• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Alkmaar

Woont u met veel plezier in een eengezinswoning in ’t Rak-Zuid in de Mare, of in een flat Overdie-West of in één van de andere wijken in de kaasstad Alkmaar? En is het tijd om de wanden en plafonds te verfraaien?

Voor uw woning in Daalmeer schakelt u voor al uw stukadoorswerk een stukadoor uit Alkmaar in van de Stuc-Concurrent. Zo hoeft u zelf niet aan de slag met het zware werk van het aanbrengen van stucwerk op wanden en plafonds, en nemen wij alle zorgen weg over oneffenheden. Kortom, met ons stukadoorsbedrijf uit Alkmaar kijkt u de komende jaren weer tegen strakke wanden en plafonds aan.

De Stuc-Concurrent.nl is één van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijven, dat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren.

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen.

 

stukadoor Alkmaar

Kosten stukadoor Alkmaar

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs wanneer u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven.

Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stukadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Alkmaar en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk (dik stucwerk)€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van tevoren alles met u doorspreken, zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

stucwerk Almaar
Stukadoor Alkmaar wandafwerking

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Alkmaar zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen altijd te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maakt u dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekeningssysteem. Kies de leeftijd van uw woning, de juiste ondergrond en de grootte (m2) van de te stukadoren oppervlakte. De prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend en ontvangt u in uw e-mail.

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Alkmaar dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stukken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Alkmaar

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Alkmaar is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten in Alkmaar

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Alkmaar afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij elke dag wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stukadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Badkamer stucen in Alkmaar

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk dat waar u jarenlang plezier van heeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Bent u benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Altijd de goedkoopste stukadoor voor u!

Bent u van plan te verhuizen of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor aan te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Alkmaar per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stukadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur!