• Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Sinds 1997
 • Bekend van TV

Stukadoor Berkel en Rodenijs

Ben je op zoek naar een vakkundige stukadoor in Berkel en Rodenrijs om jouw huis of bedrijfspand te voorzien van hoogwaardig stucwerk? Zoek niet verder! Bij ons stukadoorsbedrijf in Berkel en Rodenrijs staan we klaar om al je stucwerkbehoeften te vervullen.

Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals, bieden wij stucdiensten van topkwaliteit voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Bereken in 2 min uw prijs

Stucadoor in Berkel en Rodenrijs: Onze Expertise

Onze stucadoors in Berkel en Rodenrijs zijn gespecialiseerd in een breed scala aan stucwerktoepassingen, waaronder:

 • Binnen stucwerk: Voor het creëren van een naadloze en esthetische afwerking van je interieur. Of je nu je woonkamer, keuken, badkamer, of andere ruimtes wilt laten stucen, wij leveren vakmanschap op maat.

 • Buitenisolatie en gevelstucwerk: Verbeter de isolatie en het uiterlijk van je pand met hoogwaardige gevelstucwerkoplossingen. Bespaar energie en geef je gebouw een nieuwe uitstraling.

 • Sierpleisterwerk: Voeg karakter en stijl toe aan je muren met onze sierpleisterdiensten. Kies uit verschillende texturen en afwerkingen om een unieke uitstraling te bereiken.

 • Renovatiestucwerk: Of je nu een oudere woning renoveert of gewoon een frisse uitstraling wilt geven aan je bestaande interieur, onze stucadoors in Berkel en Rodenrijs zijn experts in renovatiestucwerk.

 

Waarom Kiezen voor ons stukadoorsbedrijf in Berkel en Rodenrijs?

 • Ervaring en Professionaliteit: Ons team van stukadoors in Berkel en Rodenrijs brengt jarenlange ervaring en expertise mee naar elke klus. We streven naar perfectie en zorgen voor een vlekkeloze afwerking.

 • Maatwerkadvies: We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkadvies om ervoor te zorgen dat het stucwerk volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

 • Kwaliteitsmaterialen: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en moderne technieken om duurzame resultaten te garanderen.

 • Betrouwbaarheid en Punctualiteit: Bij ons kun je rekenen op betrouwbaarheid en stiptheid. We voltooien projecten binnen de afgesproken termijnen.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Neem contact op met onze stukadoors in Berkel en Rodenrijs

Of je nu een kleine reparatie, een renovatie of een grootschalig stucproject hebt, onze stukadoors in Berkel en Rodenrijs staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw stucwerkvisie werkelijkheid kunnen maken. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor stucwerk in Berkel en Rodenrijs en omgeving.

Stukadoor Berkel en Rodenijs
Stukadoor Berkel en Rodenijs plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Berkel en Rodenijs dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stuken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Berkel en Rodenijs

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkope oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

 • Spackspuiten met een structuur
 • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
 • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Berkel en Rodenijs is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten in Berkel en Rodenijs

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Berkel en Rodenijs afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij elke dag wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Waterdichte badkamer laten stucen

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd het aller goedkoopste stucwerk!

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Berkel en Rodenijs per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur…