• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Wassenaar

Ben je op zoek naar een ervaren stukadoor in Wassenaar? Zoek niet verder! Ons team van professionele stukadoors staat klaar om jouw muren en plafonds te transformeren met hoogwaardig stucwerk. Of je nu je oude interieur wilt vernieuwen of een nieuwbouwproject op de planning hebt staan, wij bieden stucdiensten van topkwaliteit om aan al jouw behoeften te voldoen.

De Stuc-Concurrent.nl is een van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijf wat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren.

Bereken in 2 min uw prijs

Waarom kiezen voor onze stukadoor in Wassenaar?

Onze stukadoor in Wassenaar beschikt over uitgebreide ervaring en expertise in diverse stuctechnieken. We hebben al vele tevreden klanten geholpen met onze vakkundige stucdiensten. Ongeacht de grootte van jouw project, we streven naar perfectie en zorgen voor een naadloze en strakke afwerking van de oppervlakken.

Onze stucdiensten in Wassenaar

Wij bieden een breed scala aan stucdiensten in Wassenaar om aan verschillende behoeften te voldoen:

  1. Glad Pleisterwerk: Creëer een strakke en egale uitstraling met glad pleisterwerk. Ideaal als basis voor schilderwerk, behang of andere afwerkingen.

  2. Sierpleister: Geef jouw interieur karakter met sierpleister. We bieden diverse texturen en kleuren om een unieke en decoratieve afwerking te realiseren.

  3. Spachtelputz: Kies voor duurzaamheid en een moderne uitstraling met spachtelputz. Dit stucmateriaal is stootvast en geschikt voor zowel binnen als buiten.

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Wassenaar en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Betaalbare Stukadoor in Wassenaar

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om hoogwaardige stucdiensten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Voorafgaand aan het project voorzien we je van een gedetailleerde offerte op maat, zodat je precies weet wat je kunt verwachten qua kosten.

Stukadoor Wassenaar
Stukadoor Wassenaar plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Wassenaar dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stuken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Wassenaar

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkope oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Wassenaar is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

Neem contact op met onze stukadoor in Wassenaar

Ben je klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardig stucwerk? Neem vandaag nog contact op met onze stukadoor in Wassenaar. Wij bespreken graag jouw wensen, bieden advies op maat en staan klaar om een vakkundige afwerking te leveren die aan jouw verwachtingen voldoet.

Waterdichte badkamer stucen in Wassenaar

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd het goedkoopste stucwerk!

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Wassenaar per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur…