• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Hoofddorp

Bent u op zoek naar een deskundige stukadoor in Hoofddorp? Zoek niet verder! Ons toegewijde team van vakmensen staat klaar om uw huis te transformeren met verbluffende stucwerken. Of het nu gaat om gladde muren, decoratieve texturen of buitengevels die stralen, wij leveren meesterlijk vakmanschap voor elk project.

Als allround stukadoor is De Stuc-Concurrent.nl is één van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijven dat al vanaf 1997 een grote speler is in de branche van het stukadoren.

Onze stukadoors leveren altijd vakwerk, verlenen garantie werken snel, netjes en schoon tegen een aantrekkelijke vierkante meterprijs. Onafhankelijk van de soort woning en de locatie in Hoofddorp, onze stukadoors kunnen en willen graag uw wanden en plafonds van een nieuwe stuclaag voorzien.

Na het aanbrengen van stucwerk kunnen wij de u ook het schilderwerk uit uw handen nemen. Op deze manier staat u met maar 1 partij in contact en dat is wel zo handig.

Stukadoor Hoofddorp

Bereken in 2 min uw prijs

Onze stucwerk diensten zijn?

Glad Stucwerk: Onze stukadoors zijn meesters in het creëren van perfect gladde muren en plafonds. Een moderne, naadloze afwerking die elke ruimte verfraait.

Sierpleister en Spachtelputz: Voeg karakter toe aan uw interieur met onze sierpleister- en spachtelputz-opties. Verkrijgbaar in verschillende texturen en kleuren voor een unieke uitstraling.

Raapwerk: Ruwe muren worden effen en strak met ons raapwerk. Een ideale basis voor verdere afwerking zoals verf of behang.

Buitengevel Stucwerk: Geef uw huis een nieuw gezicht met ons duurzame buitengevel stucwerk. Bestand tegen weer en wind, voor een stijlvolle buitenkant.

 

Kosten stukadoor Hoofddorp

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor in Hoofddorp? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Echter doet onze kwaliteit niet ten onder!

Wij hebben als stukadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Hoofddorp en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stucen van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles even met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw of renovatiewoning stucen

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Hoofddorp zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%. Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen ten alle tijden te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Kiest de leeftijd van uw woning, de juiste ondergrond en de grote (m2) van het te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Stucwerk Hoofddorp
Stukadoor Hoofddorp plafondafwerking

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Hoofddorp dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stuken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag wat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Hoofddorp

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkope oplossing. Een daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Hoofddorp is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stucen. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

Mooiste eindresultaten in Hoofddorp

Hoogwaardig stucwerk moet betaalbaar zijn. Wij bieden concurrerende tarieven voor topkwaliteit stucwerk, afgestemd op uw budget.

Klaar om uw huis in Hoofddorp te verfraaien met meesterlijk stucwerk? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek waarom wij de eerste keuze zijn voor stucwerk in Hoofddorp en omgeving.

Badkamer laten stucen

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk wat u jarenlang plezier geeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor

Bent u van plan te verhuizen of u heeft een nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Hoofddorp per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stucadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur…