• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Hilversum

Bent u op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Hilversum? Zoek niet verder! Onze ervaren stukadoors staan klaar om uw huis te transformeren met prachtig stucwerk. Of u nu gladde muren wilt, een decoratieve afwerking of een buitengevel die straalt, wij leveren vakmanschap op maat.

stukadoor Hilversum

Bereken in 2 min uw prijs

Vakkundige stukadoor in Hilversum

Onze diensten:

Glad Stucwerk: Onze stukadoors zijn meesters in het creëren van naadloze, gladde oppervlakken. Perfect voor een moderne uitstraling in elke ruimte van uw huis.

Sierpleister en Spachtelputz: Voeg karakter toe aan uw muren met onze sierpleister- en spachtelputz-opties. Beschikbaar in diverse texturen en kleuren voor een unieke touch.

Raapwerk: Ruwe muren worden egaal en glad met ons raapwerk. De ideale basis voor verdere afwerking, zoals verf of behang.

Buitengevel Stucwerk: Geef uw huis een nieuwe uitstraling met ons duurzame buitengevel stucwerk. Weerbestendig en stijlvol, voor jarenlang plezier.

Kosten stukadoor Hilversum

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Hilversum en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Waarom de Stuc-Concurrent?

Ervaring en Professionaliteit: Met jarenlange ervaring bieden onze stukadoors expertise in diverse stucwerktechnieken. We zijn trots op ons vakmanschap en streven naar perfectie.

Transparantie en Betrouwbaarheid: Wij geloven in eerlijke communicatie. Vanaf het eerste contact tot de oplevering van het werk kunt u rekenen op transparantie en betrouwbaarheid.

Persoonlijke Aandacht: Uw wensen staan centraal. Ons team luistert aandachtig naar uw ideeën en biedt advies op maat voor het beste resultaat.

Betaalbare Kwaliteit: Hoogwaardig stucwerk hoeft niet duur te zijn. Wij bieden betaalbare tarieven voor topkwaliteit stucwerk, afgestemd op uw budget.

Stucwerk Hilversum
Stukadoor Hilversum plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Hilversum dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stukken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Hilversum

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Hilversum en omgeving is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Hilversum afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij elke dag wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Stucwerk badkamer in Hilversum

Waterdichte badkamer stucen in Hilversum

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u namelijk benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft en heel makkelijk is om schoon te maken. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor

Klaar om uw huis in Hilversum te voorzien van prachtig stucwerk? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek waarom wij de eerste keuze zijn voor stucwerk in Hilversum en omgeving.