Stuc-Concurrent op TV

 • Het Blok
 • Lifestyle Xperience
 • Lifestyle Xperience
 • RTL5 Het Blok
 • VTWonen
 • Bespaar tot 40% op de prijs
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • NOA erkend familiebedrijf
 • Bekend van TV
 • Sinds 1997

Stukadoor Den Haag

Binnenkort ontvang je de sleutels van je nieuwe huis in De Binckhorst, je bovenwoning in Scheveningen of je eengezinswoning in Ypenburg. Opwindend! Je bent waarschijnlijk al druk bezig met het plannen van de inrichting, maar voordat je daarmee begint, is het belangrijk om na te denken over de afwerking van je muren en vloeren.

Overweeg je strak gestucte wanden? Dan ben je vast op zoek naar een ervaren stukadoor in Den Haag. Deze vakman neemt deze gespecialiseerde klus graag van je over. Laat het aan een professional over van de Stuc-Concurrent.nl en geniet van perfect afgewerkte muren in je nieuwe woning!

Stukadoor Den Haag

Bereken in 2 min uw prijs

Stukadoorsbedrijf uit Den Haag inhuren?

De keuze tussen een individuele stukadoor of een stukadoorsbedrijf uit Den Haag heeft niet veel invloed op het uiteindelijke resultaat. Als je via Werkspot een stukadoor uit Haaglanden inschakelt, kun je erop vertrouwen dat de professional altijd hoogwaardig vakwerk levert. Het voordeel van een stukadoorsbedrijf uit Den Haag is dat er vaak meerdere stukadoors in dienst zijn.

Hierdoor ben je waarschijnlijk sneller aan de beurt om jouw klus uit te laten voeren in vergelijking met het kiezen voor een zelfstandige professional. Aan de andere kant hanteert een zelfstandige stukadoor mogelijk een lager tarief, omdat er geen personeel in dienst is. Het kan zijn dat je wat langer moet wachten, maar uiteindelijk bespaar je wel geld. De beslissing is aan jou: snelheid of lagere kosten?

Prijzen stukadoorswerken

Als je een stukadoor in Den Haag zoekt, is het belangrijk om op de volgende prijsindicaties te letten. Een goedkope stukadoor in Den Haag rekent gemiddeld € 10,- per vierkante meter voor binnenstucwerk en € 20,- per vierkante meter voor buitenshuis stucwerk. Een iets duurdere stukadoor hanteert tarieven van € 25,- per vierkante meter voor binnenstucwerk en € 80,- per vierkante meter voor buitenshuis stucwerk.

Uiteindelijk zijn de kosten die je aan de stukadoor betaalt afhankelijk van het oppervlak dat je wilt laten stucen. Ook het type stucwerk speelt een rol. Bijvoorbeeld, spackspuitwerk, dat populair is voor plafonds, is vaak goedkoper dan sierpleister.

Als je iets unieks wilt, zijn beton ciré of tadelakt fraaie opties, maar deze komen wel met een hoger prijskaartje. Het is dus verstandig om vooraf te bepalen welk type stucwerk het beste past bij jouw wensen en dit duidelijk aan te geven bij je aanvraag. Wil je meer weten over de prijzen voor stucwerk? Neem gerust contact met ons op!

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stukadoors werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Renovatie of nieuwbouw woning laten stucen?

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Den Haag zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, de juiste ondergrond (wat zit er nu op de muren en plafonds en de grootte (aantal m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stucwerk Den Haag
Stukadoor Den Haag plafondafwerking

Uw project in de juiste handen

Stukadoorsbedrijf de Stuc-Concurrent b.v. excelleert in uitgebreide vakbekwaamheid op het gebied van stucwerk. Wij garanderen de kwaliteit van onze diensten en streven ernaar elke klus met precisie en zorgvuldigheid af te ronden. Dit doen we niet alleen met het oog op uw tevredenheid als bewoner, maar ook met aandacht voor het welzijn van andere vakmensen in de bouwsector.

Laat u inspireren door de indrukwekkende projecten die wij met toewijding hebben uitgevoerd. Op onze website presenteren wij met trots een selectie van deze projecten. Indien u vragen heeft over specifieke afwerkingen, specialistisch stucwerk zoals gevelwerk, betonciré, of het waterdicht maken van uw kelder of souterrain, staan wij voor u klaar.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij verstrekken graag vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden.

Muren & plafond laten spuiten

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkope oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

 • Spackspuiten met een structuur
 • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
 • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Den Haag is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

Waterdichte badkamer laten stucen

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u namelijk benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Verleden tijd zijn de vieze voegen in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

badkamer stucen in Den Haag
Badkamer stucen in betonlook

Stukadoor in de omgeving van Den Haag gezocht?

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stukadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Den Haag per m2? Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stukadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur, hebben ruimte in onze planning en komen graag bij u thuis stukadoren.