Stucadoors Zuid-Holland - Stukadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent

Stucadoor Zuid Holland

  • Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997 actief

Op zoek naar een uitstekende stukadoor in Zuid-Holland? Zoek niet verder! Bij ons vindt u een professionele en betrouwbare stukadoor die voldoet aan al uw wensen en behoeften. Of u nu een nieuwbouwproject hebt, uw interieur wilt renoveren of gewoonweg uw muren wilt laten afwerken, onze stukadoor staat voor u klaar.

Ons team van ervaren stucadoors is gespecialiseerd in diverse stukadoortechnieken, waaronder glad pleisterwerk, sierpleister en decoratieve afwerkingen. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen wij voor een strakke en duurzame afwerking van uw muren en plafonds. We werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om een resultaat van topkwaliteit te leveren.

Stucadoor Zuid-Holland
Stukadoor Zuid-Holland

Wat kost ons stucwerk per m2?

Wat zijn de exacte kosten van een stukadoor en zijn stucwerk? Dat is één van de belangrijkste aspecten die u van te voren moet weten voordat u een stukadoor inhuurt. Buiten dat het uiteraard een goede stukadoor is die garantie op zijn stucwerk geeft.

De kostprijs van stucen wordt in de meeste gevallen berekend door het aantal vierkante meters van de muren of de plafonds. Hoe groter het oppervlakte is wat er gestukadoord dient te worden, hoe lager de prijs zal uitvallen. Ook wordt er onderscheid gemaakt in de verschillende soorten stucwerken.

Hieronder vindt u de gemiddelde prijzen die stukadoors berekenen voor het stucen van uw nieuwbouwwoning of klushuis. U kunt onze m2 prijzen vergelijken met die van andere stukadoorsbedrijven om te kunnen besparen op de kosten van een stukadoor.

Soort wandafwerking Kostenindicatie
Sausklaar stucwerk muren€ 10 tot aan - € 22 per m2
Behangklaar stucwerk muren€ 9 tot aan - € 12 per m2
Plafond laten stucen€ 15 tot aan - € 25 per m2
Dunpleister spuiten€ 10 tot aan - € 12 per m2
Beton cire€ 100 tot aan - € 180 per m2
Spackspuiten€ 8 tot aan - € 12 per m2

Stucadoorsbedrijf in Zuid-Holland

Ons stukadoorsbedrijf in Zuid-Holland is niet alleen bekend om zijn vakmanschap, maar ook om zijn klantgerichte aanpak. We luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee om tot het gewenste eindresultaat te komen. Ons doel is om uw tevredenheid te waarborgen en een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.

Onze stucadoor in Zuid-Holland kan verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. We zullen de meest voorkomende op een rij voor u zetten:

  • Glad stucen van de muren en plafonds
  • Spachtelputz aanbrengen op de muren
  • Spackspuiten van uw nieuwbouwwoning
  • Latexverf spuiten in de gewenste kleur

De prijzen van deze werkzaamheden kunt u achterhalen door een gratis offerte aan te vragen.

Nieuwbouw stucwerk in Zuid-Holland
Nieuwbouw stucwerk in Zuid-Holland

Nieuwbouwwoning stucen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in de provincie Zuid-Holland dan is het niet nodig om een dikke laag stucwerk aan te laten brengen. Door middel van een dunpleister laag kunt u zowel de wanden als plafonds vrij goedkoop laten stucen. Leest u hier alles over het stucen van nieuwbouwwoningen en alle wandafwerking mogelijkheden die u kunt toepassen.

Bereken in 2 min uw prijs

Bereken in 2 min uw prijs