• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Alphen aan den Rijn

Heeft u een industrieel, landelijk, bohemian, vintage of modern interieur? Niet alleen meubels en accessoires zijn van belang, ook het stucwerk op de muren speelt een cruciale rol in het creëren van de gewenste sfeer. Leemstuc past bijvoorbeeld uitstekend in woningen met een landelijke uitstraling, terwijl beton ciré perfect past in een industrieel interieur.

Past het stucwerk op jouw muren en plafonds niet langer bij de stijl van jouw interieur? Of is het simpelweg tijd voor een frisse start met nieuw stucwerk? In dat geval staat een ervaren stukadoor uit Alphen aan den Rijn voor je klaar om te helpen.

stukadoor
Stukadoor Alphen aan den Rijn

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Kosten stukadoor Alphen aan den Rijn

De gemiddelde kosten voor een stukadoor in Alphen aan den Rijn variëren meestal tussen de € 9,- en € 25,- per vierkante meter, vooral wanneer je op zoek bent naar binnenstucwerk. Voor buitenshuis stucwerk moet je rekening houden met een prijs tussen de € 30,- en € 80,- per vierkante meter.

Dit prijsverschil ontstaat door verschillende omstandigheden waarin de stukadoor in Alphen aan den Rijn moet werken, zoals het gebruik van steigers, wat extra kosten met zich meebrengt die aan de klant worden doorberekend.

De uiteindelijke prijs die je aan de stukadoor uit Alphen aan den Rijn betaalt, hangt af van zowel het totale aantal vierkante meters als het type stucwerk dat je kiest. Over het algemeen zijn spackspuitwerk en sierpleister goedkoper dan tadelakt en leemstuc. Daarnaast speelt ook de huidige staat van de woning een rol.

Het herstellen van muren of het stucen van moeilijke hoeken en nisjes vergt meer tijd, wat de kosten kan verhogen.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende gratis prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Alphen aan den Rijn zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Kiest de leeftijd van uw woning, de juiste ondergrond en de grote (m2) van het te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stucwerk Alphen aan den Rijn
Stukadoor Alphen aan den Rijn plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Alphen aan den Rijn dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u veel voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Alphen aan den Rijn

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Alphen aan den Rijn is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten

Onze stukadoors hebben veel bouwprojecten in en rondom het prachtige Alphen aan den Rijn afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij frequent nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer, erker of uw slaapkamers onze stukadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Stucen Alphen aan den Rijn

Waterdichte badkamer stucen in Alphen aan den Rijn

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat. Stucwerk in de badkamer wordt met de dag populairder. Het is een perfect alternatief voor tegels en geeft een veel ruimtelijker effect. Een belangrijk punt is dat er in een natte ruimte zoals de badkamer een waterdichte stucmortel (dat vochtbestendig is) wordt gebruikt.

Bent u benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Vieze voegen in uw tegelwerk is verleden tijd maar een waterdichte laag stucwerk waar u jarenlang plezier van heeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Goedkoopste stukadoor uit Alphen aan den Rijn

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stukadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Alphen aan den Rijn per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij willen graag bij u aan de slag met ons stukadoorswerk.