• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Volendam

Bent u een van de gelukkige bewoners van het mooie Volendam, heeft u misschien net een huis gekocht of is het tijd om uw "oudere" huis te voorzien van nieuw stucwerk? Dan bent u natuurlijk op zoek naar betrouwbare en professionele stukadoors? Onze stukadoor kan alle soorten wandafwerkingen uitvoeren, maar ook plafonds glad stuken is voor ons een dagelijkse bezigheid.

De Stuc-Concurrent.nl is een van de bekendste Nederlandse stukadoorsbedrijven en geniet sinds 1997 grote bekendheid in de stukadoorsbranche. Lees verder voor meer informatie over onze mogelijkheden en stukadoors prijzen.

stukadoor Volendam

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Kosten stukadoor Volendam

Ben je uiteraard benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij Stuc-Concurrent.nl rekenen wij gemiddeld een lagere prijs vergeleken met andere stukadoorsbedrijven. Dit komt mede door onze vaste, betaalbare prijsafspraken die wij hebben met onze vaste gipsleveranciers.

Wij geven dit voordeel aan u door. Onze kwaliteit wordt echter niet aangetast! Als stukadoors hebben wij zeer goede recensies en klantervaringen verzameld, waar wij erg trots op zijn. Lees hier de gemiddelde prijzen van pleisterwerk in Volendam en omgeving.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stukadoors werken professioneel, snel en schoon. En de prijzen voor het stucwerk van het hele huis zijn relatief veel lager dan die van de concurrentie. Heeft u een vrijblijvende offerte aangevraagd, dan bespreken wij vooraf alles met u, zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen ontstaan.

Met Stuc-Concurrent weet je zeker dat zowel wanden als plafonds glad en strak gestuukt worden.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Volendam zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, de juiste ondergrond (wat zit er nu op de muren en plafonds) en de grootte (aantal m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

stucwerk Volendam
Stukadoor Volendam plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Volendam dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u veel voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Volendam

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Volendam is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben vele projecten gerealiseerd in het prachtige Volendam en omgeving. Hierdoor hebben wij een zeer goede naam opgebouwd en gelukkig krijgen wij vaak nieuwe huizen aangeboden om te stukadoors.

Of het nu gaat om het glad stucwerk van een zolder, woonkamer of slaapkamer, onze stukadoors staan ​​altijd klaar om u te helpen tegen een redelijke prijs!

Soorten stucwerken
Soorten & kleuren beton ciré

Waterdichte badkamer stucen in Volendam

Tegenwoordig zijn badkamers niet meer zo vaak betegeld als vroeger. 80% kiest voor waterdichte pleisters zoals beton, cirebeton of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de wanden als op de vloer worden aangebracht, waardoor een waterdicht eindresultaat wordt bereikt.

Benieuwd naar bijzondere soorten wandafwerkingen? Klik op de link Showroom House of Heaven. Dankzij onze samenwerking met dit bedrijf kunnen toekomstige klanten van Stuc-Concurrent de grootste showroom van Europa zien voor bijzondere wanden afwerkingen, zoals Cire beton, marmerlook en dergelijke.

Na het maken van uw keuze kunt u na uw bezoek contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij schaffen de benodigde materialen voor u aan en bepalen, afhankelijk van uw wensen, wanneer wij voor u aan de slag kunnen.

Bij het leggen van tegels heb je altijd te maken met snel vervuilende voegen. Kies voor een waterdichte pleisterlaag waar je jarenlang plezier van hebt en die het schoonmaken van de badkamer een stuk makkelijker maakt. De prijzen voor het uitrusten van badkamers met waterdicht gips variëren sterk. Gemiddelde prijzen variëren van 120 tot 200 euro per m2.

Altijd de goedkoopste stucadoor Volendam

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor aan te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Volendam per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij zullen u zeker niet teleurstellen en staan in de startblokken om ook bij u aan de slag te mogen.