• Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997
 • Bekend van TV

Stukadoor Naarden

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Naarden? De Stuc-Concurrent biedt hoogwaardige stucwerkservices die vakmanschap en kwaliteit garanderen. Of u nu uw muren opnieuw wilt laten stucen, plafonds wilt laten afwerken of andere stucwerkzaamheden nodig heeft, wij staan voor u klaar.

De Stuc-Concurrent.nl is één van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijf dat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren.

Stukadoor Naarden

Bereken in 2 min uw prijs

Waarom kiezen voor de Stuc-Concurrent in Naarden?

 • Professioneel Team: Ons ervaren team van stukadoors in Naarden bezit de expertise om aan al uw stucwerkbehoeften te voldoen. We leveren vakmanschap op maat, aangepast aan uw specifieke wensen.

 • Kwaliteitsmaterialen: Bij De Stuc-Concurrent gebruiken we alleen hoogwaardige materialen om duurzaamheid en een perfecte afwerking te garanderen. U kunt vertrouwen op stucwerk dat jarenlang mooi blijft.

 • Transparante Afspraken: Wij geloven in duidelijke communicatie en transparante afspraken. Voordat we beginnen, bespreken we grondig de kosten en het proces, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

 • Snelle en Efficiënte Service: Ons team werkt snel en efficiënt om uw stucwerkproject op tijd af te ronden. We begrijpen dat uw tijd waardevol is en streven ernaar om minimale verstoring in uw dagelijkse leven te veroorzaken.

 • Klanttevredenheid Gegarandeerd: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven naar niets minder dan perfectie in ons werk en gaan pas weg als u helemaal tevreden bent met het resultaat.

Kosten stukadoor Naarden

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stukadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Naarden, Bussum, Muiden en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Dit komt voort uit onze jarenlange prijsafspraken met onze toeleveranciers. Dit voordeel berekenen wij door aan onze klanten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw- of renovatiewoning laten stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Naarden zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Kiest de leeftijd van uw woning, de juiste ondergrond en de grote (m2) van het te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatich worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stucwerk Naarden
Stukadoor Naarden plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Naarden dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stukken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Naarden

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

 • Spackspuiten met een structuur
 • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
 • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Naarden is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Naarden afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij gelukkig frequent nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer, aanbouw of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Badkamer stucen in Naarden

Waterdichte badkamer stucen in Naarden

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u namelijk benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor!

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Naarden per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur en verheugen ons erop bij u aan de slag te mogen.