• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Aalsmeer

Op zoek naar een betrouwbare stukadoor in Aalsmeer? Zoek niet verder! Wij zijn hét stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardig stucwerk en bekend staat om vakmanschap en betrouwbaarheid.

Stukadoor Aalsmeer

Bereken in 2 min uw prijs

Onze stukadoor diensten in Aalsmeer

Glad Stucwerk: Wil je strakke, gladde muren in je huis? Ons team van ervaren stukadoors in Aalsmeer zorgt voor een perfect gladde afwerking, of het nu voor je woonkamer, slaapkamer of keuken is.

Sierpleister en Spachtelputz: Op zoek naar een decoratieve afwerking? Ontdek onze sierpleister- en spachtelputz-opties. We bieden diverse texturen en kleuren voor een unieke uitstraling van je muren.

Raapwerk en Pleisterwerk: Voor renovatie- of nieuwbouwprojecten bieden wij professioneel raapwerk en pleisterwerk. Onze stukadoors hebben de expertise om elk oppervlak perfect glad te maken.

Buitenstucwerk: Ook voor buitengevels ben je bij ons aan het juiste adres. Ons buitenstucwerk beschermt je woning tegen weersinvloeden en zorgt voor een duurzame, mooie uitstraling.

Waarom kiezen voor ons stukadoorsbedrijf in Aalsmeer?

Ervaring en Vakmanschap: Onze stukadoors hebben jarenlange ervaring en leveren vakmanschap van hoog niveau.

Persoonlijke Aandacht: Wij luisteren naar jouw wensen en bieden persoonlijk advies om het gewenste resultaat te bereiken.

Transparante Tarieven: Geen verborgen kosten. Onze tarieven zijn eerlijk en transparant, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Snel en Betrouwbaar: Wij werken efficiënt en betrouwbaar. Jouw stucwerkproject wordt op tijd en met de hoogste kwaliteit opgeleverd.

Neem vandaag nog contact op met onze stukadoors in Aalsmeer voor een vrijblijvende offerte. Ontdek waarom wij de favoriete keuze zijn voor stucwerk in Aalsmeer. Jouw perfect gestucte huis is slechts een telefoontje verwijderd.

Gemiddelde m2 prijzen stucwerk

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behangklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk (dik stucwerk)€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan bij onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd en u heeft ons de opdracht gegund (waarvoor dank) om bij u te mogen stucen dan zullen wij van te voren alles met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw- of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Aalsmeer zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen altijd te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Kies het bouwjaar van uw woning, de juiste ondergrond en de grootte (aantal m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stukadoor Aalsmeer

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

In het derde kwartaal van 2024 wordt het nieuwbouwproject Oosteindedriehoek (tussen de 800 en 875 woningen) gelanceerd. Gaat u daar wonen of heeft u al een andere nieuwbouw woning gekocht in Aalsmeer? Dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning.

In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u veel voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten door de stucadoor Aalsmeer

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Aalsmeer is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

De mooiste eindresultaten in Aalsmeer

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom het prachtige Aalsmeer afgerond. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij elke dag wel nieuw te stucen woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stucadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

stucwerk Aalsmeer
Badkamer stucen in betonlook

Waterdichte badkamer stucen in Aalsmeer

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

U kunt kiezen om de muren te voorzien van een gladde waterdichte stuclaag die gemakkelijk het water begeleid naar de afvoerput (drain)

Door een speciale waterdichte 2 componenten coating zal het aangebrachte stucwerk niet in aanraking komen met vocht. U hoeft dus echt niet meer uw muren in uw badkamer of douche te laten betegelen met tegelwerk. Lees meer informatie over het stucen in een badkamer en de prijs de meter op deze pagina.

Meerdere decoratieve wandafwerkingen

Bent u benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, kunnen toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Altijd de goedkoopste stukadoor in Aalsmeer

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stukadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Aalsmeer per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de prijzen van onze stukadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur.