• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Vijfhuizen

Woon jij in de gemeente Haarlemmermeer in het mooie dorp Vijfhuizen? Of misschien heeft u daar uw droomhuis gekocht? Bent u op zoek naar een betrouwbare, professionele stukadoor? Wat ons betreft hoef je niet verder te zoeken. Onze stukadoors kunnen u helpen met het afwerken van wanden of pleisterplafonds.

Of het nu om een ​​nieuwbouwwoning gaat waarbij u de wanden en plafonds zorgvuldig wilt stucen, of om sierstucwerk wilt laten uitvoeren bij uw monumentale woning die gerenoveerd gaat worden? De Stuc-Concurrent.nl is één van de bekendste Nederlandse gipsbedrijven en al sinds 1997 een grote naam in de gipsbranche.

stukadoor Vijfhuizen

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Kosten stukadoor Vijfhuizen

Ben je uiteraard benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij Stuc-Concurrent.nl rekenen wij gemiddeld een lagere prijs vergeleken met andere stukadoorsbedrijven. Dit komt mede door ons strenge inkoopbeleid richting gipsmateriaalleveranciers waarmee wij al tientallen jaren samenwerken.

Wij geven dit voordeel aan u door. En onze kwaliteit blijft hoog! Als stukadoors hebben wij zeer goede recensies en klantervaringen verzameld, waar wij erg trots op zijn. Bekijk hier de gemiddelde gipsprijzen in Vijfhuizen en omgeving.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw of renovatiewoning laten stucen?

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Vijfhuizen zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Kiest de leeftijd van uw woning, de juiste ondergrond en de grote (m2) van het te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatich worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stucwerk Vijfhuizen

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Vijfhuizen dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u veel voordeliger uit. Het laten aanbrengen van een dikke stuclaag (raapwerk) is hier natuurlijk niet nodig.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Vijfhuizen

Als traditionele pleisters te duur zijn, hebben we altijd een goedkopere oplossing. Eén daarvan is het spuiten van de muren of plafonds in uw woning. Je zou kunnen denken aan:

  • Structuurspuiten
  • Dunne pleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latex spuitverf (wit of gekleurd)

Het machinaal afwerken van wanden en plafonds in uw woning in Vijfhuizen is goedkoper en sneller dan traditioneel stukadoorswerk. Bij nieuwbouw is het spuiten van wanden en plafonds echter gebruikelijk. Waarom? Omdat nieuwe huizen leeg staan ​​en er weinig te bedekken is.

Hier leest u alles over het goedkoop spuiten van wanden en plafonds in een nieuwe of gerenoveerde woning.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben een aantal nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Vijfhuizen mogen verzorgen. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij met regelmaat nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een uitbouw, zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

stucwerken Vijfhuizen

Waterdichte badkamer stucen in Vijfhuizen

Tegenwoordig zijn badkamers niet meer zo vaak betegeld als vroeger. 80% kiest voor waterdichte pleisters zoals beton, cirebeton of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de wanden als op de vloer worden aangebracht, waardoor een waterdicht eindresultaat wordt bereikt.

Benieuwd naar bijzondere soorten wandafwerkingen? Klik op de link Showroom House of Heaven. Dankzij onze samenwerking met dit bedrijf kunnen toekomstige klanten van Stuc-Concurrent de grootste showroom van Europa zien voor bijzondere wanden afwerkingen, zoals Cire beton, marmerlook en dergelijke.

Na het maken van uw keuze kunt u na uw bezoek contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij schaffen de benodigde materialen voor u aan en bepalen, afhankelijk van uw wensen, wanneer wij voor u aan de slag kunnen.

Geen tegels met snel vervuilde voegen, enkel een waterdichte pleisterlaag waar je jarenlang plezier van zult hebben. De prijzen voor het uitrusten van badkamers met waterdicht gips variëren sterk. Gemiddelde prijzen variëren van 120 tot 200 euro per m2.

Altijd de goedkoopste stucadoor Vijfhuizen

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Vijfhuizen per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Vergelijk onze offerte met die van andere stukadoorbedrijven en gunt u ons de opdracht dan zult u daar zeker geen spijt van krijgen.