• Bespaar tot 40% op de prijs
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • NOA erkend familiebedrijf
  • Sinds 1997
  • Bekend van TV

Stukadoor Hoorn

Woont u in Hoorn? In de mooie binnenstad of in één van de wijken Rijsdam Zuid, het Venenlaankwartier of in de Kersen Boogerd Noord? En u zoekt een betrouwbare en goede en goedkope stukadoor? Onze stukadoors kunnen u met verschillende wandafwerkingen of het stucen van uw plafonds helpen.

De Stuc-Concurrent.nl is één van Nederlands bekendste stukadoorsbedrijf dat al vanaf 1997 een grote naam is in de branche van het stukadoren.

stukadoor Hoorn

Bereken in 2 min uw prijs

U kunt onze stukadoors inhuren voor het stucen van uw nieuwbouwwoning maar ook voor uw renovatiewoning in Hoorn zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten afwerkingen. Denkt u hierbij aan:

Kosten stukadoor in Hoorn

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten van onze stukadoor? Bij de Stuc-Concurrent.nl berekenen wij gemiddeld een lagere prijs als u deze vergelijkt met andere stukadoorsbedrijven. Dit komt onder andere door ons strakke inkoopbeleid van materialen bij onze vaste leveranciers. Dit voordeel berekenen wij door aan onze klanten!

Onze kwaliteit blijft echter van een hoog niveau! Wij hebben als stukadoors zeer goede reviews en klantenervaringen opgebouwd en zijn hier erg trots op. Leest u hier de gemiddelde prijzen om te laten stucen in Hoorn en omstreken.

Soort stucwerk Gemiddelde prijs per m2
Dunpleister nieuwbouwVanaf € 10,
Sausklaar stucwerk€ 10 - € 23
Behanklaar stucen€ 5 - € 20
Sierpleister€ 14 - € 20
Plafonds stucen€ 15 - € 23
Latex spuiten€ 7 - € 12
Raapwerk ( dik stucwerk )€ 16 - € 35

Onze stucers werken vakkundig, snel en schoon. En de prijzen van het stukadoren van uw gehele woning liggen relatief een stuk lager dan onze concurrenten. Als u een geheel vrijblijvende prijsopgave heeft aangevraagd dan zullen wij van te voren alles met u doorspreken zodat er achteraf geen onverwachte prijsschommelingen zullen ontstaan.

Bij de Stuc-Concurrent bent u verzekerd dat zowel uw muren als plafonds in Hoorn glad en strak zullen worden gestukadoord.

Nieuwbouw of renovatiewoning laten stukadoren?

Bij het laten stucen van een renovatiewoning in Hoorn zult u te maken krijgen met een verlaagd BTW tarief. Dit BTW-tarief is maar liefst 9%. Bij het stucen van een nieuwbouwwoning komt u in een hoger btw-tarief terecht van 21%.

Woningen die ouder zijn dan 2 jaar krijgen altijd te maken met een hoger btw-tarief. Lees hier alles over op de site van de belastingdienst.

Wilt u exact weten wat hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van ons offerte berekensysteem. Vul het bouwjaar van uw woning in, de huidige ondergrond (wat zit er nu op de muren) en de grootte (aantal m2) van de te stukadoren oppervlakte en de prijs zal binnen 2 minuten automatisch worden berekend.

Uiteraard zijn de prijzen van onze stucadoor grotendeels afhankelijk van welk soort stucwerk er uitgevoerd moet worden.

Dunpleister voor nieuwbouwwoningen

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Hoorn dan is het stucwerk altijd voordeliger dan het laten stucen van een renovatiewoning. In nieuwbouwwoningen passen wij namelijk een dunpleistersysteem toe. Door de muren in een nieuwbouwwoning te dunpleisteren bent u stukken voordeliger uit dan het laten aanbrengen van een dikke stuclaag dat totaal overbodig is.

De prijzen van dunpleisterwerk liggen 40% lager dan die van traditioneel stucwerk. Leest u op deze pagina alles over de prijzen per m2 van dunpleister aanbrengen.

Muren & plafonds laten spuiten in Hoorn

Als traditioneel stucwerk te duur is dan is er altijd wel een goedkopere oplossing. Eën daarvan is het laten spuiten van de muren of de plafonds van uw woning. U kunt hierbij denken aan:

  • Spackspuiten met een structuur
  • Dunpleister spuiten (gladde afwerking)
  • Latexverf spuiten (wit of met kleur)

Het machinaal afwerken van zowel muren als plafonds in uw woning in Hoorn is goedkoper en sneller aangebracht dan traditioneel laten stukadoren. Spuiten van wanden en plafonds komt echter vaak voor in nieuwbouw. Waarom? Omdat de nieuwe woningen leeg zijn en er weinig afgeplakt hoeft te worden.

Leest u hier alles over het goedkoop laten spuiten van muren en plafonds in een nieuwbouw of renovatiewoning.

stucwerk Hoorn

De mooiste eindresultaten in Hoorn

Onze stukadoors hebben veel nieuwbouwprojecten in en rondom Hoorn mogen afronden. Zo hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en krijgen wij frequent nieuw te stukadoren woningen aangeboden.

Of het nu gaat om het glad laten stucen van een zolder, woonkamer of uw slaapkamers onze stukadoors staan altijd voor een schappelijke prijs voor u klaar!

Badkamer laten stucen

Tegenwoordig worden badkamers niet zo veel meer betegeld als vroeger. Men kiest voor 80% voor waterdicht stucwerk zoals betonlook, beton cire of beal mortex. Al deze badkamerafwerkingen kunnen zowel op de muren als op de vloer aangebracht worden met een waterdicht eindresultaat.

Bent u benieuwd naar meerdere bijzondere wandafwerking soorten. Klikt u dan op de volgende link Showroom House of Heaven. Door ons samenwerkingsverband met dit bedrijf, nodigen wij toekomstige klanten van de Stuc-Concurrent uit een kijkje nemen in Europa's grootste showroom op het gebied van bijzondere wandafwerkingen zoals Beton Cire, marmerlook en dergelijke.

Heeft u een keuze gemaakt, neem dan na uw bezoek contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de email. Wij zullen al het benodigde materiaal voor u inkopen en overeenkomstig uw wens afspraken maken wanneer wij bij u aan de slag mogen.

Geen vieze voegen meer in uw tegelwerk maar gewoon een waterdichte laag stucwerk waar u jarenlang plezier van heeft. De prijzen om een badkamer te laten voorzien van waterdicht stucwerk variëren enorm. Zo liggen de gemiddelde prijzen tussen de 120,- en 200,- euro per m2.

Altijd de goedkoopste stukadoor

Bent u van plan te verhuizen naar Hoorn of u heeft een renovatie- of nieuwbouwwoning gekocht? Dan zal er in de meeste gevallen een stucadoor aan te pas moeten komen. Maar wat kost een stukadoor Hoorn per m2?

Wilt u meteen weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend de kosten van onze stukadoors aan en ontvang binnen 2 minuten uw stucwerk offerte. Wij stellen u zeker niet teleur en willen ook graag bij u aan de slag.