Stuc-Concurrent stucadoors

  • Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997 actief

Bij Stuc-Concurrent begrijpen we het belang van hoogwaardig stucwerk bij het creëren van prachtige en duurzame interieurs. Ons team van ervaren stucadoors biedt professionele diensten van topkwaliteit, ongeacht de omvang of complexiteit van het project.

Met onze uitgebreide expertise en toewijding aan vakmanschap staan wij garant voor een perfecte afwerking die aan jouw verwachtingen voldoet. Lees verder om te ontdekken waarom Stuc-Concurrent jouw betrouwbare partner is voor al jouw stucadoorsbehoeften.

Bereken in 2 min uw prijs

Waarom kiezen voor onze stucadoors?

Onze stukadoors leveren hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan uw verwachtingen. Onze stukadoors hebben jarenlange ervaring en gebruiken de beste materialen en gereedschappen om een duurzaam en esthetisch resultaat te garanderen.

Bovendien bieden wij een uitgebreide service, inclusief deskundig advies en een gedetailleerde offerte op maat. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan al jouw behoeften te voldoen. Onze stukadoors werken efficiënt en nauwkeurig, zodat jouw project binnen de afgesproken tijd wordt voltooid. Stucen is niet zomaar een muur glad maken, een sierpleister aanbrengen of wanden en plafonds schilderen.

Voor vakbekwaam stucwerk is het inhuren van de juiste stucadoors één van de belangrijke aspecten bij het laten stucen van uw huis. Wilt u graag weten wat het kost om uw gehele huis te laten stucen? Bekijk dan deze informatie pagina.

Wat zijn onze stucadoorsdiensten?

Traditioneel glad stucwerk: Onze stucadoors zijn bedreven in het aanbrengen van traditioneel glad stucwerk. Met aandacht voor detail en vakmanschap creëren we een strakke en egale afwerking die de basis vormt voor verdere afwerking, zoals schilderen of behangen.

Sierpleister en decoratief stucwerk: Als specialisten in sierpleister en decoratief stucwerk kunnen we een scala aan texturen en patronen creëren om jouw interieur te verfraaien. Of je nu op zoek bent naar spachtelputz, rustiekputz of andere decoratieve afwerkingen, wij bieden maatwerkoplossingen die aan jouw smaak en stijl voldoen.

Schuurwerk en fijne afwerking: Ons team beheerst de kunst van schuurwerk, een techniek die zorgt voor een zachte en subtiele textuur op jouw muren en plafonds. Met onze expertise in fijne afwerking zorgen we voor een strak resultaat dat aan de hoogste standaarden voldoet.

Restauratie en reparatie: Is jouw bestaande stucwerk beschadigd? Wij bieden restauratie- en reparatiediensten om jouw stucwerk in ere te herstellen. Onze stucadoors hebben ervaring in het repareren van scheuren, gaten en andere onvolkomenheden, waardoor jouw muren en plafonds weer als nieuw worden.

Waarom Stuc-Concurrent kiezen?

  • Ervaring en vakmanschap: Ons team van stucadoors heeft jarenlange ervaring en expertise in het vak. We streven naar perfectie in elk project en leveren vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

  • Klanttevredenheid: Bij Stuc-Concurrent staat jouw tevredenheid voorop. We luisteren naar jouw wensen, bieden professioneel advies en werken nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen. Jouw tevredenheid is ons ultieme doel.

  • Transparantie en betrouwbaarheid: We geloven in open communicatie en transparantie. Voor aanvang van het project verstrekken we een gedetailleerde offerte, zodat je volledig op de hoogte bent van de kosten en het proces. We streven naar betrouwbaarheid en houden ons aan afgesproken deadlines.

  • Klantgerichte benadering: Elke klant en elk project is uniek. We passen onze diensten aan jouw specifieke behoeften en budget aan. Jouw tevredenheid is ons succes.

Bereken in 2 min uw prijs

Wat zijn de kosten van stucwerk?

Er bestaat een groot prijsverschil tussen de stukadoor kosten van het stucen van muren of plafonds. De gemiddelde kosten van een muur laten stucen liggen tussen de € 10 en € 20 per m2 (vierkante meter). Voor een plafond stucen liggen de bedragen tussen de € 15 en de € 22 per m2, inclusief materiaal en stucadoor loonkosten.

Bent u op zoek naar een stucadoor dan is het belangrijk dat u zich verdiept in de prijzen van stucwerk. Hieronder geven wij een indicatie van de gemiddelde kosten om uw bestaande- of nieuwbouwwoning te laten stucen door een erkende stukadoor:

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2 inlc btw
Spackspuitwerk (structuur)Vanaf € 8,- tot aan € 10,
Behangklaar stucen (bijna glad)Vanaf € 8,- tot aan € 15,
Sausklaar stucen (glad stucwerk)Vanaf € 10,- tot aan € 22,
Sierpleister (spachtelputz)Vanaf € 15,- tot aan € 22,
Plafond stucen (glad)Vanaf € 15,- tot aan € 25,
Schuurwerk (structuur)Vanaf € 18,- tot aan € 25,
Raapwerk (dik stucwerk)Vanaf € 17,- tot aan € 28,

Dit prijsvoorbeeld geeft een goede indicatie om uw gehele woning te laten stucen. Wilt u toch graag exact weten wat de kosten zullen worden voor uw stucklus? Vraag dan geheel vrijblijvend een stucwerk offerte aan. Na het aanvragen heeft u binnen 2 werkdagen de exacte prijs ontvangen.

Stucadoors
Onze stukadoor het plafond aan het glad stucen

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben je op zoek naar professioneel stucwerk van topkwaliteit? Bij Stuc-Concurrent bieden we uitmuntend vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we jouw stucadoorsbehoeften kunnen vervullen. Ons team staat klaar om jouw interieur tot in de perfectie af te werken.

Bereken in 2 min uw prijs

Eigenschappen van goede stucadoors

Stucadoors moeten minimaal 7 jaar ervaring hebben om zelfstandig te mogen stucen. De jaren daarvoor is hij altijd met zijn stuc leermeester op pad die hem de fijne kneepjes van het vak leert.

Dit kan echter 5 jaar duren. Daarna zijn de stucadoors dan ook volledig zelfstandig en kunnen elke stuc klus aan! Stucer gezocht? zoekt u een stucadoor? Twijfel dan niet aan de Stuc-Concurrent, wij hebben de erkende stukadoors in huis voor al uw stukwerk.