• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Zoeterwoude

Ben je op zoek naar een ervaren stukadoor in Zoeterwoude? Zoek niet verder! Ons team van professionele stukadoors staat klaar om jouw project naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardig stucwerk. Of je nu een renovatie, nieuwbouw of reparatiewerkzaamheden hebt, wij bieden een uitgebreid scala aan stucdiensten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Kosten stukadoor Zoeterwoude

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder! Wij hebben als stucadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Zoeterwoude en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Waarom kiezen voor onze stukadoors in Zoeterwoude?

Onze stukadoors in Zoeterwoude hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun vakmanschap en betrouwbaarheid. Met een diepgaande kennis van verschillende stuctechnieken en materialen kunnen wij de gewenste afwerking realiseren, of het nu gaat om glad pleisterwerk, sierpleister, spachtelputz of andere stucsoorten.

We streven ernaar om hoogwaardig werk te leveren en zijn trots op de tevredenheid van onze klanten.

Stukadoor Zoeterwoude
Stukadoor Zoeterwoude

Onze stucdiensten in Zoeterwoude

Wij bieden een breed scala aan stucdiensten in Zoeterwoude om aan diverse projectvereisten te voldoen. Onze diensten omvatten onder andere:

  1. Glad pleisterwerk: Creëer strakke en egale oppervlakken met ons glad pleisterwerk. We zorgen voor een naadloze afwerking die perfect geschikt is voor verdere afwerking, zoals schilderen of behangen.

  2. Sierpleister: Geef jouw muren een decoratieve uitstraling met onze sierpleister. Met verschillende structuren en kleuren kunnen we een uniek en stijlvol element toevoegen aan jouw interieur.

  3. Spachtelputz: Kies voor duurzaamheid en een moderne uitstraling met spachtelputz. Dit materiaal is stootvast en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Muren & plafonds laten spuiten in Zoeterwoude

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkope oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Zoeterwoude is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten in Zoeterwoude

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Zoeterwoude afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij elke dag wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Waterdichte badkamer stucen in Zoeterwoude

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Neem contact op met onze stukadoor in Zoeterwoude

Ben je klaar om je project naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardig stucwerk? Neem vandaag nog contact op met onze stukadoor in Zoeterwoude. Wij staan klaar om jouw wensen te bespreken, advies te geven en een offerte op maat te bieden. Vertrouw op onze expertise en laat ons het stucwerk leveren waar je van droomt.