• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Zwaag

Ben je op zoek naar een deskundige stukadoor in Zwaag die hoogwaardig stucwerk levert? Je zoektocht eindigt hier! Ons toegewijde stukadoorsbedrijf in Zwaag staat bekend om vakmanschap en kwaliteit. Wij bieden een breed scala aan diensten om aan al jouw stucwerkbehoeften te voldoen.

Stukadoor Zwaag

Bereken in 2 min uw prijs

Onze stukadoordiensten in Zwaag

Glad Stucwerk: Wil je muren die zo glad als zijde aanvoelen? Onze stukadoors in Zwaag zijn experts in glad stucwerk, waardoor jouw muren een naadloze afwerking krijgen die perfect bij jouw interieur past.

Sierpleister en Spachtelputz: Voor een decoratieve touch bieden wij verschillende sierpleister- en spachtelputz-opties. Personaliseer jouw muren met texturen en kleuren die passen bij jouw stijl en smaak.

Raapwerk en Pleisterwerk: Of het nu gaat om renovatieprojecten of nieuwbouw, ons raapwerk en pleisterwerk zorgen voor strakke, perfecte oppervlakken die de basis vormen voor elke verdere afwerking.

Buiten- en Binnenstucwerk: Wij zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenstucwerk. Laat jouw gevels stralen en creëer een naadloze overgang tussen binnen en buiten met ons vakmanschap.

Kosten stukadoor Zwaag

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Zwaag en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Waarom kiezen voor onze stukadoors in Zwaag?

  • Ervaren Vakmensen: Ons team van stukadoors in Zwaag bestaat uit ervaren vakmensen die de kunst van het stucwerk tot in de puntjes beheersen.

  • Persoonlijke Aandacht: Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden wij persoonlijke aandacht en op maat gemaakt advies om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

  • Transparante Tarieven: Bij ons geen verrassingen. Onze tarieven zijn transparant en eerlijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Neem vandaag nog contact op met onze stukadoors in Zwaag voor een vrijblijvende offerte. Ontdek waarom wij de voorkeur genieten als het gaat om stucwerk in Zwaag. Laat ons jouw huis omtoveren tot een meesterwerk van stucwerk.

Stucwerk in Zwaag
Stukadoor Zwaag plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Zwaag dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stuken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Zwaag

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkope oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Zwaag is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

Professioneel stucwerk verzorgen

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Zwaag afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij elke dag wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

betonlook-stucen-badkamer
Badkamer stucen in betonlook

Waterdichte badkamer stucen in Zwaag

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

U kunt kiezen om de muren te voorzien van een gladde waterdichte stuclaag die gemakkelijk het water begeleid naar de afvoerput (drain)

Door een speciale waterdichte 2 componenten coating zal het aangebrachte stucwerk niet in aanraking komen met vocht. U hoeft dus echt niet meer uw muren in uw badkamer of douche te laten betegelen met tegelwerk. Lees meer informatie over het stucen in een badkamer en de prijs de meter op deze pagina.

Decoratief stucwerk

Bent u benieuwd naar meerdere bijzondere decoratieve wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Altijd de goedkoopste stukadoors in Zwaag

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stukadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Zwaag per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stukadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur.