• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Leiden

Bent u woonachtig in Leiden? En u bent zich aan het oriënteren op de stukadoorsmarkt omdat u eerdaags, na een verbouwing of aankoop van een nieuwbouw- dan wel kluswoning stukadoors nodig heeft? Dan vertellen wij u graag op deze pagina wat onze stukadoor Leiden voor u kunnen bijdragen aan een hoger wooncomfort.

U kunt denken aan perfect strak traditioneel stucwerk op wanden en plafonds met bijvoorbeeld kooflijsten en platte plinten. Of wellicht bent u op zoek naar meer trendy stucwerk zoals bijvoorbeeld wandafwerking met Beton Cire of Betonlook.

Overigens bent u voor stucwerk in traditionele/monumentale (grachten)panden ook bij ons aan het juiste adres. De Stuc-Concurrent.nl is één van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijven dat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren. Leest u snel verder op deze pagina om meer informatie en prijzen over de diverse soorten van wandafwerkingen in Leiden te krijgen.

stukadoor Leiden

Bereken in 2 min uw prijs

Onze stucdiensten in Leiden

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten stucafwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Kosten stukadoors in Leiden

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stukadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Leiden en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stukadoors werken professioneel, snel en schoon. En de prijzen voor het stucwerk van het hele huis zijn relatief veel lager dan die van de concurrentie. Heeft u een vrijblijvende offerte aangevraagd, dan bespreken wij vooraf alles met u, zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen ontstaan.

Met Stuc-Concurrent weet je zeker dat zowel wanden als plafonds glad en strak gestuukt worden.

Nieuwbouw of renovatiewoning glad laten stucen?

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Leiden zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. U vult het bouwjaar van uw woning in, de juiste ondergrond (wat zit er nu op de muren) en de grootte (aantal m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stukadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stucwerk in Leiden

Kwaliteit stucwerk in Leiden

De Stuc-Concurrent bewijst graag dat goedkoop niet duurkoop hoeft te zijn. Onze stukadoors en schilders zijn opgeleide vakmensen die uitsluitend gebruik maken van materialen van de hoogste kwaliteit. Wij maken gebruik van de modernste stukadoors- en schildertechnieken, waardoor wij vrijwel iedere opdracht kunnen realiseren.

Onze stukadoors bedekken altijd vloeren, ramen en dorpels voordat ze met de werkzaamheden beginnen, om schade en onnodig vuil te voorkomen. Stukadoors hebben diepgaande kennis van de benodigde voorbehandeling, voeren stukadoorswerkzaamheden uit met het juiste gereedschap en gebruiken de beste materialen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Muur & plafond laten spuiten in Leiden

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eén daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Leiden is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

Stukadoor Leiden en omgeving

De Stuc-Concurrent b.v. kan als stukadoorsbedrijf veel van het werk ontnemen. Zo kunt u onze stukadoors inzetten voor het glad stucen van uw muren maar ook voor uw plafond. Buiten het aanbrengen van stucwerken kunnen wij u woning ook meteen voorzien van latex spuitwerk. Zo bieden wij een All-in-one pakket aan voor een voordelige m2 prijs.

Leids stucwerk

Laat je badkamer waterdicht stucen!

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u namelijk benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar een prachtige waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor uit Leiden

Bent u van plan te verhuizen of heeft u een nieuw huis gekocht? In de meeste gevallen zal het nodig zijn een stukadoor in te schakelen. Maar hoeveel kost een stukadoor in Leiden per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag vrijblijvend naar de kosten van onze stukadoors en ontvang binnen 2 minuten een stukadoorsofferte. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een offerte met prijzen en informatie over de gewenste startdatum. Als u hiermee akkoord gaat en dit aan ons bevestigt, nemen wij telefonisch contact met u op om alles met u te bespreken.

Bij stukadoorswerken werken wij graag met u samen.