• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Rotterdam

Woont u in de prachtige havenstad Rotterdam? De één na grootste stad van Nederland na Amsterdam en u bent op zoek naar een betrouwbare en professionele stukadoors? Onze stukadoors kunnen u met verschillende wandafwerkingen of het stucen van uw plafonds helpen.

Ongeacht je situatie, kan het bepleisteren van zowel de wanden als plafonds een enorme opkikker betekenen voor elke woning. Het niet alleen zorgt voor een verfrissende uitstraling van de muren, maar voorkomt tevens beschadigingen aan je binnenmuren.

Wil je er zeker van zijn dat het bepleisteren zorgvuldig wordt uitgevoerd en dat er geen onregelmatigheden ontstaan op de muuroppervlakken? Schakel dan een professionele stukadoor uit Rotterdam in en ontvang bovendien garantie op het bepleisteringswerk.

Stukadoor Rotterdam

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Stukadoor Rotterdam: de prijzen per m2

De kosten voor een stukadoor in Rotterdam variëren op basis van verschillende factoren. Het aantal vierkante meters en de complexiteit van de klus spelen een rol. Een kamer met veel nisjes vergt bijvoorbeeld meer tijd, wat resulteert in een hogere prijs bij stukadoorsbedrijven in Rotterdam.

Ook het type stucwerk beïnvloedt de prijs; spackspuitwerk is bijvoorbeeld aanzienlijk goedkoper dan tadelakt. Ten slotte hangt de prijs af van de ervaring van de stukadoor. Een goedkopere stukadoor in Rotterdam heeft mogelijk minder ervaring en rekent daarom een lager tarief per vierkante meter.

Voor binnenstucwerk liggen de gemiddelde kosten tussen €9,- en €22,- per vierkante meter. Als je op zoek bent naar een stukadoor voor buitentoepassingen, kun je rekenen op een prijs tussen de €35,- en €80,- per vierkante meter. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Rotterdam en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Rotterdam zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, de juiste ondergrond (wat zit er nu op de muren) en de grootte (aantal m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

stucwerk Rotterdam
Stukadoor Rotterdam plafondafwerking

Dunpleister nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Rotterdam dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u veel voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Rotterdam

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Rotterdam is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten in Rotterdam

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Rotterdam afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij regelmatig nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer, aanbouw of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Rotterdams stucen
Badkamer stucen in betonlook

Waterdichte badkamer stucen in Rotterdam

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u namelijk benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Klaar met vieze voegen in uw tegelwerk maar gewoon een prachtige waterdichte laag stucwerk waar u jarenlang plezier van heeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor Rotterdam

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Rotterdam per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur en willen graag bij u aan de slag.