een tal van mogelijkheden met zich mee. Bent uw nieuwsgierig hoe de werkwijze verloopt en wilt u ontdekken hoe u uw woning goedkoop kunt laten stucen? Lees dan alle informatie op deze pagina.

Stukadoor Assendelft

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Kosten stukadoor Assendelft

U gaat op zoek naar een betrouwbaar stukadoorsbedrijf Assendelft waar vakmensen werken en waar de prijs voor het stucen van uw huis per m2 binnen uw budget past.

Voor spiegel glad stucwerk van uw wanden en plafonds zijn wij het aangewezen stukadoorsbedrijf in Assendelft om uw woning om te toveren in een splinternieuwe versie. Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven.

Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Assendelft en omstreken.

Natuurlijk is het stucen van een woonkamer of gehele nieuwbouw- of bestaande woning niet goedkoop. Maar in onze ogen hoeven de te stucen kosten ook niet duur te zijn. Lees u snel verder om alle prijsinformatie te verzamelen zodat u niet teveel betaald om uw woonhuis te voorzien van stucwerk.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk (dik stucwerk)€ 16 - € 35

Onze stukadoors werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds spiegelglad en strak zullen worden gestukadoord.

Waarom kiezen voor onze stukadoors in Assendelft

 • Ervaren Vakmensen: Ons team van stukadoors in Assendelft bestaat uit ervaren vakmensen die de kunst van het stucwerk tot in de puntjes beheersen.

 • Persoonlijke Aandacht: Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden wij persoonlijke aandacht en op maat gemaakt advies om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

 • Transparante Tarieven: Bij ons geen verrassingen. Onze tarieven zijn transparant en eerlijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Neem vandaag nog contact op met onze stukadoors in Assendelft voor een vrijblijvende offerte. Ontdek waarom wij de voorkeur genieten als het gaat om stucwerk in Assendelft. Laat ons jouw huis omtoveren tot een meesterwerk van stucwerk

Stucwerk Assendelft
Stukadoor Assendelft plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Assendelft dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u veel voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Assendelft

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Assendelft is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten in Assendelft

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Assendelft afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij elke dag wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stukadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Waterdichte badkamer laten stucen

Tegenwoordig worden badkamers niet zoveel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Showroom House Of Heaven 

Bent u benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, Marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk waar u jarenlang plezier van heeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor in Assendelft

Als u uw nieuwbouw- of oudere renovatie woning wilt laten stucen dan wilt u uiteindelijk ook niet de hoofdprijs betalen. Er zijn verschillende mogelijkheden om goedkoop te laten stucen. Voor het stucen zelf kunt u het beste een stucadoor van de Stuc-Concurrent inschakelen.

Maar de voorbereidingen die getroffen moeten worden zoals het voorstrijken (primer) en het afplakken voor het stucen begint, daar valt nog wel wat op te besparen als u goedkoop wilt laten stucen. Voorbereidend werk zoals de radiatoren verwijderen, stopcontacten en schakelaars demonteren of de trapleuningen loshalen of voorstrijken kunt u met gemak zelf doen.

Op deze manier kan de stucadoor sneller zijn stukadoorswerk uitvoeren en kunt u besparen op de kosten voor het stucen van uw huis.

Als erkend en goed aangeschreven stukadoorsbedrijf willen wij u laten weten dat wij niet alleen maar vakwerk afleveren maar ook nog eens zeer scherpe stucwerk prijzen berekenen. Waarom duur betalen als dit helemaal niet nodig is? Om de onderstaande redenen vragen de meeste bezoekers bij ons vrijblijvend een stucwerk offerte bij ons aan:

 • Geheel vrijblijvend
 • Goedkoop
 • Snel
 • Betrouwbaar
 • Garantie
 • Goede reviews en ervaringen

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stukadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur.