• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Beverwijk

Heeft uw oude of nieuwbouwwoning in Beverwijk en omstreken een nieuwe stucwerklaag nodig? Bij ons begrijpen we de waarde van hoogwaardig stucwerk en transparantie in prijzen. Als u op zoek bent naar een ervaren stukadoor, bent u bij ons aan het juiste adres.

stukadoor Beverwijk

Bereken in 2 min uw prijs

Waarom kiezen voor de Stuc-Concurrent?

Ervaring en Professionaliteit: Onze stukadoors zijn ervaren professionals met een passie voor hun vak. Of het nu gaat om het verfraaien van oude muren of het afwerken van nieuwe bouwprojecten, wij leveren vakmanschap van hoog niveau.

Transparante Prijzen: Bij ons geen verrassingen of verborgen kosten. Wij hanteren eerlijke prijzen per vierkante meter stucwerk. Op deze pagina bieden wij u een duidelijk overzicht van onze tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Diverse Stucwerkmogelijkheden: Van glad stucwerk tot decoratieve afwerkingen zoals sierpleister en spachtelputz, wij bieden een scala aan stucwerkmogelijkheden. Onze stukadoors zijn bedreven in verschillende technieken en zorgen voor een afwerking die aan uw verwachtingen voldoet.

Persoonlijke Aandacht: Wij geloven in persoonlijke service. Ons team luistert naar uw wensen en adviseert u over de beste stucwerkmethode voor uw specifieke situatie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Kosten stukadoor Beverwijk

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stukadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. 

Op deze pagina bieden wij u niet alleen inzicht in onze stucwerkprijzen, maar ook informatie over de verschillende stucwerkmogelijkheden voor uw woning in Beverwijk. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen uw huis te transformeren met hoogwaardig stucwerk tegen eerlijke prijzen.

Op deze pagina bieden wij u niet alleen inzicht in onze stucwerkprijzen, maar ook informatie over de verschillende stucwerkmogelijkheden voor uw woning in Beverwijk. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen uw huis te transformeren met hoogwaardig stucwerk tegen eerlijke prijzen.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Wat is stucen precies?

Als uw muren en plafonds wel een goede opknapbeurt kunnen gebruiken dan kunt u nadenken om ze te laten stucen. Maar wat kost het stucen van een huis? Stucen is niets anders dan het egaal maken en afwerken van muren en plafonds met een laag specie.

De stuclaag kan onder meer worden aangebracht op metselwerk, gipsplaten,beton, bakstenen, giboblokken of kalkzandsteen. Lees hier de 2 onderscheidende soorten stucwerk;

  • Stucen als onderlaag voor: Zijn uw plafonds en muren ongelijk of zitten er scheuren in? Dan kunt u ze laten stucen. Door het aanbrengen van een stuclaag zullen de muren en plafonds weer glad en vlak worden. Deze laag (pleisterwerk) genoemd zorgt ervoor dat u weer gemakkelijk uw muren kan gaan schilderen of behangen. Ook bij de wat kleinere oneffenheden in uw muren kan een dun laagje stucwerk wonderen verrichten.

  • Stucen de eindafwerking: U kunt uw muren en plafonds laten stucen als eindafwerking. Nadat de laag is aangebracht door een stucadoor hoeft deze niet meer te worden voorzien van een verflaag (sauzen) of behang. De stucadoor kan de stuclaag aanbrengen in de gewenste kleur en structuur (glad of met een korrel)

 

stucwerk Beverwijk
Stukadoor Beverwijk plafondafwerking

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Beverwijk zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen altijd te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekeningssysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, de juiste ondergrond en de grootte (m2) van het te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Beverwijk dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stuken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Beverwijk

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkope oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Beverwijk is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten in Beverwijk

Onze stukadoors hebben veel stucprojecten in en rondom het prachtige Beverwijk afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd. Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

betonlook-stucen-badkamer
Badkamer stucen in betonlook

Waterdichte badkamer stucen

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

U kunt kiezen om de muren te voorzien van een gladde waterdichte stuclaag die gemakkelijk het water begeleid naar de afvoerput (drain)

Door een speciale waterdichte 2 componenten coating zal het aangebrachte stucwerk niet in aanraking komen met vocht. U hoeft dus echt niet meer uw muren in uw badkamer of douche te laten betegelen met tegelwerk. Lees meer informatie over het stucen in een badkamer en de prijs de meter op deze pagina.

Bent u benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor!

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Beverwijk per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur…